۱۶۴۴۹۶
۱ نظر
۵۰۲۳
۱ نظر
۵۰۲۳
پ

سخنرانی جولین ترژر

چگونه مخاطبان را مشتاق شنیدن کنیم؟

آیا تا به حال احساس کرده اید که هیچ کس به سخنان شما گوش نمی دهد؟ «جولین ترژر» اینجاست تا به شما کمک کند مخاطبان خود را مشتاق شنیدن سخنان تان کنید.

مجله موفقیت - مریم اردکانی: آیا تا به حال احساس کرده اید که هیچ کس به سخنان شما گوش نمی دهد؟ «جولین ترژر» اینجاست تا به شما کمک کند مخاطبان خود را مشتاق شنیدن سخنان تان کنید. او ترفندهای ایراد یک سخنرانی قدرتمند را در اختیار شما قرار می دهد. سخنرانی ترژر می تواند اصواتی را که در این جهان می شنویم، زیباتر کند.

چگونه مخاطبان را مشتاق شنیدن کنیم؟

صدای انسان، زیبا و قدرتمند

صدای انسان همانندسازی است که همه ما قادر به نواختن آن هستیم و احتمالا قدرتمندترین صدای شنیده شده در جهان است. صدای انسان می تواند آغازگر یک جنگ یا وسیله ای برای ابراز عشق باشد. با اینحال، بسیاری از افراد احساس می کنند دیگران به سخنان آنها گوش نمی دهند. دلیل آن چیست و چگونه می توانیم قدرتمندانه صحبت کنیم و با سخنان خود تغییراتی در این جهان به وجود آوریم؟

هفت اشتباه بزرگ هنگام صحبت کردن

قصد دارم در این سخنرانی عاداتی را معرفی کنم که من آنها را هفت اشتباه بزرگ می دانم و لازم است از آنها پرهیز شود؛ چرا که ارتکاب هر یک از آنها کلام شما را تضعیف می کند.

۱- غیبت

نخستین اشتباه بزرگ، غیبت یا همان بدگویی پشت سر فردی است که در جمع حضور ندارد. این عادت، پسندیده نیست؛ چون همه ما می دانیم فردی که رو در روی ما پشت سر دیگران صحبت می کند، قطعا چند دقیقه بعد مقابل آنها از ما بدگویی خواهد کرد.

۲- قضاوت

قضاوت دومین اشتباه است. افراد زیادی را می شناسم که در سخنان خود دائما در حال قضاوت دیگرانند که گوش دادن به صحبت های این افراد واقعا سخت است.

۳- منفی گرایی

سومین اشتباه، منفی گرایی است. همه می توانند گرفتار این معضل شوند؛ مثلا مادر من در آخرین سال های عمرش بسیار منفی گرا شده بود؛ به طوری که شنیدن صحبت هایش واقعا دشوار بود. یادم می آید روزی به او گفتم: «امروز اول اکتبر است» و او چنین پاسخ داد: «می دانم، به نظرت ترسناک نیست؟!»

چگونه مخاطبان را مشتاق شنیدن کنیم؟

۴- غر زدن

غر زدن نیز یکی از انواع منفی گرایی است. این صفت یکی از هنرهای ملی انگلستان و حتی ورزش ملی انگلیسی هاست! باور کنید اغراق نمی کنم! ما انگلیسی ها همیشه درباره آب و هوا، ورزش، سیاست و همه چیز غر می زنیم و همواره از همه چیز شاکی هستیم. غر زدن مثل یک ویروس منتقل می شود و در مدت زمان بسیار کمی افراد زیادی را آلوده می کند؛ در نتیجه افرادی که آلوده این ویروس شده اند، همه چیز را تیره و تار می بینند؛ در واقع، این عمل با نور و روشنایی در تضاد است.

۵- عذر و بهانه

مطرح کردن عذر و بهانه پنجمین اشتباه بزرگ تلقی می شود. برخی افراد همیشه می خواهند دیگران را متهم کنند و اشتباهاتشان را به گردن آنها بیندازند. آنها فقط دیگران را متهم می کنند و مسئولیت رفتارها و اعمال خود را نمی پذیرند؛ در حقیقت گوش دادن به سخنان این افراد بسیار سخت است.

۶- اغراق

ششمین اشتباه بزرگی که باعث می شود دیگران از شنیدن سخن شما رویگردان شوند. اغراق و خالی بندی است که حتی گاهی موجب افت نوع بیان شما می شود. اغراق اغلب به دروغگویی ختم می شود؛ بنتاراین هیچ کس علاقه ای به شنیدن سخنان فردی که می داند دروغ گوست، ندارد.

۷- تعصب کورکورانه و بی دلیل

تعصب بی پایه واساس هفتمین اشتباه هنگام صحبت کردن است. فرد متعصب نمی تواند نظرات خود را از واقعیت متمایز کند. اگر نظرات و واقعیات با یکدیگر ترکیب شوند، چیزی شبیه به توفان ایجاد می شود. در چنین شرایطی، فرد متعصب چنان شما را با نظراتش بمباران می کند که گویی همه حرف هایش حقیقت محض است.

