۸ فوت كوزهگری كدبانویهای قدیمی
دانستن این نكات برای تمامی خانمهای خانهدار لازم است. با اجرای این تكنیكها خواهید دید چگونه كنترل آشپزخانه تان را به بهترین نحو به دست خواهید گرفت.
برترین ها: دانستن این نكات برای تمامی خانمهای خانهدار لازم است. با اجرای این تكنیكها خواهید دید چگونه كنترل آشپزخانه تان را به بهترین نحو به دست خواهید گرفت.
۱. برای از بینبردن سوختگی ته دیگ یا روغن درون قابلمه یا تابه بهترین روش آن است كه نصف لیوان سركه و نصف لیوان آب را درون ظرف بریزید و آن را روی حرارت كم بگذارید.
۲. برای پیشگیری از جوانهزدن سیبزمینی در سبد آشپزخانه باید آنها را در محیطی به دور از رطوبت و روشنایی قرار دهید.
۳. اگر برنجتان دودگرفته برای از بینبردن بوی دود آن، یك پیاز را پوست بكنید و چند شیار روی آن ایجاد كنید تا بوی برنج را بهخود جذب كند.
۴. اگر تصمیم دارید با كمك چاقو نان را ببرید پیش از بریدن نان، چاقو را بهمدت یكدقیقه درون آب جوش فرو برید.
۵. برای آنكه كیك یا كیك بستنی شما به راحتی از قالب جدا شود بهترین روش این است كه پیش از ریختن كیك درون ظرف كف ظرفتان كمی شكر بپاشید. اگر میخواهید گوشتی نرم و ترد داشته باشید، گوشت را بهمدت ۴۵ دقیقه درون مخلوطی از روغن زیتون و سركه بخوابانید.
۶. برای جرمگیری سینك دستشویی آن را برای ۱۵ دقیقه از آب و سركه پر كنید و سپس آن را با كمك اسكاچ بشویید.
۷. اگر از بدلیجات استفاده میكنید بهترین روش برای تمیزكردن آنها پاككردن ظاهر زیورآلات با خاك اره یا پودر ماشینلباسشویی است.
۸. اگر تصمیم دارید از موز برای دراز مدت استفاده كنید. باید آن را درون آلومینیوم بپیچید و در ظرف میوه یخچال قرار دهید.
نظر کاربران
نکات جالبی بود ولی بعضیهاشون تکراری بودن!
ولی با این حال ممنون!