سیر و سیاحت با غذاهای خوشمزه کانادایی!
یکی از جذابیت های عالم سیر و سیاحت ،همین یافتن خوردنی های تازه و چشیدن دستپخت های مختلف از شیوه های آشپزی متفاوت است.
یکی از جذابیت های عالم سیر و سیاحت ،همین یافتن خوردنی های تازه و چشیدن دستپخت های مختلف از شیوه های آشپزی متفاوت است.
در ادامه چندین نمونه غذای کانادایی به شما معرفی می شود:
"پوتین" غذایی کانادایی که از "کبِک" می آید و از سیب زمینی سرخ کرده،دَلَمه پنیر(پنیر بی نمک تازه و سفید) و سس گریوی(سس تهیه شده از عصاره گوشت در حال پخت) تهیه می شود.
گوشت دودی سبک مونترال ،گوشت سرسینه گاو است که به مدت یک هفته در چندین نوع ادویه جات،دانه های خردل،سیرو گشنیز خوابانده شده است سپس دودی شده و بخارپز می شود.
تارت کره ای شیرینی محبوب کانادایی هاست اما ظاهر و طعم آن منطقه به منطقه تفاوت هایی دارد.
"نانایمو " دسری از بریتیش کلمبیا که نیاز به هیچ پخت و پزی ندارد و از کاستارد،شکر،تخم مرغ،کره که با شکلات ذوب شده پوشش داده شده و تهیه می شود.
در حدود 85 درصد شیره درخت افرا در کانادا تولید می شود و بیشترین استفاده آن خوردن همراه با پنکیک است.
"پته شینوآ " غذای فرانسوی-کانادایی است که از یک لایه گوشت چرخ کرده،ذرت شیرین و پوره سیب زمینی تهیه و اغلب با سس کچاپ نیز خورده می شود.
" بیگل مونترال " نوعی نان دوناتی شکل است که با عسل شیرین می شود و کانادایی آن را برای صبحانه استفاده می کنند.
نظر کاربران
فکر کنم عکس بیگل مونترال را اشتباه زدین.
این عکسه گوجه و سبزی داره.
خواهر من مونترال زندگی میکنه