۳۶۳۹۸۴
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

نعمتی، اولین ورزشکار ایران در المپیک

پرچمدار کاروان کشورمان نخستین ورزشکار ایرانی است که پیش از مراسم افتتاحیه المپیک ۲۰۱۶ ریو به مصاف حریفان می‎رود.

خبرگزاری تسنیم: زهرا نعتمی ورزشکار رشته تیراندازی با کمان کشورمان نخستین ورزشکاری ایرانی است که پیش از مراسم افتتاحیه المپیک ۲۰۱۶ ریو در دور مقدماتی و تعیین رنکینگ به مصاف حریفان خود می‎رود.

وی باید از ساعت 13 به وقت محلی برای مشخص شدن جدول رده‌بندی مسابقات به مصاف حریفان برود.

پرچمدار کاروان کشورمان سپس باید از ساعت ۲۰ به وقت محلی در مراسم افتتاحیه حضور پیدا کند.

رکورد جهانی مسابقات تیراندازی با کمان در اختیار «کی بو بائه» از کره‌جنوبی بوده که در سال 2015 رکورد 686 امتیاز را از خود بر جا گذاشته است.

همچنین رکورد المپیک در این رشته سال‎ها بدون تغیر باقی مانده که ورزشکاری از اوکراین در المپیک ۱۹۹۶ آتلانتا رکورد ۶۷۳ امتیاز را به ثبت رسانده است.

در مسابقات تیراندازی با کمان بانوان 64 ورزشکار حضور دارند.

اختلاف زمانی تهران با ریو ۷ ساعت و ۳۰ دقیقه است، به این معنا که ریو این زمان از ما عقب‎تر است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج