رئیس فدراسیون تیراندازی گفت:عضو مجمع بودم اما اجازه ندادند به عنوان عضو حاضر و رای دهم. مگر نمیگویند قانون باید اجرا شود؟ پس چرا در آن زمان اجازه اجرای قانون را ندادند؟
خبرگزاری تسنیم: سیدمهدی هاشمی در خصوص میزبانی ایران در مسابقات سلاحهای بادی قهرمانی آسیا اظهار داشت: حضور ۱۵ کشور در این مسابقات نشان دهنده این است در شرایطی که آمریکا به دنبال جلوگیری ورود مسافران خارجی است و تهدیدات و شرایطی را در این باره ایجاد کرده است این استقبال بیش از پیشبینی بوده است. حضور کشورهایی مانند چین، ژاپن، کویت، قطر و کشورهای آسیای دور و میانه مانند تاجیکستان، قزاقستان و قرقیزستان نشان دهنده استقبال خوب است.
وی در ادامه افزود: استقبال کشورها نشاندهنده رضایت از میزبانیهای قبلی و اعتماد آنها به ایران است و این جای سپاسگزاری از درگاه خداوند و کسانی که برای این میزبانی زحمت کشیدهاند را دارد.
رئیس فدراسیون تیراندازی در خصوص تاثیر این میزبانی در رشد رشته تیراندازی گفت: این مسابقات بعد از ۳ سال که از میزبانی ایران میگذرد با حضور ۵۰۰ میهمان و تیرانداز برگزار میشود و اینکه با حدود ۵۸ تیرانداز در این مسابقات شرکت میکنیم اهمیت زیادی دارد. اینکه بخواهیم با این تعداد ورزشکار در مسابقات خارجی شرکت کنیم برای ما سخت است و هزینه زیادی را تحمیل میکند و ارز زیادی از کشور خارج میشود اما الان نه تنها ارزی خارج نشده است بلکه ارزآوری هم دارد. به علاوه کسانی که با ایران آشنا نبودند از بستر موجود استفاده میکنند و از میزبانی ایران تشکر کردهاند، البته این بدان معنی نیست که میزبانی ما بدون ایراد است اما در شرایطی که با محدودیت زیادی رو به رو بودیم حائز اهمیت است.
وی تصریح کرد: ما قول تامین منابع را گرفتیم اما هنوز در اختیار ما قرار داده نشده و با این شرایط یک کار بزرگ انجام دادیم. به علاوه تجهیزات و زیرساختهای ما به روز شده است و استانداردهای جدید فدراسیون جهانی را دارد و این باعث شده تا میزبانیهای ایران ادامهدار باشد و تیراندازان ما نیز در رقابت با تیراندازان خارجی استفاده حداکثری دارند. در این مسابقات بهترینها حضور دارند.
هاشمی تاکید کرد: برخی کشورها علاقهمند به حضور بودند اما مشکلاتی باعث شد تا نتوانند این حضور را داشته باشند. ما در اسفند ماه در اهداف پروازی میزبانی دیگری داریم و امیدواریم شاهد حضور بیشتری باشیم. امیدواریم شاهد توجه بیشتر ورزشکاران و فدراسیون جهانی به توانمندی ایران باشیم.
وی در خصوص تامین منابع مالی برای برگزار این مسابقه گفت: درصد ناچیزی از منابع مالی توسط اسپانسرها تامین شد. بر اساس قولی که وزارت ورزش به ما داد به صورت قرضی کار را پیش بردیم تا با تامین منابع، بدهیها را جبران کنیم. وزیر ورزش و تعدادی از معاونان هم در این رویداد حضور خواهند یافت و بازدید دارند اما تاخیر در تامین منابع موجب شد از برخی از برنامهها مثل برگزاری افتتاحیه چشمپوشی کردیم البته از نظر فنی استانداردهای لازم لحاظ شده است.
هاشمی در خصوص اظهار نظر سجادی در مورد رای دیوان که گفته است «به اعتقاد من باید مراحل قانونی برای اجرای این حکم طی شود تا بتوانیم اقدامات لازم را انجام دهیم. البته باید به این رای به عنوان یک مرجع قانونی توجه شود»، تصریح کرد: سوال من این است که یک رای به ابطال انتخاب داده شده است و بعد این رای نقض و رد شکایت شده است. حالا باید چه اقدامی صورت بگیرد؟ متاسفم از اتفاقی که افتاد هرچند که مدیریت وزارت ورزش تغییر کرد و ما حسن نیت به وضعیت جدید داریم و امیدواریم این خطاها تکرار نشود ولی چگونه این موضوع توسط وزارت ورزش به فدراسیون جهانی آن هم با ارسال تنها رای اول و نه تجدید نظر صورت میگیرد؟ الان اشکال کجاست و چه کسی باید پاسخگو باشد؟ اگر رای صادر شده است پس باید بدانیم که در تجدید نظر نقض شده است و اگر رای را به فدراسیون جهانی فرستادهاند چرا تجدید نظر را هم نفرستادند و چرا در پاسخگویی به فدراسیون جهانی و کمیته المپیک و دیوان عدالت اداری سکوت کردهاند؟
وی در ادامه افزود: آیا وزارت ورزش موضعگیری مشخصی در خصوص این رای داشته است؟ آیا آن را رد یا تائید کرده است؟ آیا من میخواهم خلاف قانون عمل شود؟ ای کاش تفسیر اقدام قانونی را هم بیان کنند تا همه بدانند. یک حکم صادر و سپس نقض شده است. ای کاش بگویند که چه اقدامی باید انجام شود و اقدام قانونی مد نظر آنها چیست؟
رئیس فدراسیون تیراندازی یادآور شد: وزارت ورزش و جوانان حکم را برای من فرستاد و ما هم در پاسخ گفتیم که چه اقدامی باید انجام شود اما آنها هیچ پاسخی به ما ندادند.
وی در خصوص پاسخ فدراسیون جهانی به وزارت ورزش گفت: فدراسیون جهانی به وزارت ورزش پاسخی نداده، چون تنها مرجع رسمی کشور کمیته ملی المپیک است. آنها از کمیته ملی المپیک ایران خواستند تا در خصوص این موضوع توضیحاتی ارائه کند. کمیته المپیک هم از وزارت ورزش خواسته تا نظر خود را اعلام و دلیل مکاتبه را بیان کند اما پاسخی نگرفته است.
هاشمی گفت: حکمی که ۱۵ ماه پیش صادر شده است از سوی وزارت ورزش برای فدراسیون جهانی ارسال شده است اما حکم تجدید نظر که ۱۰ ماه پیش صادر شده است ارسال نمیشود. حالا چه اقدام قانونی باید صورت گیرد؟
وی در پاسخ به این سوال که آیا مطرح شدن این موضوع را در آستانه آغاز مسابقات قهرمانی آسیا در تهران به صلاح تیراندازی میدانید، خاطرنشان کرد: این موضوع را باید کسانی که این صحبتها را مطرح کردند پاسخ دهند. نمیدانم چرا وقتی مشکلی وجود ندارد با دست خودمان مشکلسازی میکنیم؟ گاهی ممکن است مجامع جهانی خودشان در امور داخلی دخالت کنند اما گاهی خودمان میخواهیم آنها را دخالت دهیم. وقتی با مجامع جهانی مکاتبه میکنیم و به آنها میگوییم، نظرتان چیست؟ آیا انتظار داریم به نفع ورزش ما در مسئله ورود کنند؟ آیا تفکری پشت این مکاتبه بوده است؟
رئیس فدراسیون تیراندازی در خصوص اینکه آیا دوشغله بودن از نظر فدراسیون جهانی دلیلی برای برکناری رئیس یک فدراسیون است، گفت: در سطح دنیا چنین موضوعی حُسن محسوب میشود. ما اساسنامه، منشور المپیک و آییننامه داریم که در هیچکدام چنین موضوعی قابل قبول نیست. کجای این آییننامه و منشور المپیک آمده است که یکی از کاندیداها بعد از ۲ سال از برگزاری یک انتخابات میتوان شکایت کرد که رئیس منتخب دو شغله بوده است؟ برداشت فدراسیون جهانی این بوده است که دولت و مجلس و قوه قضاییه در کشور ما با هم دعوا دارند و ما مجبور شدیم که آنها را توجیه کنیم که چنین موضوعی صحت ندارد. آنها این سوال را مطرح کردند که مگر در کشور شما بین قوا مشکلی هست که چون نماینده مجلس بودهاید، میخواهند شما را برکنار کنند؟ من نیز عنوان کردم که اولا در ایران بین قوا مشکلی نیست و دوم اینکه من دیگر نماینده مجلس نیستم. آنها هم از مکاتبه وزارت ورزش متعجب شدند و دلیل ارسال نامه دیوان را پرسیدند و همان زمان بود که متوجه مکاتبه وزارت ورزش با فدراسیون جهانی شدم.
وی افزود: تا به حال صبوری کردم و هیچ کارغیراخلاقی و غیرقانونی در فدراسیون انجام ندادهام. این موضوع از کجا شروع شد؟ یک نفر در انتخابات شرکت کرده و رای نیاورده است و بعد از 5 ماه شکایت کرده است و بعد از10 ماه رای گرفته است و ما هم دفاع کردیم و این رای رد شده است. این فرد سرپرست فدراسیون است و مشخص نیست که با چه تدبیری شکایت کرده است. طبق اساسنامه من در مجمع انتخابات حق رای داشتم و عضو مجمع بودم اما اجازه ندادند به عنوان عضو حاضر شوم و اجازه ندادند رای دهم. مگر نمیگویند قانون باید اجرا شود؟ پس چرا در آن زمان اجازه اجرای قانون را ندادند. حالا برعکس شده و به جای اینکه من شکایت کنم آنها مدعی هستند. شما دیدید که روند برگزاری انتخابات و تائید صلاحیتها چقدر طول کشید و بعد هم مشکلاتی در صدور احکام ایجاد کردند. حالا شما بگویید چه کسی غیر قانونی عمل کرده است.
رئیس فدراسیون تیراندازی یادآور شد: اگر قرار بود استعفا بدهم تا الان این کار را انجام میدادم. به فرض محال هم استعفا بدهم. چه اتفاقی خواهد افتاد؟ چه کسی بدهیهای فدراسیون را میپردازد و چه کسی پاسخ فدراسیون جهانی و کمیته بینالمللی را خواهد داد؟
وی در پایان گفت: آیا شنیدهاید در فدراسیون کار سیاسی کنیم و یا تخلف مالی، انضباطی و اداری داشته باشیم؟ آیا شنیدهاید فردی منتسب به من در فدراسیون باشد و یا اینکه با ورزشکار، مدیر و کادر فنی که ساز ناهماهنگ با من زده باشد، برخورد کنم؟ آیا غیر از برنامه عمل کردهایم؟ در طول 6 سال برنامهها را پیش بردیم و 300 مدال گرفتیم و طبق همان برنامه سهمیه گرفتیم و برای المپیک 2020 به دنبال کسب 8 سهمیه و مدال هستیم. در جهان هم از نظر رشد و توسعه فدراسیون برتر جهان هستیم. نه دنبال شکایت بودیم و نه دعوا کردیم و با صعه صدر پیش رفتیم. من برای خودم یک تفکری دارم که آن را هم داخل فدراسیون نیاوردهام و گروهی هم ندارم. به جرم اینکه تفکرم متفاوت است به هر قیمتی حتی از بین بردن آبروی کشور باید حذف شوم؟
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر