۵ رستوران برتر جهان
توریست ها تمایل دارند در کنار گشت و گذارشان در اماکن تاریخی و جاذبه های گردشگری یک کشور با فرهنگ آن کشور نیز از طریق چشیدن طعم های متنوع غذاهای آن آشنا شوند.
ال سلر دِ کن روکا، اسپانیا
شوق آشپزی در برادران روکا در ابتدا در کن روکا آغاز شد؛ رستورانی که پدر و مادرشان در تایالا، محله ای در حومه جیرونا، اداره می کردند. آنها در این رستوران و در هیاهوی غذاها، ظروف آشپزی و مشتری ها بزرگ شدند و این مکان برای آنها به محلی برای بازی کردن، انجام تکالیف و تماشای تلویزیون تبدیل شد. برادران روکا (جوردی، جوزپ، جون) رستوارن «ال سلر دِ کن روکا» را در سال ۱۹۸۶ و در جیرونای کاتالونیا افتتاح کردند.
رستوران برادران روکا به گرمی از سوی منتقدان استقبال شد و در سال ۲۰۱۳ و همچنین ۲۰۱۵ توسط مجله رستوران (Restaurant) به عنوان بهترین رستوران جهان شناخته شد. غذاهایی که توسط این رستوران تهیه می شود، غذاهای سنتی کاتالان است، اما خلاقیت یکی از معیارهای آنها برای سرو غذا محسوب می شود. وقتی کلمه ال مون (El Mon) به معنای جهان را به عنوان غذا در منوی این رستوران می بینید، با خودتان می اندیشید که قرار است با غذای فوق العاده ای مواجه شوید.
حالا چگونه قرار است جهان را در یک بشقاب قرار دهید؟ گارسون فانوس کاغذی سیاه و سفید را پیش روی تان باز می کند که در آن پنج تکه از غذاهای پنج کشور مختلف چین، مکزیک، موراکو، ترکیه و کره جنوبی وجود دارد. از دیگر غذاهای معروف این رستوران می توان به کباب بز به همراه شیر بز و نعناع اشاره کرد.
اُستریا فرانچسکانا، ایتالیا
اُستریا فرانچسکانا، رستورانی است که توسط سرآشپز آن ماسیمو بوتورا اداره می شود و در مدنای ایتالیا قرار دارد. ماسیمو بوتورا یک چهره سرشناس در میان نسل جدید آشپزهای ایتالیای است. این رستوران با منویی خلاق یک قدم بالاتر از سایرین قرار دارد و با ارائه غذاهای متنوع سنتی که خلاقیت یکی از ویژگی های آنهاست، مورد توجه فراوانی قرار گرفته است. از زمانی که بوتورا این رستوران را در سال 1995 افتتاح کرده، با تحسین منتقدان بیگانه نبوده است.
این رستوران در سال ۲۰۱۵ در بین ۵۰ رستوران برتر جهان توسط مجله رستوران در رتبه دوم قرار گرفت، در حالی که در سال های ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ در جایگاه سوم قرار داشت. اگر به ایتالیا سفر کردید و به دنبال رستورانی با غذای خوب، محیطی عالی و سرویسی فوق العاده بودید، اُستریا فرانچسکانا مکانی ایده آل است. خلاقیت نهفته در هر غذایی که سرو می کنند، خود بیانگر تفاوت این رستوران است.
کباب دنده با سس بالزامیک یکی از غذاهای لذیذ این رستوران است، کبابی نرم و آبدار و بسیار غنی که بسیار زیبا تزیین شده است. یکی دیگر از غذاهای فوق العاده این رستوران پاستاست؛ پاستایی که با کلاماری، صدف و روغن زیتون پخته می شود که طعم بی نظیری پیدا می کند و با خاویار و عصاره لیمو به زیبایی تزیین می شود.
نوما، دانمارک
نوما رستورانی است که توسط آشپز آن رنه ردزپی در کپنهاک اداره می شود. این رستوران در سال 2003 افتتاح شد و بیشتر به دلیل غذاهای اروپای شمالی اش شهرت دارد. در سال های 2012، 2011، 2012 و 2014 مجله رستوران، نوما را به عنوان بهترین رستوران جهان معرفی کرد و در سال 2015 مکان سوم را به آن اختصاص داد.
این رستوران دانمارکی غذاهای اروپای شمالی و اسکاندیناوی را برای مشتریانش سرو می کند. درواقع آشپز آن سعی کرده که این غذاها را به نوعی دوباره تعریف کند. با اینکه مکان این رستوران در یک انبار بندرگاهی است، توانسته تجربه بهترین بودن در جهان را به دست آورد. در منوی نوما غذاهای خوشمزه اسکاندیناوی یکی از غذاهای معروف این رستوران «مرغ و تخم مرغ» است که از کره، تخم مرغ، برگ های اسفناج و سس مخصوص تهیه می شود و تزیین بسیار زیبایی دارد.
از دیگر غذاهای رستوران دانمارکی نوما سیب زمینی سرخ شده و جگر اردک است که با پودر قارچ سیاه تزیین می شود. همچنین باقلای پخته با دوغ و گیاهانی که از سال تهیه شده اند که علاوه بر اینکه غذای سالمی است، تجربه طعمی فوق العاده از غذای گیاهی را برای تان به همراه می آورد. تزیین ساده این غذا و رنگ سبز ترکیبات آن جلوه ای خاص تر به زیبایی آن افزوده اند.
ایلون مدیسون پارک، امریکا
رستوران ایلون مدیسون پارک که مقابل میدان مدیسون در نیویورک قرار دارد، در سال 2015 در جایگاه پنجم بهترین رستوران های جهان قرار گرفت. این رستوران که در سال 1998 افتتاح شد، در سال 2011 توسط دنیل هام سرآشپز و ویل گیدرا خریداری شد.
رستوران ایلون مدیسون پارک یک منوی فصلی به مشتریانش ارائه می دهد که در آن بیشتر از محصولات کشاورزی و آشپزی سنتی نیویورک بهره گرفته اند. همچنین این رستوران اتاق هایی را برای مهمانی ها در نظر گرفته که به زیبایی تزیین شده اند و چشم انداز آنها به سوی میدان مدیسون است و تا ۱۱۰ مهمان را پذیرایی می کند.
کارکنان این رستوران می توانند ترکیبات همه غذاهای موجود در منو را برای مشتریان توضیح دهند. یکی از غذاهای محبوب این رستوران بشقاب غذای فوندو است که با کدوی کباب شده، سالاد و سبزیجات تهیه می شود. همچنین برای مشتریانی که شکلات دوست دارند، دسر شکلاتی این رستوران انتخاب مناسبی است.
دسری با شکلات تلخ به همراه گیاه اسطوخودوس که همراه با آبمیوه خنک سرو می شود. تزیین بسیار زیبای این دسر مکمل طعم آن برای شکلات دوستان است.
سنترال، پرو
سنترال گل سرسبد رستوران های پرو است که غذاهای پرویی معروفی دارد. این رستوران در سال 2012، به عنوان بهترین رستوران پرو معرفی شد و در سال 2013 با عنوان پنجاهمی وارد فهرست 50 رستوران برتر جهان شد و در سال 2014، عنوان پانزدهمی را به دست آورد و در نهایت، در سال 2015 موفق شد در این فهرست در جایگاه چهارم قرار بگیرد.
موسس و آشپز این رستوران ویرگیلیو مارتینز ولیز تلاش کرده تا غذاهای پرویی را با ترکیبات کمتر شناخته شده از مناطق ساحلی پرو و ارتفاعات آن تهیه کند. غذاهایی که آشپزش معتقد است ظاهر آنها و احساسی که برای تهیه شان به کار برده، برایش اهمیت زیادی دارد. او می گوید که غذاهایش بسیار به طبیعت نزدیک هستند اما در عین حال روش هنرمندانه اش را نیز حفظ کرده است.
بره از غذاهای لذیذی است که در رستوران سنترال سرو می شود. گوشت بره ای که به خوبی پخته شده و روی آن سسی بسیار قوی ریخته اند. این بشقاب غذا خوش نمک، چسبناک و ترد است. تزیین فوق العاده زیبای این غذا ولع خوردنش را دوچندان می کند.
چیریمویا از دسرهای خوشمزه این رستوران است که به عنوان غذای اصلی سروی می شود، میوه ای شبیه به آناناس با طعم میوه سورسوپ (میوه ای همیشه سبز که در مناطق گرمسیر رشد می کند) که به سادگی با شکلات یا کاکائوی جامد سرو می شود.
ارسال نظر