۱۴۵۰۹
۷۲ نظر
۵۱۴۷
۷۲ نظر
۵۱۴۷
پ

پنج مقصد ایرانی های مهاجر اینجاست!

اگر آمارهای سازمان های مختلف درباره جمعیت ایرانی ها در کشورهای خارجی را بررسی کنیم، متوجه خواهیم شد که از شش میلیون ایرانی که در کشورهای خارجی زندگی می کنند، فقط حدود سه میلیون و ۵۰۰ تا چهار میلیون ایرانی در این پنج کشور زندگی می کنند. چرا این پنج کشور به مقصد ایرانی ها تبدیل شده است؟

روزنامه هفت صبح: آمریکا، انگلیس، آلمان، فرانسه و کانادا بیشترین ایرانی ها را به خود اختصاص داده اند. این خبری است که قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل بیان کرده و گفته که بانک اطلاعاتی خارج از کشور در حال تکمیل است و در حال حاضر بانک اطلاعاتی ۱۰ هزار ایرانی متخصص خارج از کشور در اختیار است.

به گزارش برترین ها اگر آمارهای سازمان های مختلف درباره جمعیت ایرانی ها در کشورهای خارجی را بررسی کنیم، متوجه خواهیم شد که از شش میلیون ایرانی که در کشورهای خارجی زندگی می کنند، فقط حدود سه میلیون و ۵۰۰ تا چهار میلیون ایرانی در این پنج کشور زندگی می کنند. چرا این پنج کشور به مقصد ایرانی ها تبدیل شده است؟ هرکدام این کشورها چه تعداد ایرانی را به خود اختصاص داده اند؟ اوضاع زندگی ایرانی ها در این پنج کشور چگونه است؟ هرکدام از این کشورها پذیرای کدام قشر از ایرانی ها هستند؟

۱ - آمریکا؛ بیشترین ایرانی

طبق آمارها، کشور آمریکا از دیرباز مقصد ایرانی های زیادی بوده و در حال حاضر بیشترین ایرانی ها در کشور آمریکا زندگی می کنند.

آمارها از میزان ایرانی های مقیم آمریکا متفاوت است و از سال ۲۰۰۰ به بعد تعداد رسمی ایرانی های آمریکا اعلام نشده اما آمارهای متفرقه از حضور یک میلیون و ۸۰۰ تا دو میلیون ایرانی در این کشور خبر می دهد. گفته می شود بیشتر ایرانیان در جنوب کالیفرنیا و لس آنجلس (حدود ۷۰۰ هزار نفر) حضور دارند. بعد از این دو شهر، واشنگتن، نیویورک، هیوستون، اوهایو و شیکاگو از لحاظ جمعیتی بیشترین ایرانی ها را به خود اختصاص داده اند.

واشنگتن و حومه حدود ۳۰۰ هزار ایرانی و کمترین جمعیت ایرانی ها مربوط است به ایالت «مین» در شمال شرقی آمریکا که حدود ۱۰ خانوار در آن زندگی می کنند. حدود ۸۰ درصد ایرانیانی که در آمریکا زندگی می کنند دارای تحصیلت عالی هستند و همین نکته نشانگر آن است که ایرانی ها مقیم آمریکا جزو تاثیرگذارترین قشر این کشور هستند.
پنج مقصد ایرانی های مهاجر اینجاست!

یکی از تفاوت های مهم در مهاجرت ایرانی ها به آمریکا نسبت به کشورهای دیگر، حضور پررنگ خانواده هاست. برخلاف چهار کشور دیگر پرجمعیت ایرانی که مهاجرت کنندگان آن را اکثرا دانشجویان و جوانان تشکیل می دهند، آمریکا اما شرایط آسانتری را برای دادن اقامت به خانواده ها دارد و همین نکته باعث شده تا سبک مهاجرت کنندگان به این کشور متفاوت باشد.

