مزیت های استخدام یک مشاور کسب و کار
هر شراکتی در زمینه کسب و کار فراز و نشیب های خودش را دارد اما گاهی اوقات باید فرد بی طرفی مسیر پیش رو را برای شما روشن کند.
مجله پنجره خلاقیت: هر شراکتی در زمینه کسب و کار فراز و نشیب های خودش را دارد اما گاهی اوقات باید فرد بی طرفی مسیر پیش رو را برای شما روشن کند. داشتن یک مشاور کسب و کار برای بسیاری از مالکان کسب و کار دقیقا همین حالت را دارد. به همین خاطر ما با ده کارآفرین حاضر در انجمن کارآفرینان جوان پرسش زیر را مطرح کرده و پاسخ های شان را برای تان در قالب یک مقاله گردآوری کرده ایم:
سوال: مهم ترین مزیتی که با استخدام یک مشاور کسب و کار نصیب من و شریک تجاری ام می شود چیست؟
۱. مشاور کسب و کار اطمینان حاصل می کند که در مسیر درستی قدم بر می دارید.
ممکن است با سرعت خوبی کسب و کارتان را پیش می برید اما مشاور کسب و کار اطمینان پیدا می کند که آیا در مسیر درستی قرار دارید یا خیر. حتی کوچک ترین تغییری در قطب نمای کسب و کارتان می تواند در دراز مدت تفاوت زیادی در نتیجه کاری تان ایجاد کند.
سوال: مهم ترین مزیتی که با استخدام یک مشاور کسب و کار نصیب من و شریک تجاری ام می شود چیست؟
۱. مشاور کسب و کار اطمینان حاصل می کند که در مسیر درستی قدم بر می دارید.
ممکن است با سرعت خوبی کسب و کارتان را پیش می برید اما مشاور کسب و کار اطمینان پیدا می کند که آیا در مسیر درستی قرار دارید یا خیر. حتی کوچک ترین تغییری در قطب نمای کسب و کارتان می تواند در دراز مدت تفاوت زیادی در نتیجه کاری تان ایجاد کند.
دوگ بند، گروه وکالت Bend
2. مشاور کسب و کار، فرد بی طرفی است.
مشاوران کسب و کار دارایی ارزشمندی برای شرکای تجاری به شمار می آیند. زیرا آنها اشخاص ثالث و بی طرفی هستند که می توانند در فرو نشاندن اختلافات به شما کمک کنند. همچنین برخی از این مشاوران عالی می توانند به خوبی سبک های ارتباطی گوناگون و نقاط ضعف و قدرت مدیران را شناسایی کرده و به آنها در ارتباطی بهتر با یکدیگر کمک کنند.
بریتانی هداک، ZinePak
3. آنها چیزهای زیادی در مورد خودتان به شما می آموزند.
ما به عنوان یک انسان می توانیم هر چیزی را به خودمان تلقین کنیم. یک مشاور کسب و کار خوب به شما کمک می کند تا تمام باورهای اشتباهی را که در مورد خودتان دارید کنار بگذارید و خود را بهتر بشناسید. این باورها شامل نقاط ضعف و قدرت تان و همچنین نحوه تعامل با دیگر اعضای تیم تان می شود. من واقعا از نظرات صادقانه مشاوران کسب و کارم بهره مند شده ام.
داگلاس هاچینگر: Picasolar
۴. آنها دیدگاهی عقلانی به شما ارائه می کنند.
همه ما از لحاظ احساسی به ایده ها و کارمان وابستگی داریم. معمولا این موضوع، موضوع خوبی است که به ما انگیزه می بخشد. اما اگر خیلی به این ایده ها و کارها وابستگی پیدا کنیم، دیگر به سختی خواهیم توانست تصمیمات درستی بگیریم. یک مشاور کسب و کار می تواند در مورد دغدغه های روزمره و احساسی کسب و کار، توصیه های بی غرض و پخته ای برای شما داشته باشد. مجبور نیستید که آن توصیه ها را همیشه به کار بگیرید اما حداقل ذهنیت درستی در مورد مشکلات تان پیدا خواهید کرد.
ویک پنال، شرکت هاستینگ Future
5. آنها قبلا در موقعیتی شبیه موقعیت شما بوده اند.
زمانی که می خواهید مشاور کسب و کاری را استخدام کنید، مطمئن شوید که او تجربه بیشتری نسبت به خودتان در زمینه مورد نیازتان دارد. به عنوان مثال، اگر با بخش فروش کسب و کارتان مشکل دارید، مشاوری را استخدام نکنید که حیطه کاری اش بخش عملکرد فرآیندهاست. اگر مشاور خوبی داشته باشید، می توانید از تجربیات خوب او استفاده کنید تا اشتباهات گذشته او را تکرار نکرده و مسیر کوتاه تری برای کسب موفقیت پیش روی خود داشته باشید.
تراویس اسمیت، خدمات VIP شرکت LLC
۶. مشاور کسب و کار، نقاط ضعف و قدرت تان را به شما می نمایاند.
یک مشاور کسب و کار خیلی صریح و شفاف نکات و مشکلاتی را که شما یا شریک تجاری تان با آن درگیر هستید بازگو می کند. به این ترتیب شما نظرات صادقانه ای در مورد توانایی های یکدیگر به دست می آورید و متوجه می شوید که هر کدام تان باید کدام بخش از کسب و کار را در دست بگیرید.
زاک بیندر: Ranklab
۷. مشاور کسب و کار به شما اعتماد به نفس می بخشد.
بیشتر مردم تا زمانی که شخص با تجربه ای آنها را از محدوده آسایش شان بیرون نکشد، نمی دانند که چه قابلیت هایی دارند. یک مشاور کسب و کار خوب می تواند علاوه بر راهنمایی ها و پشتیبانی در طول مسیر، اعتماد به نفس مورد نیازتان را به شما ببخشد تا اهداف بلندپروازانه تری داشته باشید.
آنتونی پزوتی: Knowzo.com
8. مشاور کسب و کار تمرکزش را روی مسائل کاری شما می گذارد.
سرمایه گذاران، شرکا و کارمندان تان می خواهند که شما به موفقیت برسید اما اهداف و مسائل خاص خودشان را دارند و به شما فشار می آورند تا موفق شوید و موفقیت آنها را نیز تضمین کنید اما یک مشاور کسب و کار، شما را به عنوان یک مراجعه کننده می بیند و بهترین ها را برای تان می خواهد. توصیه های پر تجربه آنها و دیدگاه هایشان در راستای نیازهای شخصی شماست نه کس دیگر.
آدام استیل، Loganix
۹. مشاور کسب و کار به شما کمک می کند تا اهداف بلندمدت خود را در نظر بگیرید.
بزرگ ترین مزیت داشتن یک مشاور کسب و کار، مشاوره و راهنمایی های مداوم است که به شما اجازه می دهد از مسائل و دغدغه های روزمره دور شوید و به اهداف بلندمدت خود بیندیشید. کار کردن با مشاور کسب و کار، چشم های تان را باز می کند و به شما اجازه می دهد تا تمرکز و انرژی خود را روی مسائلی بگذارید که بیشترین سود را برای تان دارند.
اندی ایستر: Skuvault
10. مشاور کسب و کار شما را مسئولیت پذیر نگه می دارد.
زمانی که با یک مشاور کار می کنم، مجبور می شوم با چیزهایی روبرو شوم که ازشان می ترسم. به عنوان مثال مشاور کسب و کارم مرا مجبور کرد تا با برخی کارمندان که مدت ها بود با آنها مشکل داشتم، گفتگویی جدی داشته باشم. او مسئولیت پذیری مرا دو چندان می کند و اگر دستورالعمل های او را دنبال نکنم، عذاب وجدان می گیرم.
دیزی جینگ، Banish
انجمن کارآفرینان جوان (YEC) / مترجم: شادی حسن پور
پ
ارسال نظر