چه وقت به همسرتان «نه» بگویید؟
چه وقتهايي نه گفتن به همسرتان زندگی مشترک شما را به خطر نمیاندازد؟
مجله سیب سبز:
وقتي ميخواهد به حريمتان سرك بكشد
همسر حساسي داريد كه از شما ميخواهد كلمه عبور حسابهاي اينترنتيتان را در اختيارش بگذاريد و به او اجازه دهيد كه وقت به صدا در آمدن زنگ پيامك، سراغ تلفن همراهتان برود؟ در اين مواقع بايد قاطعانه به او نه بگوييد و بدون هيچ عذاب وجداني، خواستهاش را نپذيريد. حتي به بهانه مشترك بودن در همه ابعاد زندگي، همسرتان حق ندارد سرزده شريك حسابهاي اينترنتي شما شود. شايد گاهي برحسب اتفاق با هم پاي رايانه بنشينيد، اما دليلي ندارد كه در هر باري كه به صفحه فيسبوك يا ايميلتان وارد ميشويد، او را هم در كنارتان بنشانيد.
وقتي ميخواهد فرد ديگري باشيد
در روز خواستگاري و ماههاي نامزدي، دليلي ندارد كه بهخاطر حفظ آرامش رابطهتان به همه خواستهها و شروط فرد مقابلتان بله بگوييد. اگر احساس ميكنيد بعضي خواستههاي او شما را به آدم ديگري بدل ميكند يا با اصولي براي زندگيتان ترسيم كردهايد همخواني ندارد، شجاعانه به او نه بگوييد. اگر براي كسب موقعيت اجتماعي دلخواهتان سالها تلاش كردهايد اما همسرتان برخلاف ميل شما ميخواهد كار را كنار بگذاريد، بدون تعارف به او نه بگوييد و اگر ميخواهد بيشتر از توانتان مسووليت روي دوشتان بگذارد، بهخاطر عواقب ناخوشايند اين خواستههايش، همان آغاز كار به او نه بگوييد.
وقتي ميخواهيد تنها باشيد
حال خوبي نداريد يا اينكه بعد از چند روز سخت كاري ميخواهيد جمعهتان را در تنهايي بگذرانيد؟ در اين شرايط حق شماست كه به خواسته همسرتان براي مهمان دعوت كردن «نه» بگوييد. دليلي ندارد با هر حالي پذيراي ديگران باشيد و در اوج كلافگي به آنها لبخند بزنيد. اما مراقب باشيد تعداد روزهاي كلافگيتان در سال زياد نشود. شايد پذيرش يكي، دو نه در سال براي همسرتان ممكن باشد اما اگر هر آخر هفته بخواهيد خستگي را بهانه كنيد و او را از ديدن كساني كه دوستشان دارد محروم كنيد، ممكن است رابطهتان شكرآب شود.
وقتي حساب و كتاب بلد نيست
براي همسرتان مهم نيست كه درآمد مشتركتان چقدر است و گاهي خرجهايي ميتراشد كه توان پرداختشان را نداريد يا براي جبران كردنشان به سختي ميافتيد؟ اگر همسرتان تا اين اندازه با حساب و كتاب بيگانه است بايد به خواستهاش براي خريد برخي چيزها يا هزينه كردن در برخي موارد نه بگوييد. اما در چنين موردي تنها گفتن يك كلمه دو حرفي كافي نيست. احتمالا لازم است دليل پاسخ منفيتان را هم با آوردن چند معادله ساده و قابل فهم براي او روشن كنيد.
وقتي نميخواهيد رابطه زناشويي داشته باشيد
حق شما و همسرتان است كه بعد از ازدواج از رابطه سالم زناشويي بهرهمند باشيد؛ اما چنين حقي در هر شرايطي قابل دست يافتن نيست. اگر بيمار شدهايد، حال روانيتان مساعد نيست يا خسته هستيد، دليلي ندارد يك رابطه بدون لذت را به خود تحميل كنيد. شرايطتان را با همسرتان در ميان بگذاريد و با مهرباني و بدون زير سوال بردن مردانگياش به او يك نه موقت بگوييد.
وقتي آماده مادري نيستيد
حق هر كسي است كه بعد از ازدواج خود را در مقام پدر يا مادر ببيند. اما اگر تازه ازدواج كردهايد و از نظر رواني خود را آماده قبول چنين مسووليتي نميبينيد، بايد رودربايستي را كنار بگذاريد و به خواسته همسرتان نه بگوييد. برايش توضيح دهيد كه چرا آمادگي چنين اتفاق بزرگي را نداريد و چقدر از او براي كسب اين آمادگي زمان ميخواهيد. اگر منطقي موضوع را با او در ميان بگذاريد، ميتوانيد بدون ضربه زدن به زندگي مشتركتان به او نه بگوييد.
پ
نظر کاربران
مجله جان خیلی ممنون وسپاسگزارم از اینکه خانومها را با حق وحقوق شان اشنا می کنید .
سلام
با همه نظرات شما موافق نيستم. در مورد حسابهاي بانکي بله اما درمورد فيس بوک و غيره چرا يک آقا يا خانم بايد فيس بوک يا هر چيز ديگري را داشته باشد و با کساني ارتباط داشته باشد که همسرش نبايد بداند. به نظر من وقتي حرف از قايم باشک باشي باشد حتما يک جاي کار مي لنگد
منم با زهرا خانوم موافقم بین زنوشوهر نباید این چیزا پنهون باشه چون ناخوداگاه حساسیت ایجاد میشه