۹۱۸۸۶۱
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

مرادی: دیگر با رستمی مماشات نمی‌کنیم

رئیس فدراسیون وزنه‌برداری، گفت: دیگر با رفتار و بی‌نظمی‌های کیانوش مماشات نمی‌کنیم.

خبرورزشی: علی مرادی رئیس فدراسیون وزنه‌برداری درباره لغو اعزام تیم‌های ملی وزنه‌برداری نوجوانان و جوانان به مسابقات قهرمانی آسیا گفت: در مجموعه‌ای کار می‌کنیم که متاثر از تمام تحولات کشور است. با توجه به شرایط اقتصادی و منابع محدود مالی از طرفی اعزام‌های متعدد پیش رو بخصوص رقابت‌های گزینشی المپیک در ترکیه، قطر و همچنین میزبانی جام بین‌المللی فجر باید منابع مالی خود را مدیریت کنیم.

وی ادامه داد: مصر در روز‌های گذشته از میزبانی مسابقات جوانان جهان انصراف داد و آنطور که شنیده‌ایم یکی از کشور‌های همسایه ما قرار است میزبانی را قبول کند که تیم ملی جوانان به این مسابقات اعزام خواهند شد از طرفی فروردین ماه سال آینده مسابقات قهرمانی بزرگسالان آسیا در قزاقستان را داریم که باید اعزام کنیم. کار سختی داریم و باید منابع مالی محدود خودمان را مدیریت کنیم.

رئیس فدراسیون وزنه‌برداری درخصوص علت کاهش بودجه رشته‌های المپیکی مانند وزنه‌برداری با وجود برنامه‌های متعدد پیش رو در آستانه المپیک گفت: متاسفانه درست است ما براساس برنامه‌هایی که به وزارت ورزش ارائه می‌دهیم بودجه دریافت می‌کنیم. چهار میلیارد بودجه به ما تخصیص داده شده، اما ما فعالیت‌ها در بخش بانوان را هم آغاز کرده‌ایم که نیازمند اردو و بودجه بیشتر هستیم. ۱۱ ماه از ۱۲ ماه سال را در حال برگزاری اردو‌ها هستیم. اعزام تیم ملی وزنه‌برداری نوجوانان و جوانان به مسابقات جهانی FG حدود یک میلیارد هزینه داشت که در زمان سرپرستی فدراسیون بود، اما ما باید این بدهی را پرداخت کنیم. بدهی‌های زیادی داریم و موظف هستیم منابع مالی خود را مدیریت کنیم.

وی درباره دست به وزنه شدن سهراب مرادی گفت: دیروز جلسه‌ای با صالحی امیری داشتیم و نامه‌ای به سفیر سوئیس ارسال کردند و قرار است موضوع اعزام سهراب پیگیری شود. کمیته ملی المپیک، وزارت امور خارجه و همچنین نماینده سفارت سوئیس پیگیر موضوع اعزام سهراب هستند البته نگران تاخیر در اعزام مرادی به سوئیس هستیم چرا که هر قدر این تاخیر شود کار برای آماده‌سازی مرادی به منظور حضور موفق در المپیک سخت‌تر خواهد شد. شرایط اعزام سهراب نگران‌کننده است.

مرادی درباره شرایط سعید علی حسینی و کیانوش رستمی و شانس این دو وزنه‌بردار برای حضور در المپیک گفت: با توجه به مواردی که علی حسینی در اردو‌ها داشت و با وجود تاکید شورای فنی در رکوردگیری شرکت نکرد شانس حضور در مسابقات جهانی را به عنوان یکی از مراحل گزینشی المپیک از دست داد. پس از آن و البته با تاخیر درخواست اعزام به سوئیس را مطرح کرد که با وجود همکاری فدراسیون و نامه‌نگاری کمیته ملی المپیک فدراسیون جهانی و همچین فدراسیون سوئیس اعلام کردند با توجه به اتمام زمان ثبت‌نام امکان اضافه شدن وی به مسابقات وجود ندارد. درباره کیانوش هم همین مسیر را طی کردیم که نپذیرفتند، اما او می‌تواند در مسابقات پرو شرکت کند و امیدواریم عقب‌ماندگی امتیازی خودش را بتواند جبران کند.

رئیس فدراسیون وزنه‌برداری در پاسخ به این سوال که نظر شخصی شما درباره رستمی با توجه به حواشی اخیر چیست، گفت: قبل از المپیک ریو رستمی در چارچوب فدراسیون حرکت می‌کرد، اما بعد از کسب طلای المپیک تغییر رویه داد و از نظم و انضباط فاصله گرفت و به خاطر همین بی‌نظمی‌ها آسیب دید. چون خودش می‌خواست هم وزنه بزند، هم مربی باشد و هم تمام کار‌ها را برعهده بگیرد. در حالی که ما به راحتی می‌توانستیم نایب قهرمان جهان شویم و حتی برای کسب عنوان قهرمانی با چین رقابت کنیم، اما این فرصت از دست رفت.

وی افزود: امیدوارم رستمی با نظم و انضباط بیشتری کار را ادامه دهد. نگاه ما نسبت به تمام قهرمانان بزرگ وزنه‌برداری پدرانه است، اما عدالت هم باید در خصوص همه رعایت شود. در ۹۶ کیلوگرم تنها یک نفر می‌تواند اعزام شود و در مجموع تنها ۲ وزنه‌بردار باید به المپیک اعزام کنیم. چارچوب‌های فدراسیون و رعایت نظم و انضباط از اصول ما است و همه باید در این چارچوب حرکت کنند.

مرادی که با برنامه تهران ورزشی رادیو تهران صبحت می‌کرد، در واکنش به صحبت‌های کیانوش رستمی مبنی بر اینکه در این سال‌ها همواره در چارچوب قوانین فدراسیون حرکت کرده، گفت: این حرکت باید به صورت مستمر باشد. وقتی ما قبل از مسابقات جهانی تاکید می‌کنیم که با وزنه‌ای پایین‌تر کار را شروع کنند تا با پایان خوبی به نایب قهرمانی تیم ایران نیز کمک شود، اما بعد از آن اقدام به اخذ وزنه‌های سنگین‌تر می‌شود جای ابهام و سوال دارد. چرا تیمی که می‌توانست نایب قهرمان جهان شود، باید چهارم شود؟ بهتر بود کیانوش با وزنه‌های کمتری شروع می‌کرد تا پایان خوبی می‌داشت.

رئیس فدراسیون وزنه‌برداری در واکنش به صحبت‌های رستمی مبنی بر اینکه انتخاب برادرش به عنوان مربی از سوی فدراسیون وزنه‌برداری بوده، گفت: او خودش برادرش را انتخاب کرد و ما هم تایید کردیم، اما از این به بعد نمی‌پذیریم. تا امروز خیلی با رستمی مماشات کردیم، اما از این به بعد باید در چارچوب قوانین کار کند. او در مسابقات جهانی گفت آرنجش آسیب دیده و در دو ضرب وزنه نزد، اما چند روز بعد در مسابقات لیگ ۱۷۰ کیلوگرم یک ضرب و ۲۱۵ کیلوگرم در دو ضرب را ثبت کرد. وقتی او در لیگ با این وزنه‌ها شروع می‌کند، چرا در تیم ملی این انتخاب‌ها را نداشت تا به تیم لطمه نخورد؟

مرادی درباره خواسته‌های رستمی و اینکه او درخواست مربی خارجی داشته، اما فدراسیون نپذیرفته است گفت: تمام هدف ما و وزنه‌برداران شاد کردن دل مردم است. ما با محدودیت‌هایی مواجه هستیم که باید آن را مدیریت کنیم. باید از برادر کیانوش هم تشکر کنیم، چون تلاش زیادی کرد تا او به این وزنه‌ها برسد. رستمی درخواست اردو‌های خارج از کشور و مربی خارجی داشته کجای ایران است که شرایط برگزاری اردو‌ها را نداشته باشد؟ وظیفه ما این است که تعهدات ملی را هم در نظر بگیریم چرا باید پول‌مان را در گلوی مربی خارجی و خارجی‌ها بریزیم؟ مگر خودمان این توان را نداریم؟

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج