یک نگاه خوشمزه به آرژانتین!
آرژانتین ،بهشت عاشقان گوشت است.شیوه آشپزی در این سرزمین نه تنها از بومیان بلکه از مدیترانه و مهاجران ایتالیایی و اسپانیایی نیز الهام گرفته است.
در ادامه غذاهای معروف آرژانتینی را مشاهده می کنید:
"لاکرو" غذای سنتی و ملی آرژانتینی هاست که در حقیقت خورشتی دلچسب تهیه شده از گوشت گاو،ذرت شیرین و انواع سبزیجات است.
![یک نگاه خوشمزه به آرژانتین! یک نگاه خوشمزه به آرژانتین!](https://static2.bartarinha.ir/servev2/GMwYTFiMTgzN/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
"آسادو" در حقیقت غذای کبابی یا باربکیو است که شامل کباب کردن گوشت گاو ،جگر و سوسیس در مهمانی های دورهمی و فستیوالها است.
![یک نگاه خوشمزه به آرژانتین! یک نگاه خوشمزه به آرژانتین!](https://static0.bartarinha.ir/servev2/TY2OWNlODhlM/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
"هومیتا" از ذرت تازه،شیر ،پیاز ،پنیر بز و انواع ادویه تهیه می شود که داخل برگ های ذرت پیچیده و بخار پز می شود.
![یک نگاه خوشمزه به آرژانتین! یک نگاه خوشمزه به آرژانتین!](https://static1.bartarinha.ir/servev2/DM0MjE3ODg1M/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
"پرو وولتا" نوعی پنیر کبابی است تهیه شده از شیر گاو که با کمی پونه کوهی ،گریل شده و در کنار غذا خورده می شود.
![یک نگاه خوشمزه به آرژانتین! یک نگاه خوشمزه به آرژانتین!](https://static2.bartarinha.ir/servev2/mJmNzI1ZmZhM/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
"امپانداس" نوعی رولت است که از گوشت،سبزیجات،مرغ،ژامبون،ذرت شیرین،بلو چیز و کاپرزه پر شده و در فر یا تنور پخته می شود.
![یک نگاه خوشمزه به آرژانتین! یک نگاه خوشمزه به آرژانتین!](https://static2.bartarinha.ir/servev2/DVjMTNkODA3M/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
"میلانسا" از گوشت گاو و سینه مرغ درست می شود که در کنار سس گوجه،تخم مرغ و پنیر میل می شود.
![یک نگاه خوشمزه به آرژانتین! یک نگاه خوشمزه به آرژانتین!](https://static2.bartarinha.ir/servev2/TExMDNkMDA5N/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
استیک "لاما" نیز در آرژانتین طرفداران زیادی دارد.لاما نوعی شترسان اهلی و بومی آمریکای جنوبی است.
![یک نگاه خوشمزه به آرژانتین! یک نگاه خوشمزه به آرژانتین!](https://static0.bartarinha.ir/servev2/DkxYjEwMjM2M/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
"دوسه دو لچه" نام بستنی های کرمی آرژانتینی است که البته از بستنی ایتالیایی "جلاتو" تاثیر گرفته است.
![یک نگاه خوشمزه به آرژانتین! یک نگاه خوشمزه به آرژانتین!](https://static1.bartarinha.ir/servev2/TMzZGJlZjEzZ/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
پیتزای آرژانتینی هم تاثیر زیادی از زادگاه اصلی پیتزا -ایتالیا- گرفته اما با کمی تغییرات مانند اضافه کردن رب گوجه ،مارگاریتا،تخم مرغ آبپز،آناناس و ذرت در خمیری ضخیم تر شکل آرژانتینی گرفته است.
![یک نگاه خوشمزه به آرژانتین! یک نگاه خوشمزه به آرژانتین!](https://static3.bartarinha.ir/servev2/GNiNWFlMzU3M/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
"ماتامبر" لایه ای نازکی از گوشت است که رول می شود و داخل آن با اسفناج،پیاز،هویج، تخم مرغ آبپز پر شده و داخل اجاق گذاشته می شود.
![یک نگاه خوشمزه به آرژانتین! یک نگاه خوشمزه به آرژانتین!](https://static1.bartarinha.ir/servev2/mI3NGY0ZGI2Z/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
ارسال نظر