۴۵۵۳۰۷
۱ نظر
۵۰۱۷
۱ نظر
۵۰۱۷
پ

نوآوری هایی که تجارت جهانی را زیر و رو کردند

طی سال های آینده، نوآوری های منظم با سیستم های گسترده، همچنان به پایه صنایع سنتی ضربه خواهد زد.

فصلنامه همشهری اقتصاد: طی سال های آینده، نوآوری های منظم با سیستم های گسترده، همچنان به پایه صنایع سنتی ضربه خواهد زد.

امروزه در محیط های کسب و کار بین الملل هیچ کلمه ای را نمی توانید بیابید که کاملا پر قدرت و در عین حال تمام و کمال باشد. سرمایه گذاری، آموزش و پرورش، بهداشت و درمان، خرید و فروش و حمل و نقل و غیره هیچ کدام از این بخش ها صددرصد در امان نیستند.

روزانه شرکت های جدید و به روز، انواع تکنولوژی های نوآورانه را معرفی می کنند. تکنولوژی هایی که پتانسیل تغییر شکل صنایع را دارند و هر آن می توانند مردم را در انجام معاملات شان هدایت کنند.

برای اثبات این ادعا کافی است نگاهی به فعالیت ها و موفقیت های شرکت هایی نظیر «یوبر» بیندازید. به این ترتیب خواهد بود که به مقیاس و محدوده تحولاتی که جهان ما را احاطه کرده اند، پی می برید.
نوآوری هایی که تجارت جهانی را زیر و رو کردند

مجمع جهانی اقتصاد، در آخرین نشست خود که در ژانویه ۲۰۱۶ برگزار شد، این دوره از نوآوری را چهارمین انقلاب صنعتی نامیده است. در این نشست، مقامات دولتی و مدیران تجاری در کنفرانس داووس به طور مفصل درباره چگونگی جهت دهی و هدایت این تغییرات بی سابقه با هم به بحث و تبادل نظر نشستند.

این بحث یک موضوع تاریخی است زیرا واقعیت این است که طی سال های آینده، نوآوری های منظم با سیستم های گسترده، همچنان به پایه صنایع سنتی ضربه خواهد زد زیرا تکنولوژی به قدری پیشرفت خواهد کرد که دیگر جایی برای فعالیت های سنتی باقی نمی گذارد و یا این که با حجم گسترده خود، وجود آنها را بسیار کمرنگ می کند؛ بنابراین صنایع و تجارت های صنعتی باید به گسترش شدید تکنولوژی آگاه شوند و برای ادامه حیات خود از زیرکی و کاربلدی خود مطمئن شوند تا بتوانند در هر شرایطی و با هر نوع تغییری به موفقیت دست یابند. در غیر این صورت آینده روشنی در انتظارشان نخواهد بود.

هدایت و جهت دهی انقلاب صنعتی

۱. سال ۱۷۸۴:

بخار آب، آب، ابزار تولید مکانیکی

۲. سال ۱۸۷۰:

تقسیم کار، الکتریسیته، تولید انبوه

۳. سال ۱۹۶۹:

الکترونیک، فناوری اطلاعات، تولید خودکار

۴. سیستم فیزیکی سایبری

سرمایه گذاران در این زمینه در سطح بسیار بالایی قرار دارند. در سال 2015 سرمایه گذاران امکانات جدید را پذیرفتند. در این سال که می توان آن را بی سابقه توصیف کرد، شاهد افزایش قابل توجه سرمایه های جهانی بودیم. سرمایه هایی که مجموع آنها با افزایشی 44 درصدی نسبت به سال قبل به بیش از 128 میلیارد دلار رسید.

در بیشتر مدت سال معاملات بزرگ، سنگ بنای وجود بازارهای سرمایه گذاری را تشکیل می دادند.

67 شرکت تحت حمایت، به سرمایه گذاری هایی با ارزش بالای یک میلیارد دلار دست یافتند که آنها را به وضعیت شرکت های یونیکورن رسانده اند و این تعداد با 38 شرکت یونیکورن قابل مقایسه است. نکته قابل توجه این است که تمرکز سرمایه گذاران بر روی معاملات کلان نشان می دهد که آنها چقدر تمایل دارند تا در چهارمین انقلاب صنعتی سرمایه گذاری کنند.

در حالی که بسیاری از گزارش ها حاکی از آن است که نبض سرمایه گذاری در سال آینده در برخی از سال ها قابل توجه تر باشد اما این احتمال هم وجود دارد که سرمایه گذاران هنوز هم مشتاق به سرمایه گذاری در شرکت های نوآورانه ای باشند که می توانند صنعت ها را در رأس فعالیت های خود قرار دهند و این روند تا زمانی ادامه دارد که آنها از بازگشت سرمایه های شان پاسخگو بودن برنامه های تجاری، سودرسانی بالا و نرخ ضرر پایین اطمینان خاطر داشته باشند.

اما کدام صنایع بیشترین تغییر را خواهند داشت؟ پاسخ این سوال، زیبایی و جذابیت انقلاب چهارم صنعتی است. هر صنعتی پتانسیل تخریب را دارد. هر مشکلی با یک راه حل خلاقانه تر حل می شود. با یک نگاه به شرکت های یونیکورن در سال 2015 این قضیه نمایان می شود که وسعت نوآوری، از قبل تجارت و کسب و کار را درگیر تحولاتی کرده است. این شرکت ها بنا بر دلایلی که در ادامه آمده است، از نوآوری استفاده می کنند:

UBER

+ تغییر در نحوه سفر کردن مردم
نوآوری هایی که تجارت جهانی را زیر و رو کردند

شرکت هایی نظیر لایفت (Lyft) که دنباله رو مسیر شرکت یوبر (Uber) هستند (با بودجه رده اف ۳۴.۷ میلیون دلار آمریکا) شرکتی است که افراد نیازمند به راننده را به افرادی که دارای خودرو هستند، مرتبط می کند؛ و شرکت گت یور گاید (Get Your Guide) (با بودجه رده سنی ۵۰ میلیون دلار آمریکا)، یک شرکت خدماتی برای رزرو جاذبه های تعطیلات و فعالیت هایی از این قبیل.

VICE

+ تغییر در نحوه برقراری ارتباط در بین مردم
نوآوری هایی که تجارت جهانی را زیر و رو کردند

شرکت هایی نظیر وایس مدیا (Vice Media) (با بودجه نوع سوم با اقلیت شرکت، ۲۰۰ میلیون دلار آمریکا)، یک شرکت رسانه ای جوان با استودیوی ایجاد محتوای دیجیتالی.

Jet

+ تغییر در چگونگی و نحوه خرید مردم و دسترسی آنها به خدمات
نوآوری هایی که تجارت جهانی را زیر و رو کردند

شرکت هایی نظیر جت (Jet.com) (با بودجه نوع دوم ۵۰۰ میلیون دلار آمریکا)، یک باشگاه خرده فروشی که محصولات خود را بر اساس الگوریتم های قیمت گذاری در زمان واقعی می فروشد و دیگری گروه جرسون لژمن (Gerson Lehman Group) (با بودجه یپ بی. سهام خصوصی ۳۱۲ میلیون دلار آمریکا) یک فضای عملیاتی عضویت محور که خدمات مشاوره ای خاص و مستقلی را فراهم می آورد.

DELIVEROO و ELE.ME

+ تغییر در سبک غذا خوردن مردم
نوآوری هایی که تجارت جهانی را زیر و رو کردند

شرکت هایی نظیر ال - می (Ele.me) (با اقلیت شرکت ۱.۲ میلیارد دلار آمریکا) و شرکت دلیورلو (Deliveroo) (با بودجه رده بندی ۱۰۰ میلیون دلار آمریکا) که هر دوی این شرکت ها در زمینه سفارش آنلاین غذا و خدمات تحویل آن فعالیت دارند.

همه این فعالیت ها هم برای شرکت نوآورنده بسیار جذاب است و هم برای سرمایه گذارانی که در این زمینه سرمایه گذاری کرده اند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    واقعا یکی از بهترین کپی برداری هایی که انجام شد.. راه اندازی تپسی و اسنپ بود... چیزی که واقعا به درد بخوره و هم به نفع راننده است هم مسافر... از هر لحاظی... مالی... امنیتی.. اخلاقی... زمانی...

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج