تکنیک های خانه داری را بهتر بشناسید
شما میتوانید با استفاده از نوشابه سینك ظرفشوییتان را برق بیندازید...
برترین ها: آیا میخواهید آشپز بهتری باشید؟ خب! شاید یكی از راههایش این باشد كه روز و شبتان را لابهلای كتابهای آشپزی بگذرانید. اما این تنها راهش نیست، گاهی تجربه است كه به كارتان میآید؛ تجربیات ساده اما به درد بخور. شاید لازم باشد چندین و چند بار اشتباه كنید تا سرانجام چم و خم كار را یاد بگیرید. شاید باید آنقدر زحمت بكشید كه فوت و فنها را بیاموزید. اگر واقعا قصد دارید آشپز بهتری باشید این را بدانید كه هدف ما كمك به شماست.
تخممرغ تازه، تخممرغ كهنه!
چقدر برایتان مهم است تخممرغی كه برای خوردن و آشپزی انتخاب میكنید تازه باشد؟ اگر جزو آن دسته آدمهایی هستید كه تازه بودن یا كهنه بودن تخممرغ برایتان به شدت حائز اهمیت است، پس بهتر است 2، 3 امتحان ساده را تجربه كنید كه به شما نشان میدهد آیا یك تخممرغ سالم است یا خیر...
1- از ظاهر تخممرغ میتوانید به تازگی یا كهنگی آن پی ببرید. یادتان باشد كه تخممرغهای تازه ظاهری زبر و خشن دارند و پوست آنها درست مانند گچ میماند اما تخممرغهایی كه كهنه هستند ظاهری صاف و شفاف دارند.
2- ته تخممرغ خام را شكسته، قدری از پوسته آن را بردارید. در این قسمت معمولا هوا جمع میشود. هرچه مقدار هوا بیشتر باشد یعنی فضای بیشتری را به خود اختصاص داده باشد تخممرغ كهنهتر است اما اگر حجم تخممرغ بیشتر و هوای موجود در آن كمتر باشد تخممرغ تازهتر است.
امان از بوی زهم!
اگر موقع طبخ مرغ، دست بر قضا متوجه شدید كه در خانه پیاز ندارید نباید بابت بوی زهم آن نگران شوید. در این مواقع باید سراغ هویج بروید. كافی است یك عدد هویج را درسته یا خرد كرده همراه مرغ در حال طبخ بپزید تا بوی زهم آن گرفته شود. هویج در عین حال باعث خوشمزهتر شدن و لعابدار شدن آب مرغ شما هم خواهد شد.
نوشابه وارد میشود!
بیشتر آدمها نوشابه را به پای ثابت سفرههای غذایشان تبدیل كردهاند. هر چند نوشابه خوراكیای خوشمزه و مضر برای سلامت افراد است بااین حال شما میتوانید از قابلیتهای دیگر آن بهره برده و نهایت استفاده را از آن ببرید. آیا از لك و پیسهای داخل سینك ظرفشویی خانهتان كلافه شدهاید؟ آیا احساس میكنید هیچ وقت این امكان وجود ندارد كه یك سینك براق و درست و حسابی داشته باشید؟ خب بهتر است بابت هیچ كدام از این مسائل ناراحت نباشید چون همان نوشابهای كه برای سلامت جسم شما ضرر دارد اینجا حسابی به كارتان خواهد آمد. شما میتوانید با استفاده از نوشابه سینك ظرفشوییتان را برق بیندازید. اسكاج را بردارید، نوشابه را داخل سینك بریزید با اسكاج بشویید و سپس آن را با آب بشویید. آبكش كنید. نتیجه فوقالعادهای را خواهید دید.
سوسیس سرحال و خوشمزه
سوسیس جزو آن دسته خوراكیهای محبوبی است كه اتفاقا طبخ سریع آن سبب میشود خیلی بیشتر از انواع دیگر خوردنیها مورد استفاده قرار بگیرد. با این حال، راههایی وجود دارد كه سبب میشود سوسیس را خوشمزهتر و البته خوشچهرهتر طبخ و سپس نوشجان كنید. برای این موضوع ۲ راه وجود دارد. قبل از اینكه سوسیس را سرخ كنید به مدت ۸ دقیقه آن را داخل آب بجوشانید. به این ترتیب سوسیس كمتر جمع میشود و به هیچ عنوان ترك نمیخورد. اگر میخواهید سوسیسها موقع سرخ شدن خیلی جمع و جور نشوند و به قول معروف چروك نخورند! میتوانید قبل از سرخ كردن آنها را در كمی آرد بغلتانید و بعد داخل روغن داغ بیندازید.
کاربرد جدید لیمو ترش
گاهی اوقات بوی مرغ و ماهی آنقدر آزاردهنده میشود كه واقعا نمیدانید باید چه كنید! در چنین مواقعی پیش میآید كه این بوی آزاردهنده تمام فضای یخچال و آشپزخانه را دربرمیگیرد و چه بسا تا چند روزی هم باقی میماند. با این اوصاف نگران این موضوع نباشید چون راهحل بسیار سادهای در همین رابطه وجود دارد. فقط كافی است یك لیموترش را از وسط نصف كنید و مرغ یا ماهی را با آب آن بشویید. البته بهتر است آب لیموترش را با كمی آب مخلوط كنید و بعد مرغ و ماهی را با آن بشویید. در مرحله بعد، كمی نمك به لیموترش اضافه كنید و آرام آرام روی مرغ و ماهی بمالید. به این ترتیب بوی مرغ و ماهی از بین میرود.
پ
نظر کاربران
ازنکات جالب خانه داری که منتشر میکنید ممنونم خیلی زحمت میکشید اگه امکان داره مطالب بیشتری در مورد مشکلات دیگه هم بنویسید مثلا لکه های روی دیوار رنگ پلاستیک که پاک کردنشون هم باز جای لکه داره چکار کنیم یا اگه یهو غذامون سوخت وبوگرفت چکنیم لطفا راهنماییم کنید ممنون وخسته نباشید
نوشابه جالب بود
یادم باشه یه بار امتحان کنم