گزارش تصویری از ۶ دیوار جدا کننده در جهان
این دیوارها ارزش دیدن دارند!
وقتی نام دیوارهای جداکننده به میان می آید، ناخودآگاه ذهن ها به سمت دیوار بزرگ چین می رود که مردم سراسر جهان دست کم نام آن را شنیده اند.در این گزارش شما را با ۸ دیوار جداکننده آشنا می کنیم.
از این دست دیوارها که معمولا به عنوان دژ دفاعی یک منطقه یا شهر ساخته می شد، در جهان باز هم هست و مشابه دیوار چین در جاهای مختلف دنیا پیدا می شود.
در این گزارش شما را با ۸ دیوار جداکننده آشنا می کنیم که البته دیوار چین هم یکی از آنهاست:
۱. دیوار هادریان
این دیوار در سال ۱۲۲ بعد از میلاد مسیح ساخته شد تا بریتانیای رومی را از حملات خصمانه غیر سلتی انگلیسی مصون نگاه دارد. این دیوار شمالی ترین حائل امپراطوری روم تا قرن پنجم میلادی بود.
2. دیوار بزرگ کرواسی
شهر استون در کرواسی بواسطه این دیوار سه و نیم مایلی محافظت می شود. این دیوار باستانی در قرن ۱۵ میلادی و همزمان با کشمکش هایی که بر سر مرزهای این منطقه با امپراطوری عثمانی درگرفت، ساخته شد.
3. دیوار بزرگ هند
دومین دیوار طولانی جهان در هند واقع شده است و کامبلگار نام دارد. این دیوار در غرب ایالت راجستان در سال ۱۴۴۳ ساخته شده است. طول این دیوار ۳۶ کیلومتر است. ساخت این دیوار یک قرن به طول انجامید و در قرن نوزدهم هم بزرگتر شد.
4. دیوار بزرگ چین
در قرن هفتم قبل از میلاد یک سری استحکامات دفاعی در امتداد مرز شمالی چین ساخته شد تا چین را دربرابر حملات دشمنان از سمت شمال حفظ کند. برای ساخت این دیوار که با گذر از رودخانه ها، بیابان ها و کوه ها طولانی و طولانی تر شد، افراد زیادی دست به دست هم دادند تا این دیوار به شکل کنونی درآمد.
5. دیوار برلین
دیوار برلین جداکننده فیزیکی غرب برلین از شرق آلمان است، اما در واقع نماد جداسازی دموکراسی و کمونیسم در دوره جنگ سرد است. تخریب این دیوار که مثل ساخته شدنش در زمان کوتاهی انجام شده، درسراسر جهان جشن گرفته می شود.
6. دیوارهای قسطنطنیه (ترکیه)
مجموعه ای از دیوارهای سنگی است که روزگاری برای حفاظت از شهر قسطنطنیه (استانبول امروزی) ساخته شد. این دیوار سنگی زمانی ساخته شد که قسطنطنیه به عنوان پایتخت امپراطوری روم برگزیده شد. این دیوارها به دستور کنستانتین کبیر ساخته شد.
ارسال نظر