چهار اصل بنیادین و جادویی صحبت کردن

حال بهتر است از دید مثبت به موضوع نگاه کنیم. در ادامه، شما را با چهار اصل بنیادینی آشنا می کنم که با استفاده از آنها می توانید سخنان تان را قدرتمند و تاثیرگذار کنید و تغییری در جهان به وجود آورید. نخستین اصل، صداقت است که به روراستی و شفافیت اشاره دارد؛ دومین اصل، اصالت است و برای حفظ آن تنها کافی است که خودتان باشید؛ سومین اصل، شرافت است که معنای آن، عمل به سخنان خود و قابل اعتماد بودن است. چهارمین و آخرین اصل، اصل بنیادین عشق است که البته منظور از آن، دوست داشتن عاطفی نیست؛ بلکه خواستن خوبی برای دیگران است.

چگونه مخاطبان را مشتاق شنیدن کنیم؟

به نظر من صداقت محض ممکن است دردسرساز و مخرب هم باشد؛ مثلا ممکن است یک فرد صادق و بی احساس این جمله را به دوستش بگوید: «امروز چقدر زشت شدی!» اما اگر صداقت با عشق آمیخته شود، معجونی جادویی و قدرتمند به وجود می آید. اگر کسی را دوست داشته باشید و واقعا خوبی برای او بخواهید، قضاوت کردن در مورد او برایتان کاملا دشوار خواهد بود. واقعا مطمئن نیستم فردی بتواند درباره شخصی که او را دوست دارد و برای او خوبی می خواهد، قضاوت کند.

جعبه ابزار تنظیم صدا

علاوه بر محتوای سخنان، روش صحبت کردن هم بسیار مهم است. شما جعفه ابزاری خارق العاده در اختیار دارید اما تعداد اندکی از شما می توانید این جعبه ابزار را باز کنید. در ادامه شما را با چند ابزار این جعبه که ممکن است به استفاده از آنها علاقمند باشید، آشنا می کنم؛ چرا که این ابزارها قدرت سخنان شما را افزایش می دهند.

اولین ابزار لحن صدای شماست. شما باید با توجه به موقعیتی که در آن قرار دارید و نیز براساس مخاطبان تان، لحن مناسب صحبت کردن تان را انتخاب کنید؛ مثلا اگر می خواهید وزن سخنان تان را افزایش دهید، باید مانند سیاستمداران صحبت کنید؛ چون لحن این افراد معمولا عمیق و قدرتمند است.

دومین ابزار، حس نهفته در صدای شماست. نتایج پژوهش ها نشان می دهد اکثر مردم صداهای نرم و گرم را که مانند شکلات داغ هستند، بیشتر دوست دارند. اگر صدای شما این ویژگی را ندارد، اصلا نگران نشوید؛ دنیا که به آخر نرسیده است! شما می توانید با آموزش وتمرین، مثلا با تنظیم تنفس، نحوه ایستادن و زبان بدن هم این ویژگی را در صدای خود ایجاد کنید و هم تغییرات شگفت انگیزی را در صدای خود به وجود آورید.

سومین ابزار، لحن است که به ما کمک می کند مفهوم مورد نظر را به مخاطب خود انتقال دهیم. گوش دادن به صدای افرادی که همیشه با یک آهنگ و به صورت یکنواخت صحبت می کنند، کسالت بار است.

چهارمین ابزار، سرعت است. لحن من هنگام بازگویی اتفاقات و تجربیات هیجان انگیز معمولا سریع است و در برخی موارد هم برای تاکید بر نکته ای خاص، سرعت صحبت کردنم را کم می کنم.

پنجمین ابزار، ساکت بودن است. سکوت هیچ ایرادی ندارد و اهی نیز سکوتی کوتاه در هنگام سخنرانی می تواند قدرت شما را افزایش دهد.

گام یا اوج، ابزار ششمی است که ما در اختیار داریم. انتخاب کلماتی که باید با اوج بیشتری ادا شوند، به ما کمک می کنند تا معنای مورد نظرمان را به مخاطب انتقال دهیم.

هفتمین ابزار، حجم صداست. من می توانم با بالا بردن حجم صدا هیجان خود را نشان بدهم. پایین بردن حجم صدا نیز می تواند در مواردی به جلب توجه کامل مخاطبان کمک کند.

چگونه مخاطبان را مشتاق شنیدن کنیم؟

جهانی مالامال از اصوات زیبا و قابل درک

حالا نوبت جمع بندی است؛ ما در مح-یطی قرار داریم که پر از اصوات مزاحم است. این محیط باعث می شود دیگران نتوانند به خوبی به سخنان ما گوش دهند. شرایط زمانی بدتر می شود که مرتکب اشتباهات بزرگی شویم که در قسمت اول سخنرانی به آنها اشاره کردم؛ پس با دوری از این اشتباهات، توجه به اصول بنیادین و جادویی صحبت کردن و بهره گیری هوشمندانه از جعبه ابزاری که در اختیار داریم، می توانیم دیگران را برای گوش دادن به سخنان خود ترغیب کنیم. اگر آگاهانه اصوات را ایجاد و استفاده کنیم، با جهانی روبرو خواهیم شد که مالامال از اصوات زیباست و همه، سخنان یکدیگر را درک می کنند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • bahar

    واقعا کاربردی و مفید بود.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج