هاتداگباز!
یک راهنمای جمعوجور فست فود
گرچه خوردن هر روزه فست فود، چندان توصیه نمی شود، اما این بخشی مهم از زندگی هر روز ماست. در این مطلب سعی می کنیم خوشمزه ترین و بهترین ساندویچهای موجود را معرفی کنیم.

شیمودا محصولی از پلاک
نام شیمودا برای فستفودبازهای حرفهای، یک عبارت اشتهابرانگیز و آشناست. اسم کاملا خاصی که کاملا به ساندویچ لذیذ پلاک میآید.
این هاتداگ از درصد بالایی گوشت قرمز به همراه پنیر و سبزیجات و ادویه سفارشی تشکیل شده است. پلاک آن را در کارخانه خود سوخاری نموده، در نان سبزیجات به همراه سس مخصوص سرو میكند.
پلاک، 7 شعبه در سراسر تهران دارد که همگی ساندویچهای خاص خود را به یک شکل در اختیار مشتریها قرار میدهند.
آنچه میبینید، هاتداگی است که لحظاتی پس از عکاسی توسط عکاس بلعیده شد!
ساندویچ های هاتداگ این صفحه، تعدادی از معروفترین ساندویچفروشیهای ایران را تشکیل میدهند. در همه شمارهها، درباره فستفودهای خوشمزه خواهیم نوشت.
هاتداگ ویژه زاپاتا
هاتداگی که از درون یک ظرف بزرگ روغن بیرون آورده میشود و روی یک نان سس زده قرار میگیرد تا با گوجه و کاهو و خیارشور به دست مشتری برسد.
هاتداگ گریل رئیس
هاتداگ با پنیر گودای شیلا
باز نشر اختصاصی: B artarinha.ir
نظر کاربران
ضمن تشکر از مطلبای جالبتون لطفا دستور پخت این هات داگارم برامون بزارین دیگه
سلام ممنون از مطالب خوشمزه و اشتها برانگیزتون...