۲۲۳۶۹۹
۱ نظر
۵۲۵۷
۱ نظر
۵۲۵۷
پ

دیوار خانه‌تان را این جوری تزئین کنید

طراحي منزل يكي از لذت‌بخش‌ترين كارهاي انسان‌هاي خلاق است. اگر از عناصر دكوراتيو به خوبي استفاده شود، به طبع شاهد دكوراسيوني زيبا خواهيد بود.

دیوار خانه‌تان را این جوری تزئین کنید
مجله منزل - مروارید فلاحی: طراحي منزل يكي از لذت‌بخش‌ترين كارهاي انسان‌هاي خلاق است. اگر از عناصر دكوراتيو به خوبي استفاده شود، به طبع شاهد دكوراسيوني زيبا خواهيد بود. اين عناصر دكوراتيو را مي‌توانيد با ابتكار خود و در فضاي مورد نظرتان خلق كنيد مانند خلق يك تابلوی هنري.

نمايش درست يك اثر هنري به آساني مي‌تواند حس و حال فضا را تغيير دهد و آن را به فضايي جذاب يا حتي نقطه‌ای كانوني بدل كند. سبك اتاق چه مدرن باشد و چه كلاسيك، انتخاب اثرهنري مناسب مي‌تواند آن را كامل كرده و دكوراسيون اتاق شما را به دكوراسيوني منحصر به فرد تبديل كند. راستي يادتان باشد، به وسيله نورپردازي رنگ و عمق خاصي را به آثار هنري ببخشيد تا بهتر در فضا ديده شوند.

ويتراي روي بوم

دیوار خانه‌تان را این جوری تزئین کنید

مواد لازم

  • ۴ عدد بوم ۱۰×۱۰
  • كاربن
  • رنگ ويتراي پايه تينر در رنگ‌های قرمز، قهوه‌اي، آبي تيره، آبي فيروزه‌اي، بي‌رنگ، مسي
  • قلم مو
  • دورگير مخصوص ويتراي

مراحل کار

1- ابتدا طرح را به صورت ذهني يا با كاربن روي بوم منتقل كنيد.

2- توسط دورگيرمخصوص ويتراي كه در اين تابلو رنگ مسي است، تمامي خطوط طرح را دورگيري كنيد. براي اينكه دورگيري خطوط طرح صاف باشد، هميشه دورگير را با فاصله و زاويه‌دار روي بوم بگيريد.بعد بگذاريد تا كاملا خشك شوند.

3- براي رنگ‌آميزي زمينه ابتدا ويتراي بي‌رنگ را به وسیله قلم مو روي تمام سطوح بزنيد. سپس رنگ قرمز را مانند قطره روي سطح گذاشته و با قلم مو شروع به بازكردن آن كنيد و در بعضي نقاط رنگ قهوه‌اي را گذاشته و به سمت قرمز حركت دهيد تا حالت سايه روشن داشته باشد.

4- قسمت‌هايي از طرح را انتخاب كنيد و ويتراي بي‌رنگ بزنيد. در اين قسمت رنگ آبي تيره گذاشته و آن را يكنواخت كنيد. سپس رنگ آبي فيروزه‌اي را از سمت ديگر طرح گذاشته و با هم بياميزيد تا حالت سايه روشن رنگ ايجاد شود. ميزان تيرگي يا روشني رنگ روي بوم بنا بر سليقه شماست، مي‌توانيد آبي تيره يا آبي فيروزه‌اي را بيشتر كنيد. قسمت‌هاي ديگر طرح را رنگ ويتراي مسي بزنيد.

بيشتر بدانيد

1- رنگ‌هاي ويتراي در دو گروه پايه تينر و پايه آب در بازار موجود است كه دراين نقاشي از نوع پايه تينري استفاده شده است.

2- رنگ ويتراي پايه آب بهتر است در فر با حرارت 130‌درجه سانتيگراد به مدت 30 دقيقه پخته شود.

3- در صورت اشتباه در هر مرحله مي‌توانيد با تينر فوري سريعا آن قسمت‌ها را پاك كنيد.

ايجاد نقش و خطي روي ديوار که كمتر ديده‌ايد

تابلويي به اندازه يك ديوار

یکی از مهمترین کارهایی که دیوارها در جلوه بخشیدن به دکوراسیون انجام می‌دهند، ایجاد هماهنگی و یکپارچگی بین قسمت‌های مختلف خانه است و اين نتيجه با انتخاب رنگ يا طرح مشابه براي پوشش ديوارهاي تمام قسمت‌هاي خانه مي‌تواند رخ دهد.

البته اگر كمي شجاع باشيد مي‌توانيد در بخش‌هاي مختلف خانه رنگ‌هاي مختلفي را براي ديوارها انتخاب و استفاده کنید و حتي ديوارهاي يك فضا را با رنگ‌هاي متنوع جلوه بخشید اما در اين صورت بايد مراقب باشيد كه آشفتگي و هرج و مرج در جلوه فضا ايجاد نشود.

دیوار خانه‌تان را این جوری تزئین کنید

محيط ما مانند موجودي زنده است و صفات و حالات انسان را به خود مي‌گيرد. به‌طور مثال شما وقتي وارد فضايي مي‌شويد، صحبت از اينكه اين فضا شاد، غمگين، سنگين و باوقار، دلگير يا دلباز است، مي‌كنيد كه همه اينها وابسته به نوع طراحي آن فضاست.

به‌طور كلي و اصولي رنگ سطوح پايين‌تر بايد نسبت به سطوح بالايي، تيره‌تر باشد؛ يعني رنگ ديوارها از سقف و رنگ كفپوش از ديوارها بايد کمی تيره‌تر باشد. در اين صورت است كه جلوه‌اي معقول در فضا به وجود مي‌آيد و محيط دلباز و وسيع به نظر می‌رسد.

نقش ميكس روي ديوار

مواد لازم

  • چسب چوب
  • روزنامه
  • تكسچربسكت
  • كاردك
  • شابلون (طرح خط نوشته)
  • رنگ اکریلیک ساختماني: سفيد، آبي، قرمز، طلايي، مشكي
  • قلم موی پهن
  • قلم مو

مراحل کار

1. ابتدا سطح ديوار را پرايمر بزنيد. چنانچه سطح ديوار خلل و فرج نداشت، مي‌توانيد اين ماده را نيز حذف كنيد.

2.چسب چوب را در ظرفي ريخته و با مقداري آب آن را رقيق كنيد. سپس روزنامه را كاملا مچاله و بازكنيد؛ به صورتي كه بافت نامنظمي در روزنامه ايجاد شود. روزنامه را در چسب چوب رقيق شده قرار دهيد.

3. قسمت‌هاي مختلفي از ديوار را انتخاب كنيد و به اين سطح‌ها چسب چوب بزنيد. روزنامه بافت‌دار شده را بچسبانيد و بگذاريد تا كاملا خشك شود.

4. براي قسمت‌هاي برجسته كه بافت خاصي دارد از تكسچر بسكت استفاده كنيد. اين ماده بافتي نرم دارد كه افكت‌هاي مختلفي را مي‌توان با كاردك، ليسه شانه يا غلتك روي آن ايجاد كرد. در اين تكنيك توسط كاردك يا ليسه ساده تكسچر بسكت بزنيد. بافت برجسته‌اي در جهات مختلف ايجاد كنيد؛ لازم نيست خيلي صاف و يكدست شود. بگذاريد ناصافي‌ها باقي بماند و صبر كنيد تا كاملا خشك شود.

5. پس از خشك شدن كامل بافت قسمت‌هايي از طرح را به دلخواه انتخاب كرده و شابلون پلاستيكي (طرح خط نوشته) را گذاشته و طرح برجسته توسط كاردك و تكسچر بسكت ايجاد كنيد. سپس بلافاصله شابلون را‌برداريد. بگذاريد تا كاملا خشك شود.

6. براي رنگ آميزي، رنگ اکریلیک سفيد ساختماني را با مقدار كمي رنگ اکریلیک مشكي ساختماني مخلوط كرده تا رنگ طوسي به دست بيايد. سپس كل سطح ديوار را توسط قلم موی پهن رنگ اکریلیک طوسي بزنيد. پس از اتمام اين مرحله و خشك شدن رنگ طوسي، رنگ‌هاي اکریلیک قرمز، آبي، طلايي را در نقاط مختلف سطح ديوار بنا بر سليقه خودتان به وسیله قلم موی پهن به صورت حركات رفت و برگشتي بزنيد.

7. طرح‌هاي خط نوشته برجسته را بادقت توسط قلم موی «000» رنگ اکریلیک طلايي بزنيد. با يادگيري اين تكنيك حتي مي‌توانيد يك تابلوي دكوراتيو و خاص درست كنيد.

نکته:

- اين مواد و وسايل را مي‌توانيد از فروشگاه‌هاي هنري و رنگ و ابزار فروشي‌ها تهيه كنيد.

- اين فروشگاه‌ها را پيشنهاد مي‌كنم:

ميدان تجريش، خيابان دزاشيب، نبش خيابان بوعلي. شريعتي، بعد از پل رومي، خيابان موسيوند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • عقيق

    سلام رنگ اکريليک ساختماني با رنگ اکريليک هنري فرق مي کنه؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج