۳۵۷۳۵
۲ نظر
۵۰۲۶
۲ نظر
۵۰۲۶
پ

به همین راحتی از شر بگو مگو ها خلاص شوید

مطمئنا بارها برایتان پیش آمده كه در حال گفت‌و‌گو با همسرتان هستید اما گمان می‌كنید كه او به حرف‌هایتان گوش نمی‌دهد یا اینكه هرچه سعی می‌كنید صحبت‌هایتان به نتیجه مناسب و دلخواهی برسد اینطور نمی‌شود


به همین راحتی از شر بگو مگو ها خلاص شوید

مجله ایده آل : مطمئنا بارها برایتان پیش آمده كه در حال گفت‌و‌گو با همسرتان هستید اما گمان می‌كنید كه او به حرف‌هایتان گوش نمی‌دهد یا اینكه هرچه سعی می‌كنید صحبت‌هایتان به نتیجه مناسب و دلخواهی برسد اینطور نمی‌شود و برعكس پس از تمام شدن گفت‌و‌گو متوجه می‌شوید نه تنها حرف‌هایتان با هم یكی نشده و به یك نتیجه مشترك نرسیده‌اید بلكه این گفت‌و‌گوی نامطبوع را با دلخوری از یكدیگر به پایان رسانده‌اید... این قبیل مشكلات كه این روزها خیلی همه‌گیر شده، به‌راحتی می‌تواند با گذشت زمان بنیان خانواده را سست كند و مشكلاتی اساسی را در زندگی مشتركتان به وجود بیاورد. اما این مشكلات از كجا نشأت می‌گیرند؟ آیا نشانه تفاهم نداشتن شما با همسرتان است یا نشان‌دهنده نداشتن مهارت‌ لازم برای یك گفت‌و‌گوی مطلوب؟ ما به شما این اطمینان را می‌دهیم كه با رعایت كردن نكات ساده اما كاربردی، می‌توانید برای همیشه از شر بگومگوهای بی‌نتیجه زندگی مشترك خلاص شوید.

به همین راحتی از شر بگو مگو ها خلاص شوید


اصلا رایج‌ترین مشكلات زوج های جوان چیست؟

رابطه با خانواده‌ها:

این از رایج‌ترین مشكلاتی است كه اغلب زوج‌های جوان با آن مواجه می‌شوند و هركدام سعی دارند رابطه‌ صمیمی سابق خود را با خانواده‌ نگه دارند.

حسابدار خانواده کیست

در ابتدای زندگی مشترك از آنجا كه راهی طولانی در پیش است، طرفین می‌خواهند برای اطمینان خاطر بیشتر سررشته امور را در دست بگیرند اما حقیقت این است كه شما در نهایت باید برای این كار تصمیمی بگیرید كه هر دو از آن راضی باشید.

گذراندن تعطیلات:

بعد از شروع یك زندگی مشترك، زن و شوهر دوست دارند تعطیلات‌شان را همان‌گونه كه در دوران مجردی تصور می‌كردند سپری كنند، درچنین شرایطی ممكن است كه نظرات متفاوتی در خصوص نحوه گذراندن تعطیلات عنوان شود.

معاشرت با دوستان:

بعد از ازدواج، معاشرت كردن با دوستان متاهل از سرگرمی‌های پرطرفدار زوج‌های جوان است.
زن و شوهر سعی می‌كنند دوستان خود را به یكدیگر معرفی كرده و باب معاشرت با آنها را باز كنند. در این مورد رقابتی پنهانی ممكن است به وجود بیاید كه تنها چاره آن صحبت كردن در این مورد است.

تربیت بچه‌ها:

اگر زن و شوهر در این مورد به اتفاق‌نظر نرسند، درآینده كوچك‌ترین دردسری را كه كودك‌شان بیافریند به گردن یكدیگر خواهند انداخت كه نتیجه آن كدورت‌هایی است كه به سختی از یاد می‌رود.


تصمیم‌گیری مشترك، تحمیل نظرات نیست

آیا درست است كه همیشه یكی از دو نفر تصمیم بگیرد و انتظار داشته باشد كه دیگری آن را قبول كند؟ آیا در صورتی كه نظرها متفاوت باشد، درست است كه همیشه یكی به سود دیگری كنار برود؟ مسلما نه... بدیهی است كه در هیچ زندگی زناشویی‌ای جای اختلاف‌نظر خالی نیست و این اختلاف نظرها به شرط كوچك و بی‌اهمیت بودن، به زندگی هیجان می‌بخشد و آن را از یكنواختی نجات می‌دهد.


این ۲ نکته را روی دیوار خانه‌تان بنویسید

سعادت زناشویی، حفظ شادابی و طراوت عشق مستلزم این است كه زن و مرد نظر خود را ابراز كرده، ریشه و علل اختلاف‌نظر را بررسی و زمینه را برای گرفتن تصمیم مشترك فراهم كنند. زن و شوهر باید این واقعیت را پذیرا شوند كه وجود اختلاف‌نظر در زندگی زناشویی اجتناب‌ناپذیر است در این صورت اگر به دنبال خوشبختی هستند سعی كنند نظراتشان را هرچه بیشتر به هم نزدیك كنند.

به همین راحتی از شر بگو مگو ها خلاص شوید


دستور آشپزی‌برای همه زوج‌های جوان

مواد لازم برای گرفتن تصمیم مشترك
  • گذشت
  • ابراز حسن نیت

هیچ وقت نگویید...
  • كی حق دارد؟
  • كی حق ندارد؟
  • كدام درست است؟
  • كدام غلط است؟


قبل از تصمیم‌گیری این نكات را رعایت كنید
  • مسئله‌ای كه نیاز به تصمیم‌گیری دارد، چیست؟
  • تصمیمی كه در مورد این مسئله گرفته می‌شود، در زندگی مشتركتان چه تاثیری دارد؟
  • چه كسی از گرفتن این تصمیم نفع بیشتری می‌برد؟ شما یا همسرتان؟
  • آیا دیگران مشكل مشابه این را داشته‌اند؟ اگر داشته‌اند چگونه آن را حل كرده‌اند؟


این را فقط خانم‌ها بخوانند

در ارتباط برقرار كردن با شوهرتان به‌طور معمول با مواردی روبه‌رو می‌شوید كه ما آنها را در قالب 3 شكایت رایج زنان عنوان می‌كنیم.

شوهرم در مورد احساساتش حرف نمی‌زند: برخی زن‌ها می‌گویند كه شوهرشان هنگامی كه ناراحت یا افسرده است، صحبت نمی‌كند. این سكوت شما را عذاب می‌دهد چون در مقابل چنین سكوت‌هایی، فكرهای عجیب و غریبی به ذهنتان خطور می‌كند و می‌خواهید سردر بیاورید كه چه مشكلی برای همسرتان پیش آمده است.

شوهرم پیگیر حرف نمی‌‌شود و گفت‌و‌گو را ادامه نمی‌دهد: نوع گفت‌و‌گوی زن‌ها،‌ گفت‌و‌گوی آزاد است و اغلب همین موضوع باعث می‌شود كه مردان دنبال حرف را نگیرند در صورتی كه خانم‌ها به جزئیات در گفت‌و‌گوها علاقه‌مند هستند و انتظار دارند كه شوهرشان در این نوع گفت‌و‌گو شركت كند اما مشكل كار اینجاست كه مردها نمی‌دانند چگونه می‌توانند این كار را انجام دهند.

شوهرم با همه صحبت می‌كند،‌ جز من: بعضی زنان گله می‌كنند، هنگامی كه شوهرشان از سركار به خانه می‌‌آید به آنها می‌گوید حوصله صحبت كردن ندارد چون خیلی خسته است اما اگر همان موقع یك دوست با آنها تماس بگیرد زمان زیادی با او صحبت می‌كند. اینگونه مشكلات از آنجا نشأت می‌گیرد كه: برای زن، گفت‌و‌گو نشان‌دهنده دلبستگی، علاقه و محبت است اما برای مرد گفت‌و‌گو یعنی؛ كار.


به همین راحتی از شر بگو مگو ها خلاص شوید


کی صحبت کنید؟

یادتان باشد هر سخن جایی و هر نكته مكانی دارد و این اصلی‌ترین بخش مهارت‌های گفت‌و‌گو با همسر است.

اگر شما خانم خانواده هستید: باید بدانید كه مردان مثل زنان نمی‌توانند بی‌مقدمه شروع به صحبت كردن كنند یا از روی احساسات‌شان با شما بحث كنند. پیدا كردن یك زمان مناسب برای جلب رضایت همسرتان برای هیچ خانمی كار مشكل و پیچیده‌ای نخواهد بود، فقط كافی است كمی از ذكاوت زنانه‌ خود استفاده كنید.

اگر شما مرد خانواده هستید: در این صورت كار شما كمی مشكل خواهد بود. توجه داشته باشید كه با زنان وقتی که احساساتی شوند نمی‌توان منطقی صحبت کرد. این احساسات می‌تواند غم،‌ اندوه، شادی، هیجان، یأس و... باشد. با این اوصاف شاید به فكرتان خطور كند كه صحبت كردن با زنان كار دشواری است و پیش خودتان بگویید: «پس كی می‌‌شود با او صحبت كرد» در مقابل این سؤال، باید بگوییم درست است كه زنان روحیه حساسی دارند و خیلی زود احساساتی می‌شوند اما شما به‌عنوان همسر و شریك زندگی‌اش تنها فردی هستید كه اجازه دارید به عمق این احساسات وارد شوید و او را آرام كنید.


اگر شوهرتان، دل به حرف زدن نمی‌دهد حتما...

دلایلی وجود دارد كه باعث می‌شود شوهرتان نتواند با شما ارتباط خوبی برقرار كند و در نتیجه گفت‌و‌گوی مطلوبی با هم نداشته باشید. ممكن است كم‌حرفی شوهرتان ناشی از عوامل زیر باشد:
  • ممكن است شوهرتان در خانواده‌ای رشد كرده كه در آن افراد كمتر با یكدیگر ارتباط برقرار می‌كردند.
  • شاید شوهرتان تجربه مثبتی از گفت‌و‌گو با شما ندارد و دفعات پیش كه با هم صحبت می‌كردید آنقدر بحث جدی شده كه در نهایت ایجاد كدورت كرده است.
  • احساس می‌كند حرفی ندارد كه بتواند با شما بگوید و اگر صحبت كند شما او را درك نخواهید كرد.

به همین راحتی از شر بگو مگو ها خلاص شوید


نكاتی برای مردان

زنان هنگام صحبت و بحث كردن عادت‌هایی دارند. شما با دانستن این عادت‌ها می‌توانید راحت‌تر با همسرتان ارتباط برقرار كرده و صحبت كنید:
  • زنان همیشه در صحبت كردن گوی سبقت را از دیگران می‌ربایند.
  • از نظر یك زن وقتی مرد قدم به خانه می‌گذارد باید از سیر تا پیاز همه آنچه را كه طی روز بیرون از خانه برایش اتفاق افتاده با همسرش در میان بگذارد.
  • زنان هنگام حرف زدن باید از همه‌چیز سر دربیاورند بنابراین از هر دری سخن می‌گویند.
  • زنان در صحبت و بحث كردن چنان استادانه عمل می‌كنند و تمامی مهارت‌ها و ترفندهای خود را به كار می‌برند كه در بسیاری از مواقع سررشته كلام را در دست می‌گیرند.

با هم تصمیم بگیرید

در زندگی با یكدیگر به‌عنوان یك زن و شوهر، دائم شرایط تصمیم گرفتن در زمینه‌های مختلف پیش می‌آید، از آنچه به آن فكر می‌كنید گرفته تا آنچه می‌خواهید انجام دهید، همه و همه به نوعی نیاز به اخذ تصمیم دارند. اگر مجرد بودید، هر نوع تصمیمی را كه می‌خواستید می‌گرفتید اما اكنون كه زندگی مشترك تشكیل داده‌اید، چه دلتان بخواهد و چه نخواهد، باید تصمیم خودتان را با تصمیم همسرتان یكی كنید درغیر این صورت آتش اختلاف زبانه خواهد كشید.

به همین راحتی از شر بگو مگو ها خلاص شوید


مرد‌ها اینطوری هستند

هنگامی كه شما تصمیم می‌گیرید با همسرتان صحبت كنید و در مورد موضوع مهمی تصمیم‌گیری مشتركی داشته باشید، باید نكاتی را در مورد طرز تفكر، صحبت و بحث كردن او كه در بیشتر مردها مشترك است، بدانید.
  • مردها گمان می‌كنند كه شما معتقد هستید آنها نمی‌توانند درك‌تان كنند.
  • مردها اصولا از بحث كردن با همسرشان می‌ترسند چون فكر می‌كنند اگر ضمن صحبت كردن اشتباه كنند، دچار دردسر می‌شوند.
  • مردها دوست ندارند در تنگنا قرار بگیرند و مثل یك شاهد عینی یا مجرم از سوی همسر خود زیر بمباران سوال قرار گیرند.

اگر طالب یك گفت‌و‌گوی مطلوب هستید...

برای اینكه بتوانید ارتباط بهتری با همسرتان داشته باشیدباید:
  • تفاوت روانی مرد و زن را بپذیرید.
  • به تفاوت‌های فردی توجه كنید.
  • با فراهم كردن فضایی پر از محبت و آرامش از گفت‌و‌گو با همسر خود بیشتر بهره‌مند شوید.
به همین راحتی از شر بگو مگو ها خلاص شوید

7 گام برای به دست آوردن کلید هم‌زبانی با همسرتان

زمان مناسبی را برای گفت‌و‌گو انتخاب كنید:

این مسئله بسیار مهم است، شما ممكن است علاقه‌مند باشید كه بعد از بازگشت از كار با شوهرتان صحبت كنید اما او در این زمان نیاز به آرامش داشته باشد، پس بهترین راه این است كه بعدا گفت‌و‌گو كنید.

در مقابل سكوت شوهرتان، سكوت نكنید:

گاهی اوقات سكوت مرد باعث ایجاد احساس ناكامی و عصبانیت در زن می‌شود. برای اجتناب از این موقعیت، هنگامی كه شوهرتان پاسخ نمی‌دهد، سكوت نكنید و جویای احوالش باشید. اگر بازهم پاسخ نداد راحت از كنار سكوتش رد نشوید.

جزئیات را از شوهرتان بپرسید و در مورد مسائل كلی از او سؤال نكنید:

هیچ‌وقت از شوهرتان نپرسید: «امروز كار چطور بود؟» به جای این بگویید: «امروز رفتی شركت، با رئیستون در مورد اون مسئله حرف زدی؟»

علایق مشتركتان را توسعه دهید:

درمیان گفت‌و‌گوهایی كه با شوهرتان دارید، سعی كنید علایق مشترك‌تان را پیدا و او را هم از آن آگاه كنید. حتی می‌توانید یك قدم هم فراتر بردارید و به مرور زمان سعی كنید ‌نظرهای متفاوت با شوهرتان را به هم نزدیك كنید.

شركت در فعالیت‌های متفاوت:

سعی كنید در همه كارها كنار شوهرتان باشید به طوری‌كه او حضورتان را حس كرده و بتواند با شما احساس راحتی بیشتری كند در این صورت در ارتباط برقرار كردن و صحبت كردن، بیشتر می‌توانید روی او تاثیرگذار باشید و همسرتان هم بهتر از گذشته به حرف‌های شما گوش خواهد داد.

با دقت به صحبت‌های او گوش كنید:

وقتی كه با شوهرتان در حال گفت‌و‌گو هستید و قرار است در مورد موضوع مهمی تصمیم‌گیری كنید، باید نشان دهید كه شش‌دانگ حواستان پیش اوست و مو به‌مو به صحبت‌هایش گوش می‌دهید. نباید طوری رفتار كنید كه او احساس كند شما دل به حرف‌های او نمی‌‌دهید.

منصفانه بحث كنید:

در هنگام بحث كردن نباید جانبدارانه در مقابل همسرتان قرار بگیرید و گاهی هم خودتان را جای او بگذارید و اگر حرفی خلاف میل شما عنوان می‌شود، حالت تدافعی نگیرید.


بهترین گوش باشید

1. هنگام صحبت كردن با همسرتان به چشم‌های او نگاه كنید و تا جایی كه می‌توانید اجازه ندهید تماس چشمی شما قطع شود. این كار باعث می‌شود حرف‌هایتان تاثیر بیشتری روی او داشته باشد.

2. درحین صحبت كردن كار دیگری انجام ندهید اگر وقتی همسرتان می‌خواهد با شما صحبت كند، مشغول انجام كاری هستید، آن را رها كنید و بعد از تمام شدن حرف‌هایتان به ادامه كاری كه انجام می‌دادید بپردازید اگر هم كاری كه انجام می‌دهید ضروری است از او بخواهید دقایقی را صبر كند تا كارتان را تمام و بعد شروع به صحبت كردن كنید.

3. هرازگاهی با تكان دادن سر حرف‌های او را تایید كنید. این كار باعث می‌شود تا مطمئن شود كه به حرف‌های او گوش می‌دهید و با اعتماد به‌نفس بیشتری حرف‌هایش را ادامه می‌دهد و از گفت‌و‌گو با شما لذت خواهد برد.

4. حرف‌های همسرتان را قطع نكنید در غیر این صورت، ممكن است:
  • او را عصبانی كنید.
  • رشته كلام از دستش خارج شود.
  • شما متوجه منظور او نشوید و زود قضاوت كنید.
  • بحث شما به نتیجه‌ای نخواهد رسید.
5. اگر بخشی از حرف‌های همسرتان را متوجه نشدید همان لحظه به او بگویید كه مجددا توضیح بیشتری بدهد.


به همین راحتی از شر بگو مگو ها خلاص شوید


اغلب زن‌هاموقع بحث این اشتباهات استراتژیک را مرتکب می‌شوند

بعضی از اشتباه‌های هنگام بحث كردن باعث می‌شود گفت‌و‌گوهای شما با همسرتان به نتیجه مطلوبی نرسد اگر سعی كنید این اشتبا‌ه‌هایی را كه در بسیاری از زنان به عادت تبدیل شده از خود دور كنید، به نفع شما خواهد بود.

۱- بالا بردن صدا یا استفاده از لحن به شدت احساسی مثل تهمت زدن، ناله كردن،‌ طعنه زدن و...

۲- استفاده كردن از جملاتی مانند «چگونه می‌توانی این حرف را بزنی؟» شما می‌توانید به جای این جمله بگویید: «می‌فهمم و قبول دارم كه... اما نظر من این است كه...»

۳- نظر شوهرتان را درباره موضوعات مختلف در ذهن خود تفسیر نكنید. بهتر است به جای این كار با صراحت از خودش بپرسید كه منظورش از حرفی كه زده، چه بوده است.

۴- شكایت كردن كلی درباره همه‌چیز به جای مشخص كردن دقیق علت عصبانیت و ناراحتی؛ مثلا استفاده از این جملات رایج: «تو مدام تلویزیون تماشا می‌كنی»

۵- شكایت كردن از زمین و زمان به جای مطرح كردن خواسته‌های خود. شما باید طوری با همسرتان حرف بزنید كه تبدیل به راه‌حل شود نه خود مشكل.

۶- انتظار نداشته باشید كه وقتی با شوهرتان صحبت می‌كنید از او واكنشی زنانه ببینید، نحوه برخورد مردها با زن‌ها كاملا متفاوت است.

۷- هیچ‌وقت همسرتان را با مردهای دیگر مقایسه نكنید این كار غرور او را جریحه‌دار می‌كند.

۸- هیچ‌وقت از بحث كردن برای بروز احساساتی كه روی هم انباشته شده، استفاده نكنید این باعث می‌شود كه شوهرتان دیگر با شما وارد بحث نشود.

۹- پشت‌سر هم حرف نزنید و به همسرتان هم اجازه بدهید حرف بزند و در مقابل صحبت‌های شما اظهارنظر كند. یادتان باشد اگر فقط خودتان صحبت كنید، نتیجه‌ای از آن بحث عایدتان نمی‌‌شود.

۱۰- وقتی از مسئله‌ای ناراحت هستید و آن را با همسرتان درمیان می‌گذارید، نباید از او توقع داشته باشید كه معجزه كند، كمی وقت به او بدهید و خودتان هم به از بین بردن ناراحتی‌تان كمك كنید.

۱۱- روی احساس‌های خودتان پافشاری نكنید و از گفتن جمله‌هایی مثل «احساس می‌كنم چیزی را از من پنهان می‌كنی» خودداری كنید.

۱۲- هروقت خواسته‌ای از همسرتان دارید آن را محترمانه عنوان كنید طوری‌كه او گمان نكند به او دستور می‌دهید.


سكوت را بشكنید

روانشناسان می‌گویند كه درمان سكوت 50 تا 70درصد زندگی‌های زناشویی تاثیر می‌گذارد، پس یادتان باشد اگر همسرتان در بیشتر مواقع سكوت كرد به نوعی این سكوت را بشكنید. سكوت كردن بستگی به مرحله ازدواج شما دارد به این صورت كه در آغاز رابطه، مرد بیشتر از زن صحبت خواهد كرد برای اینكه خواسته‌های خود را تحقق ببخشد، سپس به‌تدریج صحبت‌های او كمتر و كمتر می‌شود اما زن هنگامی كه با شوهرش احساس راحتی می‌كند، بیشتر صحبت می‌كند.




پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    کاشکی در مورد خیانت هم صحبت می کردید امان از استفاده نادرست از تکنولوژی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • هتی

    ؛آخ آخ کاربر جان حرف دل منو زدی...
    یکم بیاین راجع خیانت هم بگین...
    ریشه بیشتر دعواها در دروغ گویی و خیانت خلاصه میشه..آدم میسوزه وقتی میبینه تو زندگی چیزی کم نمیزاره اما همسرش هرز میپره..بدبختی اینه از خودشونم میپرسی که چی کم گذاشتی میگن هیچی...باز چه مرگتونه خوب؟...
    لطفا راجع روش های برخورد با همسر دروغگو و خیانت کار هم بنویسید...(نه راههای شناسایی همسر دروغگو و چگونه بفهمیم داره بهمون خیانت میشه یا نه)

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج