اصول خانه داری
يك شـبه سرآشپز ماهري شويد
استفاده از تكنيكهاي ساده آشپزي تاثير زيادي در خوش طعم شدن موادغذايي و جلوه آنها خواهد داشت. با اين كار اشتهاي اعضاي خانوادهتان را براي خوردن موادغذايي مفيد و سالم افزايش دهيد.
- بهترين و سادهترين كار براي ترد شدن گوشت قرمز خيس كردن آن در مخلوطي از روغن زيتون خوراكي و سركه است. 2 ساعت براي اين كار كافي است.
- بعد از تهيه پياز داغ يا پياز رنده شده براي طبخ غذا ميتوانيد با كمك دانههاي قهوه بوي بد پياز را از دستهايتان پاك كنيد.
- بسياري از آشپزها معتقدند كه پاشيدن مقداري نمك روي پوست تخممرغ ميتواند در استحكام آن كمك كرده و مانع از شكنندگي پوست تخم مرغ شود.
- قرار دادن يك سيب درختي سالم درون سبد سيبزميني مانع از جوانه زدن سيبزمينيها خواهد شد.
- اگر ظروف نقرهاي داريد و دوست داريد بعد از مدتها از آنها استفاده كنيد با كمك مقدار كمي خميردندان و ماساژ سطح آن با كمك يك پارچه كتان ظروفتان را تميز و براق كنيد.
- براي تازه ماندن اسفناج و كرفس درون يخچال كافي است يك دستمال نخي تميز را مرطوب كرده و آن را دور سبزيهاي تازهتان بپيچيد.
- اگر سوپ يا خوراكي تهيه كرديد كه احساس ميكنيد روغن آن زياد است با انداختن يك قطعه يخ و جمع شدن چربيها به دور يخ به راحتي آنها را از درون غذا خارج كنيد.
- بهترين راهحل براي پيشگيري از سياهي و نرم شدن موزها جدا نگه داشتن آنها از يكديگر است. بهتر است موزها را با فاصله يا در كيسههاي جداگانه در يخچال نگهداري كنيد.
- درصورتي كه از تازه بودن تخم مرغ اطمينان نداريد، آن را درون يك كاسه آب قرار دهيد اگر تخم مرغ روي آب ماند به اين معناست كه چندان تازه نيست.
نظر کاربران
باتشکرازمطالب خوب درج شده/سرکه هم از آن دسته خوراکی هایی است که برای همۀ افراد سازگار نیست .
ممنون ازراهنمایی هایتان