۲۸۲۹۵۰
۵۰۱۳
۵۰۱۳
پ

تکنیک‌های دورکاری در فضای مجازی

زمانی که ثبت نام می کنید، دورکاری ایده بزرگی به نظر می رسد اما بعد از آن می خواهید تجدید نظر کنید. وقتی به اداره نمی روید، چطور قرار است ساعات ارزشمندی را با مسئول سازمان خود بگذرانید؟

مجله موفقیت: هشت کاری که شما به عنوان یک کارمند فضای مجازی می توانید انجام دهید تا همچنان خودتان را جزیی از یک تیم کاری بدانید:

زمانی که ثبت نام می کنید، دورکاری ایده بزرگی به نظر می رسد اما بعد از آن می خواهید تجدید نظر کنید. وقتی به اداره نمی روید، چطور قرار است ساعات ارزشمندی را با مسئول سازمان خود بگذرانید؟

تکنیک‌های دورکاری در فضای مجازی

اگر جزیی از فرهنگ روزمره یک سازمان نباشید، چگونه احساس می کنید درگیر آن هستید؟ چگونه انگیزه خودتان را حفظ کنید؟ چگونه ارزش های خودتان را به اثبات برسانید؟ چگونه مطمئن شوید توجهی که باید، به کارهای شما می شود؟

یکی از بزرگترین نقاط ضعف ارتباطات از راه دور، فشاری است که به همکاری افراد تحمیل می شود اما برای انجام موفقیت آمیز آن راه هایی وجود دارد. اگر می خواهید با تیم خود در ارتباط باقی بمانید، فقط باید تلاش کنید. در ادامه کارهایی که لازم است انجام دهید، آورده شده اند:

۱- در ساعات مشابه کار کنید

بخشی از جذابیت دورکاری این است که می توانید برنامه شخصی خودتان را بریزید اما وقتی درگیر یک گفتگوی واقعی با همکارانی که رو در رو با آنها نیستید می شوید، سخت است بتوانید احساس کنید جزیی از تیم آنها هستید. نیازی نیست به روش سنتی هر روز از ساعت هفت و نیم صبح تا ۲ بعداظهر کار کنید اما فکر خوبی است که شما نیز حداقل چند ساعت از این بازه زمانی را، ساعتی که همکاران شما در اداره مشغول به کار هستند، به کار کردن اختصاص دهید.

۲- بار کاری دیگران را درک کنید

اگر هنگام رد شدن متوجه جعبه پیام های دریافتی همکارتان که پر شده نشوید یا رییس تان که با عصبانیت آن اطراف پرسه می زند را نبینید، به سادگی ممکن است آنچه از دیده شما رفته از دل تان نیز برود. آگاه باشید که همکاران تان دارند روی چه پروژه ای کار می کنند.

ببینید آیا شما نیز می توانید کمک کنید یا به سادگی درگیر کارهایی که معمولا انجام نمی دهید شوید یا خیر. به همین ترتیب مطمئن شوید که همه می دانند خودتان مشغول انجام چه کاری هستید. شما هم اگر از دیدگان دیگران دور شوید از دل آنها خواهید رفت.

تکنیک‌های دورکاری در فضای مجازی

۳- ضرب الاجل های واقع بینانه تعیین کنید

شما به عنوان یک کارمند مجازی به امتیازات جانبی محل کارتان دسترسی ندارید. اگر رایانه شما خراب شود، کسی از واحد IT سازمان به دادتان نخواهد رسید. به علاوه در محیط کار و خارج از آن عوامل مختلفی هستند که حواس تان را پرت می کنند. درباره کارآیی خودتان واقع بین باشید و با کمک های خود در دسترس تیم باشید و ضرب الاجل های اعضای تیم را در سهمی که از کار دارند، بپذیرید.

۴- یک شریک مسئولیت پذیر داشته باشید

اگر در اداره کار می کردید، می دانستید همان یک قلم کار کوچکی که روی میز کارتان هست، مسئولیت زیادی همراه دارد. همکاران و مسئولان شما هر روز صبح حضور فیزیکی شما را در محل کار می دیدند اما به عنوان یک کارمند مجازی، همیشه چشمی مراقب شما نیست تا به ماندن شما در مسیر درست کمک کند. اگر از کسی نخواهید که مراقب مسئولیت پذیری شما در انجام کار باشد، ممکن است از مسیری که در پیش گرفته اید پرت شوید.

۵- از شیوه های گوناگون برقراری ارتباط استفاده کنید

ایمیل احتمالا ساده ترین فرم برقراری ارتباط بین اعضای تیم است اما در عین حال به آسانی از آن سوء تعبیر می شود. در استفاده از ایمیل زیاده روی نکنید. ایمیل نباید تنها وسیله ارتباطی شما باشد. چت روم ها برای برقراری ارتباط و گذاشتن پیام برای یکدیگر فوق العاده اند. همچنین می توانید هر از گاهی از طریق کنفرانس ویدیویی با همکاران خود ارتباط چهره به چهره برقرار کنید.

۶- پروژه های خود را سازماندهی کنید

همکاری معمولا شامل بازنگری های فراوان و به روز کردن فایل هاست. بدون مدیریت صحیح، مراحل مهم کار ممکن است از قلم بیفتند یا نادیده گرفته شوند.

یک سیستم مدیریت فایل درست کنید. در صورت امکان آن را در دسترس همگان بگذارید تا دیگران هم بتوانند با آن کار کنند.

تکنیک‌های دورکاری در فضای مجازی

از برنامه ای برای به اشتراک گذاشتن صفحه نمایش خود استفاده کنید یا اجازه دهید همکاران دیگ راز راه دور به سیستم یکدیگر دسترسی داشته باشند. برای توضیح پروژه های جدید، ویدیوهای آموزشی پر کنید.

۷- از میزان بهره وری خودتان آگاهی داشته باشید

تنها به این علت که از تیم جدا هستید، به سادگی ممکن است احساس کنید یک کار انفرادی را در دست گرفته اید. به احتمال زیاد کم کم احساس می کنید بیش از حد کار کرده اید و از شما قدردانی نشده است. پس میزان کارآیی خود را اندازه گیری کنید و بدانید واقعا تا چه اندازه می توانید موفق باشید. حواس تان به تعداد ساعت های کاری روزانه تان باشد. اگر رییس تان به صورت منظم کارتان را مرور نمی کند، خودتان به صورت فصلی آن را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهید.

طبیعتا مرور خودتان مغرضانه خواهد بود اما مهم است نگاهی منتقدانه به کارتان داشته باشید. درباره کمک های خودتان، تیم تان، فشار کاری و موفقیت هایشان چه حسی دارید؟

۸- به خانواده بپیوندید

با همکاران خود احساس یک خانواده را داشته باشید. تلاش کنید آدم هایی را که با آنها کار می کنید بشناسید. پست های آنها در شبکه های اجتماعی را چک کنید، در هر فرصتی از آنها سوالات شخصی بپرسید. نه فقط به صورت مجازی بلکه از لحاظ فیزیکی نیز در ارتباط باشید. به فعالیت های غیرکاری نیز توجه نشان دهید و هر از گاهی به محل کارتان حضوری سر بزنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج