رازهاي خانهداري از زبان مارتا استوارت
«مارتا استوارت» مدير انجمن خانهداري مارتا و سردبير مجله خانهداري living با آمدن فصل بهار و رويش دوباره گياهان و سبزيهاي متنوع، دستورپخت سبزيهاي تازه را به مخاطبان خود ارائه كرده است.
برترین ها: «مارتا استوارت» مدير انجمن خانهداري مارتا و سردبير مجله خانهداري living با آمدن فصل بهار و رويش دوباره گياهان و سبزيهاي متنوع، دستورپخت سبزيهاي تازه را به مخاطبان خود ارائه كرده است.
- براي پختن سبزيها دقت كنيد، سبزي را به آب سرد اضافه نكنيد تا بجوشد بلكه اول آب را به جوش آورده، سپس سبزي را به آن اضافه كنيد.
- حرارت گاز يكنواخت و اندك باشد. حرارت زياد ممكن است طعم و رنگ سبزي را تحتتاثير خود قرار دهد.
- براي ايجاد طعم بهتر و حفظ ظاهر سبزي هنگام پختن سبزيها بهتر است در ظرف را نبنديد و اجازه دهيد آب و سبزي با هم بجوشند.
- يكي از راههاي حفظ رنگ سبزيها از قبيل نخودسبز و لوبيا هنگام آب پز شدن آن است كه هنگام اضافهكردن آنها به آب جوش به ازاي هر يك كيلوگرم نخود يا لوبيا يك قاشق مرباخوري جوش شيرين به ظرف اضافه كنيد.
- بهترين مرحله براي افزودن نمك به سبزيها آخرين مرحله پخت است. درست وقتي كه پختن سبزي به مراحل پاياني خود نزديك ميشود، بهتر است به ميزاني كه مدنظر داريد و مناسب است نمك به آن اضافه كنيد.
- دقت كنيد ظرفي كه براي پختن سبزي از آن استفاده ميكنيد؛ ظرفي متناسب با حجم سبزي و لعابي باشد تا طعم و رنگ سبزي در آن حفظ شود.
ارسال نظر