ششمین پیروزی همیلتون در کورس شبانه سنگاپور
پانزدهمین مسابقه از فصل جاری رقابتهای فرمول یک با پیروزی لوئیز همیلتون به پایان رسید.
خبرگزاری تسنیم: در پانزدهمین گرندپری از رقابتهای فرمول یک سال ۲۰۱۸ که امروز (یکشنبه) در سنگاپور برگزار شد، لوئیز همیلتون زودتر از از خط پایان عبور کرد و پیروز شد.
راننده انگلیسی تیم مرسدس بنز که مسابقه را از خط نخست آغاز کرد و گرندپری قبلی را هم در ایتالیا برده بود، با ثبت زمان یک ساعت و ۵۱ دقیقه و ۱۱ ثانیه و ۶۱۱ هارم ثانیه جلوتر از مکس فرشتاپن از تیم ردبول (۹ ثانیه اختلاف) و سباستین فتل از تیم فراری (۴۰ ثانیه اختلاف) مسابقه را به پایان رساند تا ۲۵ امتیاز دیگر به حسابش اضافه کند و یک قدم دیگر به کسب پنجمین قهرمانیاش در رقابتهای فرمول یک نزدیک شود.
همیلتون در حالی که ۶ گرندپری دیگر به پایان فصل جاری باقیست، با ۲۸۱ امتیاز صدرنشین ردهبندی برترین رانندگان این فصل است و پس از او سباستین فتل، راننده آلمانی تیم فراری با ۲۴۱ امتیاز در رده دوم قراردارد. کیمی رایکونن دیگر راننده فراری از فنلاند هم با ۱۷۴ امتیاز در رده سوم است.
گرندپری بعدی رقابتهای فرمول یک در روسیه ۳۰ سپتامبر برگزار میشود.
ارسال نظر