به همین دلیل میزان زاد و ولد ایرانی ها در آمریکا از کشورهای دیگر بیشتر است و طبق آخرین آمار ثبت احوال ایران، سالانه در آمریکا حدود دو هزار ایرانی متولد می شوند. پزشکان و متخصصان، اساتید دانشگاهی، مهندسان کامپیوتر و... ازجمله مشاغلی هستند که ایرانی های زیادی را به خود جذب کرده اند و قشر اعظم ایرانی ها جذب این شغل ها می شوند. به جز این صنوف، ایرانی های شاغل در آمریکا گروه بزرگ دیگری را تشکیل می دهند که به علت داشتن مهارتی متوسط و مدرک تحصیلی نه چندان بالا، نتوانسته اند به مدارج بالایی برسند و در سطوح بسیار پایین مشغول شده اند و اگر ماندن در ایران را انتخاب می کردند، مطمئنا موقعیت های شغلی و مالی بهتری را نصیب خود می کردند.

۲ - انگلستان؛ موج بازگشت

درمورد تعداد ایرانیان مقیم انگلستان خیلی آمار دقیقی وجود ندارد. آخرین آمار رسمی هم مربوط به سال ۲۰۰۱ است که خود دولت بریتانیا تعداد ایرانیان یان کشور را ۴۳ هزار نفر ذکر کرده بود و در سال ۲۰۰۹ تخمین زده اند این آمار به ۵۸ هزار نفر رسیده. هرچند به نظر می رسد آمار خیلی بیشتر از این رقم ها باشد. در سال ۲۰۰۴ سفارت ایران در انگلیس این تعداد را ۷۵ هزار نفر اعلم کرده بود، درحالی که چندی پیش سایت های خبری ایران این تعداد را ۵۰۰ هزار نفر نوشته بودند.

موج مهاجرت ایرانیان به بریتانیا از سال ۱۹۷۹ میلادی یعنی بعد از انقلاب اسلامی آغاز شد که در آن مقطع حدود هشت هزار نفر از ایران به این کشور مهاجرت کردند. نقل می کنند که درصد بالایی از مهاجرین ایران به انگلستان بعد از مدت کوتاهی دچار افسردگی های روحی می شوند و بازگشت را ترجیح می دهند. دلیل این مسئله شاید تفاوت سبک زندگی و آب و هوای کاملا متضاد منطقه بریتانیا باشد. هزینه زندگی در انگلستان نسبت به سایر کشورهای اروپایی فوق العاده بالاست (حدودا سالی ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان) و به همین دلیل ما با سیل مهاجرین به این کشور مواجهیم که بعد از مدتی از نظر مالی کم می آورند و به کشور بازمی گردند.

۳ - آلمان؛ محبوب ایرانی ها

۳۵۰ هزار نفر، این قابل اطمینان ترین آماری است که در حال حاضر از تعداد ایرانیان مقیم آلمان به دست آمده. البته آمارهای تاییدشده سازمان های بین المللی از حضور ۱۲۰ هزار ایرانی در سال ۲۰۰۳ خبر می داد که کمتر از حد واقعی به نظر می رسد. در کل، آلمان و کشور همسایه اش اتریش از مقاصد محبوب ایرانی ها برای زنگدی محسوب می شوند. در سال های دفاع مقدس و بعد از آن بعضی از جانبازان برای درمان به این کشور اعزام می شدند که تصویر آن را در فیلم «از کرخه تا راین» حاتمی کیا به خاطر داریم. بعدها هم با ترانسفر چند بازیکن ایرانی به بوندس لیگا مثل مهدوی کیا و دایی و... برخورد اجتماعی ژرمن ها با ایرانی ها بهتر شد و شرایط زندگی در این کشور سهل تر از قبل شد. پس از آمریکا بیشترین ثبت ولادت ایرانی ها مربوط به کشور آلمان است که سالانه حدود ۷۰۰ ایرانی در این کشور متولد می شوند.

۴ - فرانسه؛ اقامت کوتاه

به گزارش برترین ها در یک آمار نه چندان دقیق تعداد ایرانیان مقیم فرانسه در سال ۲۰۰۰ میلادی ۱۹ هزار نفر ذکر شده که کاملا واضح است نمی تواند آمار دقیق و قابل اعتنایی باشد. این آمار تا سال ۲۰۱۰ بین ۳۰۰ تا ۳۲۰ هزهار نفر تخمین زده شده است. بخش عمده ای از سفر ایرانیان به فرانسه به دلیل تحصیل در دانشگاه های این کشور است. اگر گشتی در سایت های فارسی زبان بزنید با انبوه سایت هایی مواجه می شوید که جوانان ایران را تشویق به ادامه تحصیل در فرانسه می کنند. پس از این نظر ایرانیان مقیم فرانسه اغلب از قشر تحصیلکرده و ثروتمند محسوب می شوند. البته ایرانیانی که بها ین کشور مهاجرت می کنند بیشتر برای تحصیل آنجا هستند و ایرانی های کمتری این کشور را برای اقامت دائم انتخاب می کنند. یکی از مشکلات اصلی ایرانیان در این کشور برخورد نه چندان مناسب فرانسوی ها با مهاجرین خاورمیانه است.
پنج مقصد ایرانی های مهاجر اینجاست!

۵ - کانادا؛ هر روز بیشتر از دیروز

با این که در لیست پنج کشور دارای بیشترین ایرانی، کانادا آخرین رتبه را به خود اختصاص داده است اما شواهد نشان می دهد تا چند سال آینده رشد ایرانی های این کشور بسیار بالاتر برود و جزو سه کشور اول قرار بگیرد. طبق آمار ثبت و احوال ایران، سالانه حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار ایرانی در کانادا تولد خود را ثبت می کنند و روند رو به رشدی دارند. به گزارش برترین ها براساس اطلاعات مربوط به سال ۲۰۰۸ از اداره آمار کانادا، جمعیت ایرانیان مقیم کانادا ۴۱۲۹۰ نفر هستند که مسلما این آمار چندان دقیق نیست و تعداد ایرانی های کانادا بسیار بیشتر از این است. طبق آمارهای سازمان های مختلف در حال حاضر تعداد ایرانی های مقیم کانادا حدود ۳۰۰ هزار نفر است و فقط ۱۱۰ هزار نفر در ایالت اونتاریو زندگی می کنند که اکثر آنها به قشر برتر کانادا اختصاص دارند.

مهم ترین قشر مهاجر ایرانی به کانادا از دانشجویان هستند که اکثرا حداقل مدرک لیسانس دارند و برای مدارک بالاتر تحصیلی ترجیح داده اند به این کشور سفر کنند. باتوجه به اینکه در این کشور هزینه زندگی ایالت به ایالت با یکدیگر تفاوت های اساسی دارند، دانشجویان ایرانی اکثرا ترجیح می دهند، زندگی خود را در شهرها و روستاهای دورافتاده شروع کنند و به همین جهت در شهرهای کوچک کانادا هم ایرانی های زیادی وجود دارند.

این شهرهای کوچک و روستاهای کانادایی پر است از ایرانی هایی که در ایران مدرک پزشکی عمومی خود را گرفته اند و حالا در این شهرهای دورافتاده، امتحان های سخت پزشکی را می گذارند تا شاید در پنج، شش سال بعد اجازه طبابت در کانادا را کسب کنند. در آن طرف ماجرا ایرانی های تورنتو از مرفه ترین مردم کانادا هستند که در بین خود کانادایی ها هم زبانزد هستند و بهترین خودروها و منازل متعلق به آنهاست.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • آوا

    استرالیا رو یادتون رفت بگین

    پاسخ ها

    • محسن

      ها باید استرالیا هم بگین این راس میگه

  • کرمانشاه

    پس ژاپن چی؟

    پاسخ ها

    • بدون نام

      اخه تو ژاپن یه دونه ایرانی است اصلا من به تو ی بگم البته ببخشید الان یادم امد ما سفیر در ژاپن داریم پس یه دانه هست

    • بدون نام

      این بنده خدا راست میگن ، یه مدت ایرانی های زیادی برای کار به ژاپن می رفتن

    • بدون نام

      ژاپن قوانین مهاجر پذیریش خیلی خیلی سختگیرانست و به این راحتیا مهاجر راه نمیده مخصوصا از خاورمیانه

  • امید

    کاشکی اسم شهر های محبوب رو هم می نوشتید

  • پارسا

    ممنون از اطلاعات خوبتان

  • رویا

    ترکیه یادتون رفت اونجام ایرانی زیاد داره که حدودا40نفرشو خودم میشناسم

  • ترکیه و دبی رو که بگن

    ترکیه و دبی رو که بگن امار 6 میلیونی میشه 20 میلیون ! با این برخورد هایی که میشه و فقط یه عده مغز رو فراری می دن انتظار ندارم زیر 10 میلیون مهاجر باشه

  • محمد علی

    افغانستان یا دتون رفت

  • بدون نام

    فقط توی دانشگاه تاجیکستان سه هزار تا ایرانی هستش

  • نغمه

    ایرانی ها همه جا هستند

    پاسخ ها

    • بدون نام

      این نشونه خیلی بدیه. کمتر کشوری تو دنیا هست که تا این حد مردمش آرزوی فرار از کشورشون رو داشته باشن

  • بدون نام

    بهترین جاایران است

    پاسخ ها

    • بدون نام

      شما در کدوم شهر المان هستید؟

    • Hooman

      بعله واسه ی بعضی ها که بهشته

  • وحي

    يك ميليون ثبت زاد و ولد ايراني در كانادا در هرسال؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!! اگه اينجوري بود كه كانادا الان به جاي 33 ميليون نفر جمعيت 70 ميليون داشت دوست عزيز!

    پاسخ ها

    • کریمی

      منم خندم گرفت از این آمار غلط :)

  • بدون نام

    کاش کانادا قسمت ماهم بشه.

  • ali reza

    کانادا رو عشق است

  • فریدون

    مهاجرت کنی که چی بشه. ای کاش همه می ماندند تا کشورمان را آباد کنیم. ولی من از ایرانی ها مثل همه مردم خاورمیانه راحت طلب و آماده خور هستیم و میخواهیم بدون تلاش و کوشش بهترین زندگی رو داشته باشیم

    پاسخ ها

    • حمید

      درست نوشتی دوست عزیز من خودم سالهاست ایران رو ترک کردم و واقعیت از مردم ایران فرار کردم خیلی اذیت شدم و فکر میکردم در خارج از ایران میشه زندگی خوبی در کنار ایرانهای داشته باشم که بعد از چندین سال زندگی در بیش از کشور و سفر به امریکا به حایی رسیدم که فرار کردم و سالی چند ماه میرم خارج و میام ..خارج از کشور عالی و لی باید سن ادم حداکثر 25 سال باشه که بتونی راحت خودت رو عادت بدی به اون فرهنگ و کسانی که عاطفی هستند و عاشق ایران نمیتونند و توضیه میکنم تشریف نبرند چون خودم دیدم بیشتر ایرانی ها اننجا فقط دروغ میگند از خارج ...و باید کفت مردم اروپا بینهایت مهربان و انسان هستند .فقط باید فرهنگ اونها رو بپذیری امید به سرافرازی ملت ایران در داخل خاک ایران

  • mehdi

    مهاجر نه نخبه

  • دانی

    کانادا فوق العاده

  • بدون نام

    بعد در ایران چند نفر داریم؟؟؟؟

  • siavash

    من میخوام اقامت کانادا بگیرم برای کار اگر کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم لطفا جوابمو بدید

  • aryan

    بنظرمن. امریکاوکانادا واسترلیا بهترینند من میخوام به امریکامهاجرت کنم لطفا درخصوص سفرارزان ووکیل ارزان راهنمایی کنید

  • گودرز

    اینجانب گودرز اقائی از اطلاعات شما در مورد سکونت ایرانیان کمال تشکر نماییم

  • بختیاری

    زنده باد درود بر ایرانیانه اصیل مخصوصا بختیاریهای مقیم ام

    پاسخ ها

    • H.A

      درود

  • abobkrdaruishi

    سلام دوستان عزیز
    مبخواستم بگم کسی اینجا در لندن زندگی میکنند و اسم شهر های که بیشترین ایرانی ها زندگی میکنند را بگه ممنون

    پاسخ ها

    • بدون نام

      من یه ۴ ماه اونجا زندگی کردم

  • بدون نام

    جالب نبود چون اگه این جمعین الان بریتانیا بودن الان کل بریتانیا ایرانی بود و انقدر هم زندگی تو اروپا سخت نیست

  • رویا

    من امریکا میخوام.قبلا میگفتم هرگز مهاجرت نمیکنم اما الان دلم هیچ جوره با ایران و ایرانیا نیست حتی یه ثانیه محیطش رو دیگ۶ دوست ندارم تحمل کنم

    پاسخ ها

    • Aref

      چقدر پول می خواد منم می خوام برم انگلیس یا امریکا

  • ایرانی جماعت

    سلام..متاسفانه یکی از ضعف های ملت ما جو گیر بودن هست..همه کارها حول هولکی است..مهاجرت کردنم همینطوره..آخه من نمیدونم کسی که فلسفه مهاجرت رو نمیدونه فک میکنه از آسمون وحی اومده که مهاجرت کن وپامیشه میره..
    برادر من..خواهر من....جوامع پیشرفته که امروز ما ارزوی زندگی رو در آنجا داریم...فرش قرمزشون برای نخبگان یا سرمایه داران عظیم پهنه..که یا مغزت رو ببری و براشون تولید فکر کنی و نو آوری داشته باشی یا پولتو ببری که و سرمایه گذاری کنی....لطفا جو گیر نشید..متشکرم

  • مستر

    سوئد نگفتین ایرانی زیاد داره بهترین جا برای زندگی سوئیس

  • صادق

    مگه بچه بازیه من می خوام برم من می خوام برم شمال که نیست آمریکاست یه قاره دیگه شما تو همین ایرانم می خواست بدین یه استان دیگه دهنتون آسفالت میشه چه برسه به آمریکا..بریتانیا...کانادا و...
    باید زبون یاد بگیری ویزا بگیری بعد تازه ویزا گرفتن خودش یه مراحل داره شرایط داره شما رو گوگل بزنید مهاجرت خودش از سیر تا پیاز میاد بالا مطالعه کنید شرایط رو داشتیت بسم الله نسنجیده حرف نزنید

    پاسخ ها

    • بدون نام

      احسنت

  • بدون نام

    وقتی فرزندان و خانواده و فامیل رئیس سه قوه ایران در مهاجرت بسر میبرند
    یعنی جای زندگی برای مردم عادی نیست

    پاسخ ها

    • بدون نام

      دقیقا

  • .....

    به امید سر بلندی ایران و ایرانی
    ولی متاسفانه تحمل زندگی با شرایط کار و رندگی خیلی سخته
    اگر شرایطش پیش بیاد منم خیلی دوست دارم مهاجرت کنم

  • مهران عاشقی

    خوشبحالتون من هرچی کار میکنم نمیتونم گلیم خودم از آب در بیارم شما به کجاها فکر میکنین کاش یکی بود دست مارم بگیره خلاصه خوش باشین هر جا که هستین...

  • محمد

    ایران قدیم از هر نظر از اروپا پیش بود لذا به دلیل کم کاری وتنبلی از اونا جا موندیم پس خود کرده را تدبیر نیست لذا از همین الان دست در دست هم دهیم به مهر میهن خود را کنیم آباد یا علی مدد

  • بتی

    حتی یه لحظه هم نمی تونم فکرشو بکنم .برم توی یه ملتی که همه چیزشون باما فرق داره (ازنظر فرهنگی).آدم احساس تنهایی می کنه.البته خیلی ها هم هستند که رفتندو راضی هستند. به نظرم برای ادامه تحصیل عالیه.

  • کوین

    ادم تاسنش کمه باید بره تا با فرهنگش اشنا بشه

  • یه بیمار

    فقط میخوام از این کشور برم هر جا که باشه فقط اینجا نباشم

  • یه دیوونه

    من میخواهم واسه همیشه از ایران برم ولی میخواهم برای دیدن آشنایان بعضا به ایران بیام آیا این کار امکان داره

  • محسن

    ایشالا منم اگه جور بشه میرم از ایران.درحالی که قلبا دلم نمیخواد ولی دیگه جای زندگی کردن نیست دارم دیوونه میشم تو شرایط کشور.آلمان گذینه خوبیه ایرانیم زیاد هست

  • ندا

    همه میگن میخوایم بریم دیگه نمیشه اینجارو تحمل کرد.اگه کمتر به مسایل منفی دامن بزنیم و تلاش کنیم مطمانا نتیجه میگیریم.والا اونور اب بچه دبیرستانی ها هم شروع به کار میکنن و موقت کار میکنن اونوقت اینجا بچه ها تا ۳۰سالگی از باباشون پول میگیرن.اونجا زن ومرد شبانه روز کار میکنن و اخر هفته فقط استراحته .اینجا همه مینالن که آی دیگه مردها از پس خرج خونه برنمیان.همیشه مرغ همسایه غاز بوده.منم قبول دارم که اون کشورها ثبات سیاسی و اقتصادی بیشتری دارن ولی به نظرم با تلاش میشه همین جا هم موفق شد

  • ممد

    همه در حال فرار کردن هستن
    خدا لعنت کنه

  • ....

    سلام من ی خانم 20ساله هستم قصد دارم برم کانادا میشه خواهش کنم از کسانی که در اونجا زندگی میکنن راهنمایی کنید و از شرایطش برام توضیح بدید...

  • هم وطن

    سلام٬می خواستم هزینه سفر به آلمان بدونم اگه کسی میدونه بگه ممنونم

  • هم وطن

    سلام٬می خواستم هزینه سفر به آلمان بدونم اگه کسی میدونه بگه ممنونم

  • سیمین

    هر کس که بتونه بره ولی بمونه خریت کرده ....... فقط باید از این مملکت رفت ....این جا دیگه جای موندن نیست

  • احمد

    من حاضرم برای کار به یک کشور دیگر مهاجرت کنم،کشوری که پولش ارزش داشته باشه وقتی یک عمر پول بیمه پرداخت می‌کنیم تمام امورات تضمین باشه حداقل برای تحصیل فرزندم خیالم راحت باشه و نگران آینده کار وزندگی بچه‌ها نباشم بابتش هر کاری باشه میکنم از کارگری،وشستن ظرف توی رستورانها گرفته تا دیگر کارهای سخت

  • محمد

    کسی هست که بدونه چه جوری میشه اقامت ترکیه رو گرفت؟

  • زینب خانوم

    فقط بهشت نه ایران نه عراق نه فلسطین نه آلمان نه آمریکا و نه کانادا و نه لس آنجلس و نه زمین و نه دنیای هستی هیچ جا این دنیا لذت همیشگی نیست و تمام شدنی هستش بعدشم بهشت لذت همیشگی هستش ای کاش سریعتر وارد بهشت بشم ان شاءالله بهشت آب گوارا هست جنگل و بیابان و کوه است اصلاً زندگی تو اونجا خوبه واقعاً تو این دنیا سرم همیشه درد میکنه ولی تو اون دنیا درد ندارم و هرجور بخوام میتونم زندگی کنم فقط کافیه کلید های در بهشت را بگیرم بعد درش را باز کنم و وارد بهشت شوم اما من خیلی میترسم از این دنیا بروم اما وقتی آنجا بهتر است دلم میخواهد بهشت بروم کلید های بهشت عبارت اند از نیکی به پدر و مادر و شکر کردن و نماز خواندن و حلال خوردن و و کار خوب کردن و کمک کردن و مسخره نکردن و روحیه دادن و دوست داشتن خدا و خوش اخلاقی و گناه نکردن با زبان و ..... که انجام دادن این کار ها بسیار آسان است اما گناه کردن بسیار سخت است مثلاً من سختمه دروغ بگم یا نماز نخونم خیلی سختمه اما بعضی کسان انقدر دروغ گفتن برایشان ساده و آسان شده مثل اینکه بخوای همون اول دوچرخه سواری کنی و سخته اما اگه کمک چرخ بزنی نه آسونه بعدشم اگه شما دروغ های کوچولو بگید و بگید حالا برای دوست اشکال نداره و شماهی هی دروغ میگین و میبینید آسان و عادت شده و حالا میتواند به مادر یا پدرتان دروغ بگویید و آخر سر به همه دروغ بگویید چون تمرین کردید دوچرخه همون جوری هستش اول سه چرخه میخرید بعد دوچرخه کوچولو میخرید بعد یخورده بزرگتر میخرید و بزرگتر میخرید بعد چرخ کمکی اش را جدا میکنید تا ۲ سال سوار همین میشن بعد شماره ۲۰ میگیرید بعد دنده ای میگیرید و کمی بعد مهارت دوچرخه را بدست می آورید۳ سال سوار میشین و بعد شماره ۲۴ میگیرین یک سال سوار میشین بعد شماره ی ۲۶ میگیرین ۳ سال سوار میشین و وقتی ۱۶ یا ۱۷ سال شدید آن وقت شماره ی ۲۸ میگیرید و وقتی بالای ۱۸ سالتان شد آنوقت موتور میگیرید و وقتی وارد شدید و بالای ۱۸ سال شدید ماشین میخرید از نظر من بهشت خوبه زندگی تموم نمیشه و دائمی هستش و هر آرزویی که کنی نیازی به زمانبندی نداره و سریع بر آورده میشه

  • هم وطن

    والاه من تا به امروز اصلا فکر مهاجرت هم آزارم میداد ولی الان وقتی یه کار اداری داری .کلافه ای. وقتی یه حقی ازت ضایع شده نمیتونی اثبات کنی و وقت دادگاه ها و رسیدگی ها عمر آدم رو میگیره و آخرش هم طرف گناهکار با یه پارتی کارشو درس میکنه .وقتی یه بیمار داری و این وضع بیمارستانها و دکتراست. .این وضع آموزش مدارس .و گرونی که بیداد میکنه ..دیگه .وضعیت مواد غذایی همش سرطانزا .و.....آدم دیگه دلش نمیخواد یه لحظه بمونه .هر کس واقعا میتونه باید بره .والسلام

  • Babak

    سلام من 27سالمه 14ساله مغاره خیاطی دارم قصد رفتن به آلمان و دارم میخواستم ببینم آیا در آلمان میتوانم با این شغلی که دارم کار پیدا کنم و اقامت بگیرم از کسایی که میتونن راهنمايیم کنن خیلی ممنون ميشم

  • بی نام

    همه حرفاشون میزنن ولی کسی نیست که به دادشون برسه.

  • افریقا

    کامنت ها رو میبینم نمیدونم بخندم یا گریه کنم !

  • رزا

    چرا دروغ میگی من تو جامعه شناسی خوندم و امار گرفتم 5میلیون ایرانی فقط امریکا هستن

  • فاطمه

    اول آمریکا
    دوم کانادا
    سوم انگلیس
    چهارم استرالیا
    پنجم آلمان و.....

  • نگین

    هر جایی بجز اینجا. هر روز از اینکه چرا هیچ چیز و هیچکس سرجای خودش نیست، از اینکه چرا اینجوری بود و اینجوری شد.چرا همه اونجوری و ما اینجوری و هزاران چرای دیگه
    همش حسرت و افسوس و هزاران غم وغصه دیگه و ارزوی واهی که شاید درست بشه و شاید ماهم زندگی کنیم
    بزارید حداقل ارزو و خواب و خیال رفتن وشاید یه زندگی درست رو تو سرمون داشته باشیم خدا رو چه دیدی شاید منم تونستم چند سال از عمرم (هرچنداندک) رو اونجوری که دلم میخواد زندگی کنم.هرجا بجز ایران

  • مایکل

    من نمیدونم چرا اینقدر باید بد بخت شده باشیم که خانه و کاشانه و بهترین کشور(البته فعلا نه) رو بگذاریم و تن به خفت و نگاه حقیرانه ی مردم کشور های دیگر بدهیم البته ببخشید اینو میگم بدون منظوره ولی شما وضع و احترام افغانی های ایرانو ببنید برای یک ایرانی افت داره احترام چندین هزار سالشو به خاطر 4 دهه سیاست های اشتباه حکومت لکه دار بکنه....

    پاسخ ها

    • محمد صادق

      حاجی تو نژاد پرستی فکر کنم . من که از ایران میرم . ولی وقتی با افغان ها رابطه مون خوب نباشه توقع داریم با هامون اونجا خوب رفتار بشه . والا من ایران رو به خاطر عدم فرهنگ و اخلاق مردم و اقتصاد و .. ترک میکنم نه به خاطر سیاست

  • Amin

    فقط بریم

  • نادر

    سلام ایران دیگه جای موندم نیست من دارم تمام زنگی ام را می فروشم تا بزم آلمان اونجا آزادانه زندگی میکنی کشوری با صاحب و ایده آل برید؟ اینجا واینستید

  • محمد صادق

    دوستان فقط بریم . کاشکی یه آمار معتبر و رسمی میدادن که کجا رابطشون با ایرانی ها خوبه و ایرانی زیاد هست . من که به امید خدا سه گزینه به ترتیب دارم ۱ کشور های حوزه ۲ اقیانوسیه ۳ اروپا ۴ اگر هیچ یک از ۳ مورد قبلی نشد کانادا

  • بدون نام

    من تجربه ۳ سالزندگی در کاناداو ۲ سال آلمان و ۲ سال انگلیس و ۱ سال ایتالیا و الان برای همیشن میرم کالیفرنیا

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج