ریزهکاریهایی که هر خانم خانه باید بداند
با دانستن این نکات زمانی که مهمانی سرزده به خانهتان آمده دچار مشکل نمیشوید.همچنین میتوانید آشپزخانه خود را در شرایط بحرانی مدیریت کنید و دیگر نگران سوختن، تهگرفتن، شوري یا بیمزه شدن موادغذایی و خوراکیهایتان نباشید.
مجله ایده آل : با دانستن این نکات زمانی که مهمانی سرزده به خانهتان آمده دچار مشکل نمیشوید.همچنین میتوانید آشپزخانه خود را در شرایط بحرانی مدیریت کنید و دیگر نگران سوختن، تهگرفتن، شوري یا بیمزه شدن موادغذایی و خوراکیهایتان نباشید.
۱- روغن کمکی
پیش از سرخ کردن میگو و ماهی درون ماهیتابه از داغ شدن روغن مطمئن شوید و سپس مقدار اندکی نمک درون روغن بریزید. این کار مانع چسبیدن گوشت ماهی یا میگو به ظرف میشود.
۲- گوجه در آب
اگر در خانه گوجهفرنگیاي دارید که نرم و پلاسیده شده، بهترین کار برای بانشاط کردن آن این است که به مدت ۱۰ساعت گوجهفرنگی را درون یک ظرف آب سرد در یخچال قرار دهید.
۳- بازگشت
اگر پس از آبکش کردن ماکارونی یا اسپاگتی رشتههای آن به هم چسبید، دوباره آن را درون آب جوش بازگردانید و اجازه دهید یک دقیقه روی حرارت بماند. سپس آن را آبکشی كنيد.
4- سرکه ضد شیرینی
اگر غذایی تهیه کردید که بیش از اندازه شیرین شده است، بهترین کار برای از بین بردن شیرینی آن این است که ذرهذره به آن سرکه اضافه کنید تا این طعم متعادل شود.
۵- نان ارهای
برای بریدن نان بهتر است از کارد ارهای استفاده کنید و پیش از برش، کارد را برای مدت کوتاهی درون آب جوش فرو کنید.
6-در تاریکی
برای جلوگیری از جوانه زدن سیبزمینیها آنها را در جای تاریک، خشک و به دور از رطوبت قرار دهید.
۷-هویج ضد بو
افرادی که پس از خرد کردن پیاز و شستن کارد هنوز نسبت به بوی پیاز روی کارد حساسند، برای برطرف کردن این بو کافی است یک هویج را با کمک کارد حلقهحلقه کنند.
8-پیاز در برنج
برای از بین رفتن بوی دودگرفتگی برنج بهترین کار، پوست کندن یک پیاز و قرار دادن آن در قابلمه است. بعد از 10 دقیقه پیاز بوی دود را از برنج میگیرد.
۹-کیک شکری
اگر در خانه کیک میپزید و برای جدا کردن کیک از ظرف دچار مشکل میشوید، پیش از ریختن مایه کیک درون ظرف مقداری شکر ته ظرف بپاشید. این کار کمک میکند تا کیک به ته ظرف نچسبد.
10-نرمکننده پر فایده
بهترین روش برای نرم و ترد کردن گوشت آن است که گوشت را در مخلوطی از روغن زیتون خوراکی بدون بو و سرکه قرار داده و اجازه دهید به مدت 2 تا 3 ساعت درون آن خیس بخورد.
۱۱-موزآلومینیومی
یکی از بهترین روشهای نگهداری درازمدت از موز و پیشگیری از سیاه شدن و تغییر رنگ دادن این میوه، آن است که موز را درون کاغذ آلومینیومی بپیچید و درون جا میوهای یخچال قرار دهید.
۱۲- لیموترش روی دستان شما
گاهی ممکن است برای تهیه غذا دائم با پیاز سر و کار داشته باشید. در این حالت دستتان به بوی پیاز آغشته میشود. برای از بین بردن این بو کافی است پوست دستتان را با کمک برشی از لیموترش تازه ماساژ دهید.
نظر کاربران
عالی بود. ممنون
ماکارونی رو چطوری بعد از ابکش که کل ابش رو خالی کردم رفته برگردونم تو اب جوش یه چی میگیا
بسیار عالی بود
ممنون
مطالب واقعا کاربردی و آموزنده بودند.