۱۸ حقیقت درباره «تایلند» که نمی دانید
تایلند در جنوب شرقی آسیا واقع شده و یکی از بزرگترین قطب های گردشگری قاره کهن به شمار می رود. مراکز خرید، سواحل دیدنی و معابد حیرت آور، افراد زیادی را به سمت این سرزمین می کشانند.
تایلند در جنوب شرقی آسیا واقع شده و یکی از بزرگترین قطب های گردشگری قاره کهن به شمار می رود. مراکز خرید، سواحل دیدنی و معابد حیرت آور، افراد زیادی را به سمت این سرزمین می کشانند. هر کسی با هر سلیقه ای می تواند به تایلند سفر کند. رفتار گرم و صمیمی ساکنان آن نیز باعث می شود که توریست ها برای سفر بعدی خود باز هم به این کشور فکر کنند. جشنواره های مختلف و خوراکی های متنوع، تایلند را شبیه به بهشت جلوه می دهند.
با وجود آن که این سرزمین هر ساله میزبان عده زیادی از علاقه مندان است، اما نکاتی درباره کشور یاد شده وجود دارد که کمتر کسی از آن ها آگاهی دارد. ما در این مقاله قصد داریم ۱۸ حقیقت کمتر شنیده شده درباره تایلند را برای شما بیان کنیم. تا پایان مطلب همراه باشید.
نام این کشور در زبان تایلندی «Prathet Thai» است که معنای آن «سرزمین آزاد» است.
نام واقعی «بانکوک» از کلماتی با ریشه های زبان پالی و سانسکریت تشکیل شده است. «Krungthepmahanakhon Amonrattanakosin Mahintharayutthaya Mahadilokphop Noppharatratchathaniburirom Udomratchaniwetmahasathan Amonphimanawatansathit Sakkathattiyawitsanukamprasit» نام اصلی به شمار می رود و معنای آن «شهر فرشته ها، شهر جاودانه ها، شهر فوق العاده ۹ جواهر، محل حکومت پادشاه، شهر کاخ های سلطنتی، خانه خدایان مجسم، ساخته شده توسط Visvakarman به دستور Indra خدای آب و جنگ» تفسیر می شود.
نام «سرزمین آزاد» برای این کشور مناسب به نظر می رسد، زیرا تایلند تنها کشور در جنوب شرقی آسیاست که هیچ قدرت خارجی نتوانسته آن را مستعمره کند.
خفاش خوک بینی کوچکترین پستاندار جهان و کوسه نهنگ بزرگترین ماهی دنیا در تایلند زندگی می کنند.
تایلند بیش از ۱۴۰۰ جزیره در قلمروی خود دارد و پوکت بزرگترین جزیره آن به شمار می رود.
تایلند بزرگترین مجسمه طلایی بودا را در اختیار دارد. نام رسمی آن «Phra Phuttha Maha Suwana Patimakon» است. این مجسمه بیش از ۵٫۵ تن وزن دارد و در معبد «وات ترامیت» بانکوک واقع شده است.
آسمان خراشی چند منظوره به نام «ماها ناخون» که در شهر بانکوک واقع شده، با ۳۱۴ متر ارتفاع و دارا بودن ۷۷ طبقه، بلندترین سازه کشور تایلند محسوب می شود.
قبل از قرن بیستم، برای مدت زمانی کوتاه تمام مردم و حتی پادشاهان راهبه های بودایی بودند.
جزیره کوپنگان در خلیج تایلند واقع شده و در استان سورات تانی در جنوب شرقی این کشور قرار دارد. این منطقه به خاطر جشن سالانه «ماه کامل» که در ساحل «هاد رین» برگزار می گردد، شهرت زیادی دارد و مکانی مناسب برای «بک پکر ها» (افرادی که تنها با یک کوله پشتی سفر می کنند) به شمار می رود.
پا گذاشتن بر روی پول رسمی این کشور «بات» غیر قانونی است و دردسر ساز خواهد شد.
از بانکوک پایتخت تایلند، با نام «ونیز شرق» یاد شده است، زیرا ساختمان های اصلی این شهر بر روی چوب هایی که بالای رودخانه «چائو فرایا» قرار گرفته اند، ساخته شده اند. با این حال، بزرگتر شدن شهر سبب گشته که کانال ها پر شده و صاف شوند.
نماد «گارودا» که نیمی انسان و نیمی عقاب است و از رامایانا حماسه باستانی هند گرفته شده، سمبل ملی و رسمی کشور تایلند به شمار می رود.
تایلند کالجی مخصوص میمون ها دارد. میمون ها در این مکان آموزش می بینند و تمام ترفندها و کارهای خیابانی مانند جمع آوری نارگیل را یاد می گیرند. این کشور همچنین میهمانی مخصوص میمون ها دارد که در آن حیوانات بامزه با ظروف بزرگ میوه و سبزی پذیرایی می شوند.
تایلند را می توان سرزمین معابد نامید. این کشور ۳۵ هزار معبد دارد. اگر قصد دارید از آن ها بازدید کنید، باید از پوشیدن لباس های آستین کوتاه و یا بدون آستین پرهیز نمایید.
تایلند به سرزمین فیل های سفید شهرت دارد، اما نباید انتظار داشته باشید که آن ها را همه جا ببینید. رنگ سفید تنها برای نشان دادن پاکی تایلند مورد استفاده قرار می گیرد. واژه بومی «chang sam khan» به معنای «فیل مبارک» تفسیر می گردد.
برنج علاوه بر آن که یکی از غذاهای اصلی تایلندی ها به شمار می رود، مقدس نیز پنداشته می شود. باقی گذاشتن برنج در بشقاب کاری کفر آمیز به شمار رفته و پا گذاشتن بر روی آن نیز گناه محسوب می شود.
«الماس آبی» به مجموعه ای از جرم های حل نشده که طی آن یک کارمند تایلندی در سال ۱۹۸۹ جواهرات متعلق به خاندان آل سعود را به سرقت برد، اطلاق می گردد. این مسئله سبب گشت که روابط میان عربستان و تایلند دچار تنش شود. به همین دلیل است که کشور سعودی برای تایلندی ها ویزای کاری صادر نمی کند و مانع از سفر شهرودان خود به این کشور می شود.
لمس کردن سر تایلندی ها در این کشور ممنوع است و نباید این کار را حتی با کودکان انجام دهید. اهالی این کشور اعتقاد دارند که سر محترم ترین بخش بدن است و نباید لمس شود.
ارسال نظر