چرخ گوشت و ۱۵ نکته برای کدبانوها
با مطالعه راهنمای خرید و استفاده از چرخگوشت میتوانید سالها از چرخگوشت آشپزخانهتان استفاده کنید، بدون آنکه نگران طول عمر و خرابی قطعات یا موتور آن باشید.
- برای افزایش طول عمر چرخگوشت از برشهای کوچک گوشت استفاده کنید. برشهای بزرگ علاوه بر اینکه با فشار وارد محفظه چرخگوشت میشوند، باعث میشوند فشار زیادی به موتور دستگاه وارد شود.
- هرگز برای خرد کردن سبزیجات از چرخگوشت استفاده نکنید. آب موجود در سبزیها ممکن است به موتور دستگاه نفوذ کرده و موجب خرابی آن شود.
- بعد از هر بار استفاده از چرخ گوشت محفظه و تیغههای داخلی آن را به خوبی پاک کنید و اجازه ندهید کوچکترین ذرهای از گوشت یا چربی درون محفظه دستگاه باقی بماند.
- هنگام خرید چرخ گوشت دقت کنید تیغهها و صفحات برش درون دستگاه ضدزنگ باشد. ضد زنگ بودن این قطعات مانع از زنگ زدن و فرسودگی آنها بعد از شستوشوهای مکرر میشود.
- یکی از مهمترین ویژگیهای چرخگوشت قدرت موتور و سیستم چرخش معکوس آن است. هنگام انتخاب چرخگوشت به میزان قدرت و توان موتور آن توجه کنید.
- برای مدت زمان طولانی از دستگاه چرخگوشت استفاده نکنید. موتور چرخگوشتهای خانگی قدرت چرخگوشتهای صنعتی را ندارند و در صورتی که برای مدت طولانی بیشتر از 15 دقیقه از آنها استفاده کنید عمر دستگاه کم ميشود.
- هنگام چرخکردن گوشت، پیاز به آن اضافه نکنید. اضافه کردن پیاز ممکن است موجب خرابی موتور شود چون امکان نفوذ آب پیاز به دستگاه وجود دارد.
- هر 3ماه یکبار برای تیز کردن تیغه دستگاه اقدام کنید، در ضمن اگر تصمیم دارید مقدار زیادی گوشت را چرخ کنید، باید هر دقیقه یک بار به دستگاه استراحت کوتاهی بدهید.
- همیشه هنگام چرخ کردن گوشت، گوشتکوب چرخ را درون محفظه استوانهای قرار دهید تا از وقوع حادثه پیشبینی نشده پیشگیری کنید.
- اگر قصد خرید چرخگوشت تازهای را دارید بعد از آنکه از قدرت موتور آن مطمئن شدید به تعداد قطعات آن توجه کنید. چرخگوشتهایی را انتخاب کنید که تمیز کردن و شستوشوی آنها ساده و آسان باشد.
- تیز بودن تیغههای چرخگوشت اهمیت زیادی دارد. اگر تیغه از آلیاژ نامناسب باشد و به اندازه کافی تیز نباشد موجب له شدن گوشت شما هنگام چرخ کردن میشود.
- در صورتی که قصد دارید چرخگوشتتان را روی کابینت بگذارید هنگام خرید به ارتفاع آن توجه کنید.
- هرگز چرخگوشت را بدون گوشت روشن نگذارید. این کار موجب میشود تا دور موتور دستگاه بالا برود و موجب افزایش گرما و فرسودگی قطعات موتور شود.
- در صورتی که بیش از 6 ماه از چرخگوشتتان استفاده کردهاید و تیغه آن کند شده، برای تیز کردن تیغه خودتان اقدام نکنید. حتما از فردی که مهارت دارد کمک بخواهید. سائیده شدن لبه تیغهها به اشتباه موجب خرابی آن میشود.
- سعی کنید از گوشتی استفاده کنید که بدون رگ و پیه باشد، چون رگ و پیه گوشت به تیغههای دستگاه گیر میکند و مانع چرخش تیغه و درنهایت وارد آمدن فشار به دستگاه میشود .همچنين هر بار قبل از استفاده از چرخگوشت درون محفظه آن را بررسی کنید تا احیانا جانور کوچکی به درون محفظه وارد نشده باشد.
ارسال نظر