۴۱۷۹۷
۵۰۶۶
۵۰۶۶
پ

جالب ترین ساختمان های آینده

این ساختمان ها نه تنها از لحاظ بصری بسیار شگفت انگیزند، بلکه راه حل هایی برای چالش هایی که در پیش روی انسان آینده هستند، ارائه می دهند، مانند برداشت آب از ابرها و باغچه های روی بام. همچنین نشان می دهند که آینده ما به چه شکل خواهد بود.

مجله اینترنتی برترین ها
برترین ها: این ساختمان ها نه تنها از لحاظ بصری بسیار شگفت انگیزند، بلکه راه حل هایی برای چالش هایی که در پیش روی انسان آینده هستند، ارائه می دهند، مانند برداشت آب از ابرها و باغچه های روی بام. همچنین نشان می دهند که آینده ما به چه شکل خواهد بود.




ساختمان Tjuvholmen ، اسلو

آقای رنزو پیانو این مرکز فرهنگی و هنری را طراحی کرد که در سال ۲۰۱۲ در بندری در جنوب غربی مرکز شهر اسلو افتتاح شد. چند پل این سه ساختمان - موزه، فضای اداری و مرکز فرهنگی - را بهم وصل می کنند و یک پارک مجسمه هم در کنار آن قرار دارد.

کل این پروژه در راستای تفرجگاهی قرار دارد که از Aker Brygge شروع می شود و با اسکله ای شناور به دریا ختم می شود. این ساختمان از بالا مثل یک سفینه فضایی با سقفی منحنی شکل به نظر می رسد که در میان پارک ها و تفرجگاه ها واقع شده است.




کاخ لمباردیا، میلان

وقتیکه این برج اداری منحنی شکل در سال ۲۰۱۱ تکمیل شد، روح قرن بیست و یکم به منطقه گاریبالدی-رپوبلیکای میلان دمیده شد. طراحی این ساختمان به عهده Pei Cobb Freed & Partners بود و این ساختمان بلند ۵۲۵ فوتی (۱۶۰ متری) فضای اداری را با نور بیرون روشن می کند.

بزرگترین قسمت از فضاهای عمومی آن، پیاتزا سیتا دی لمباردیا نام دارد که با سقفی متشکل از "بالش" های شفاف ساخته شده از لایه های ETFE (پلاستیک پایه فلوئورین) پوشانده شده است و ویژگی های حساس زیست محیطی/فناورانه آن شامل بام های سبز، دیوارهای اقلیمی فعال - دو لایه شیشه جداگانه که دارای تیغه های عمودی دوار برای سایه انداختن هستند و شفافیت را به حداکثر می رسانند - و سیستم گرمایش ژئوترمال می شود.




موزه طبیعت و علم Perot، دالاس

این ساختمان ۱۸۰ هزار فوت مربعی (۱۶۷۲۲ متر مربعی) که در دسامبر ۲۰۱۲ افتتاح شد، توسط تام مین، معمار برنده جایزه پریتزکر طراحی شد که یک نبوغ علمی محسوب می شود. هدف معماران آن ساختن محیط زیست شهری جذابی بود که با اصول سبز همخوانی داشته باشد.

ویژگی هایی همچون پله برقی ۵۴ فوتی با محفظه شیشه ای و ساختار لوله ای شکل که در خارج از ساختمان تعبیه شده - در کنار فضای سبزی که شامل بام بلند گیاهکاری شده با گونه های گیاهی مقاوم به خشکسالی و آبنمای اینتراکتیو و "جنگل قورباغه های جهنده" دوزیستان درخشان می شود - این ساختمان را متمایز می کنند.




ساختمان گالکسی سوهو، پکن

با توجه به شهرت چین در ساخت و ساز سریع، تعجبی ندارد که در سال ۲۰۱۲ این ساختمان جدید و جالب در شهر پکن تکمیل شد. معمار عراقی-انگلیسی آن، زهی حدید - اولین زنی که جایزه پریتزکر را دریافت کرد - این ساختمان اداری و مجتمع تجاری و تفریحی ۱۸ طبقه را طراحی کرد که شامل ۴ سازه گنبدی شکل می شود که به وسیله پل ها و پلتفرم هایی از جنس آلومینیوم، سنگ، شیشه و فولاد ضدزنگ بهم متصل می شوند. طرح آن از طبیعت گرفته شده است و یادآور خطوط و شکل های ارگانیگ طبیعت است.




ساختمان کریستال، لندن

این ساختمان شیشه ای دینامیک و کم ارتفاع - که به عنوان یکی از سبزترین ساختمان های دنیا در سال ۲۰۱۲ معرفی شد - میزبان بزرگترین نمایشگاه پایداری شهری است. این ساختمان که در لنگرگاه های رویال ویکتوریا و در قلب منطقه شرکت سبز جدید لندن واقع شده است، ملهم از شکل های بلوری است و مرجع دنیای شهرسازی چندجانبه و کاخ کریستال ساخته شده برای نمایشگاه بزرگ لندن در سال ۱۸۵۱ است که آخرین فناوری از انقلاب صنعتی را به نمایش می گذارد. ابداعات امروزی کریستال شامل برداشت آب باران، تصفیه فاضلاب، گرمایش خورشیدی و ایستگاه های شارژ خودروهای برقی می شود.




برج خلیفه، دبی

بلندترین ساختمان دنیا که در اوایل سال ۲۰۱۰ افتتاح شد و یکی از پر حرف و حدیث ترین سازه های دنیاست. چرا؟ نه تنها بدین علت که برج خلیفه بلندترین ساختمان دنیاست (۲۷۱۶.۵ فوت یا ۸۲۷.۹ متر)، بلکه بلندترین سازه خودایستا هم هست و بیشترین تعداد طبقات و بلندترین سکوی مشاهده و طولانی ترین آسانسور دنیا را دارد.

معماری آن متشکل از سه عنصر است که به دور هسته مرکزی آرایش یافته اند. پلان کف آن Y شکل است و نمایی از خلیج فارس از بالا می دهد. این ساختمان نقش مایه گنبد پیازی در معماری اسلامی را منعکس می کند.




موزه Ordos، چین

نمای بیرونی فلزی (مسی) و شکل موجدار این موزه، صحرای گوبی در داخل مغولستان را منعکس می کند. این ساختمان زاده ذهن شرکت معماری MAD در چین است که به خاطر طراحی های روان و راه حل های شهرسازی تخیلی معروف هستند. این شرکت می خواست موزه ای در مقیاس بزرگ طراحی کند و یک هسته نامنظم برای شهر جدید Ordos بسازد.




هرم w۵۷، نیویورک سیتی

بیارک اینگلز، معمار ارشد شرکت دانمارکی BIG اولین پروژه آمریکای شمالی خود را با هرم W۵۷ شروع کرد. این ساختمان مسکونی ۶۰۰ واحدی بین خیابان های دهم و یازدهم نیویورک قرار دارد. این آسمانخراش به دور یک فضای سبز طراحی شده است و هر آپارتمان نور طبیعی آفتاب را دریافت می کند.




موزه ملی قطر، دوحه

قطری ها با این موزه، امیدهای زیادی برای آینده این کشور کوچک به عنوان یک مقصد فرهنگی دارند. موزه اصلی در سال 1975 در کاخ بازسازی شده ای توسط شیخ عبدالله بن جاسم الثانی باز شد؛ ژان نوول، معمار فرانسوی با الهام از رز بیابانی (شن بلوری که درست زیر سطح بیابان تشکیل می شود) آن را بازسازی کرد. این مجموعه ساختمانی شامل دیسک های متقاطع خواهد بود که شبیه گلبرگ هستند و همه آنها با پانل های بتن آرمه-فایبرگلاس روکش کاری می شوند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج