راهنمای خرید خودروی پیکاپ و شاسی بلند
اگر بخواهیم به پررونقترین کلاس شاسی بلندها در ایران اشاره کنیم، بدون شک شاسی بلندهای کوچک شهری یا همان کراس اوورها شایسته این لقب است. این خودروها مناسب تردد در مسیرهای شلوغ شهری هستند.
مجله تخت گاز:
راهنمای خرید خودروی پیکاپ
گـريت وال ويـنگل
تست و بررسي:
وینگل در ایران از سوی شرکت دیارخودرو عرضه میشود. موتور 4/2 لیتری 4 سیلندر وینگل که ساخت میتسوبیشی است را به شیوه سنتی یعنی چرخاندن سویئچ روشن میکنیم. تقریبا در زمان سکون متوجه روشن بودن موتور نمی شوید! زیرا هم موتور نرم و بی صدا کار میکند و هم آکوستیک و عایقبندی اتاق مناسب است. اما با کمال تعجب عکسالعمل موتور نسبت به فشرده شدن پدال گاز خیلی کند است. گرچه پدالها بسیار نرم عمل میکنند.
در زمان آغاز حرکت باید پدال گاز را بیشتر بفشارید تا موتور دور بگیرد و این مشکل در ترافیک اتوبان شهید همت تهران که باید بارها نیم کلاچ گرفت، کاری میکند که نرمی پدالها را فراموش کنید! علاوه بر اینها در ترافیک باید مواظب گوشههای سپر جلو باشید چون دید مناسبی نسبت به آنها ندارید.
پس از رهایی از ترافیک تهران که بدون کولر خوب و کارآمد وینگل تحملش بسیار دشوار بود، وارد کارزار آفرود میشویم. ابتدا دکمه ۴H را به معنی بهکارگیری کمک سبک میفشاریم تا پلوسهای دیفرانسیل جلو بهصورت برقی درگیر شوند. در همان ابتدای مسیر شروع به شتابگیری میکنیم، اما شتاب خودرو چنگی به دل نمیزند. شتاب ۰ تا ۱۰۰ این پیکاپ بر روی آسفالت حدود ۱۵ ثانیه بود و البته انتظار زیادی هم نمیتوان از آن داشت. موتور این خودرو ۱۳۴ اسببخار نیرو در دور موتور ۵۲۵۰ و ۲۰۰ نیوتنمتر گشتاور در بازه ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ دور در اختیارتان قرار میدهد که برای یک خودروی آفرود چندان مناسب نیست. در صعود به شیبها باید بیشتر از دنده ۲ استفاده کنید چون ضرایب دندهها زیاد مناسب نیست چرا که اگر دنده ۳ را درگیر کنید موتور اصطلاحا زیر بار میماند و اگر به دنده یک بروید، به دلیل کوتاه بودن ضرایبش دورموتور بسیار بالا میرود و موتور طلب دنده دو را میکند. در این صورت یا مجبورید در دنده یک و فشار زیاد به موتور ادامه مسیر دهید و یا از دنده کمک سنگین(L۴) و به کمک یکی از دندههای سبک گیرباکس استفاده کنید.
محور جلو این خودرو دارای سیستم تعلیق مستقل مجهز به طبقهای A شکل است و در محور عقب هم فنرهای شمش قرار دارند. در مواجهه با مسیرهای ناهموار عملکرد تعلیق جلو قابل قبول است ولی همین که محور عقب از روی ناهمواری رد میشود همه ذهنیتتان را عوض میکند و اتاق و هر چه که در آن باشد شدیدا تکان میخورند. اما برعکس فنربندی فرمان بسیار رام و دقیق است و به هیچ وجه به دستان راننده ضربه نمیزند.
يکی از فاکتورهای مثبت این خودرو بیصدایی اتاق است که در اتوبان هم نمود داشت چراکه صدای باد و برخورد چرخها با زمین، در اتاق شنیده نمیشد. در میان دو صندلی جلو یک کنسول قرار دارد که میتوانید آرنج دستتان را روی آن بگذارید و داخلش هم فضایی برای قرار دادن اشیا مختلف وجود دارد. اما این همه کارکرد این کنسول نیست چون هر بار که دندههای گیرباکس 6 سرعته وینگل را جا زدیم آرنج دستمان به این کنسول برخورد کرد!
رقبای داخلی و خارجی
Pajan
Capra
Pickup Roniz
پیشنهاد نهایی
اگر خواهان داشتن يک پيکاپ هستيد و با ظاهر پاژن کنار نمي آييد و از طرفي کاپرا را خيلي متمايز نمي شناسيد مي توانيد سراغ وينگل برويد. ضمن اينکه وينگل۳ و وينگل۵ (نسخه بعدي) از پيکاپهاي پر فروش سال گذشته در اروپا هم بوده است. اما کيفيت نامناسب قطعات داخلي شايد دلتان را بزند.
تويوتا RAV۴
نسل جدید تویوتا RAV۴ که در واقع نسل چهارم این شاسی بلند ژاپنی است، مدتی است پا به ایران گذاشته و جای نسل قبلیاش را گرفته است. نسل قبلی RAV۴ که از ظاهری محافظه کارانه و ساده بهره میبرد، فروش چندان بالایی در ایران نداشت و مانند سایر محصولات تویوتا پرطرفدار نشد، که شاید مهمترین دلیل این امر واردات محدود RAV۴ نسبت به سایر محصولات تویوتا در ایران بود. اما نسل جدید RAV۴ داستان کاملا متفاوتی دارد. زبان طراحی این مدل، همان چیزی است که در نسل جدید اریون و کمری دیده میشود. خطوط تیز و حجم پردازی روی گلگیرها و سپرها. طراحی این مدل شاید به مذاق بسیاری خوش نیاید، چون بیش از حد مدرن است و هنوز هم بسیاری RAV۴ نسل قبل را به آن ترجیح میدهند. اما باید توجه داشت که این یک پیشرفت فوقالعاده برای تویوتا محسوب میشود و این سبک طراحی همان چیزی است که مدگرایان از RAV۴ جدید انتظار دارند.
داستان طراحی و سبک کابین RAV۴ جدید هم مانند بدنه است. طراحی کابین در این مدل ارتقا چشمگیری نسبت به قبل پیدا کرده و کیفیت قطعات کابین به مراتب از قبل بالاتر است. همچنین بهرهگیری از رنگهای قوی و شکیل، زیبایی کابین را دو چندان کرده است. کنسول جلو ساده ولی در عین حال اسپرت و جذاب است. اکثر ادوات، صفحه نمایشگر و دریچههای سیستم تهویه در یک قاب آلومینیومی باکیفیت قرار گرفتهاند که با قاب آلومینیومی صفحه آمپر در هماهنگی کامل است. همانطور که اشاره شد، کیفیت پوششها در نسل جدید RAV۴ عالی است. که این کیفیت بالا را میتوان در پوشش صندلیها، روکش چرمیفرمان و پوشش کنسول میانی و جلو داشبورد، به وضوح مشاهده کرد. فضای کابین به لطف طراحی حساب شده و ابعاد نسبتا بزرگ بدنه، بسیار جادار و راحت است. این خودرو از امکاناتی نظیر تنظیم برقی صندلی راننده که مجهز به گرمکن و سیستم تنظیم گودی کمر است، سوکت برق جلو و عقب، تهویه مطبوع اتوماتیک دو نقطهای و سیستم صوتی قوی متشکل از ۱۱ بلندگو JBL به همراه ساب وفر و امپلی فایر و کیت تلفن و بلوتوث، برخوردار است. البته RAV۴ از نظر فهرست تجهیزات رفاهی در پس رقبای کرهای قرار میگیرد، ولی باز هم این پیشرفت عالی نسبت به قبل قابل تقدیر است.
موتور ۵/۲ لیتری RAV۴ آنچنان پرقدرت نیست و حدود ۱۸۰ اسب بخار قدرت تولید میکند، که بیشتر مناسب مسیرهای شهری و جاده ایست تا مسیرهای آفرود و سنگلاخی. همچنین جعبه دنده ۶سرعته CVT از دقت بالا و هماهنگی خوبی با موتور برخوردار است. سواری RAV۴ مانند اکثر محصولات تویوتا بسیار نرم و بی صداست و از دستاندازها و ناهمواریها را به نرمیعبور میکند. همچنین یکی دیگر از نکات مثبت RAV۴ که اکثر محصولات تویوتا به آن شهره هستند، دوام بالاست.
رقبای داخلی و خارجی
Hyundai Santafe۲۰۱۳
Kia Sorento ۲۰۱۳
BMW X۳
پیشنهاد نهایی
نسل قبلي تويوتا RAV۴ به دليل چهره ساده وبه دور از طراحي مدرن زياد مورد استقبال واقع نشد. نسل جديد پس از سال ها توانسته با ظاهري بهتر و قابليت هاي فني مناسب تر عرضه شود و پيش بيني مي شود بتواند جايگاه مناسبي از فروش را از آن خود کند.
سانتافه ix۴۵
بدون شک میتوان از نسل قبلی سانتافه، به عنوان یکی از پرطرفدارترین و پرفروشترین خودروهای وارداتی در چند سال اخیر یاد کرد. مدتی است که نسل جدید این شاسی بلند مطرح معرفی شده است. به واسطه سابقه خوب سانتافه و دیگر اعضای خانواده هیوندای در ایران، مدت کوتاهی پس از معرفی، نسل جدید سانتافه به ایران راه یافت، که حالا با وضع کنونی قیمت خودرو در ایران باید دید که میتواند موفقیتهای قبل را تکرار کند یا نه.
هیوندای، سانتافه جدید را در دو گونه اسپرت و معمولی تولید میکند. مدل اسپرت ۵ نفره بوده و فاصله محورهایش از مدل معمولی کمتر است، سانتافههای وار شده به ایران، همگی از گونه اسپرت هستند، که در حقیقت جایگزین نسل قبلی سانتافه است. ولی مدل معمولی، با فاصله بیشتر محورها، ۷ نفر ظرفیت دارد و میتوان آن را جایگزین هیوندای وراکروز دانست. البته از واردات این مدل به ایران خبری در دست نیست.
طراحی ظاهری نسل جدید سانتافه نسبت به قبل به کلی دگرگون شده است و شیکتر و با صلابتتر از قبل نشان میدهد. اگر به این خودرو دقت کنید متوجه شباهتهایی با برادر کوچکترش یعنی ix۳۵ خواهید شد. به پیروی از طراحی ظاهری، طراحی کابین هم در این مدل به کلی دگرگون شده و سبک طراحی کابین سایر محصولات جدید هیوندای مثل سوناتا و گرنجور را دنبال میکند. تعداد زیاد دکمهها در کنسول جلو گیج کننده است، ولی ارگونومی مناسب کابین، دسترسی به همه آنها را آسان ساخته است.
کیفیت قطعات کابین به مراتب بالاتر از نسل قبلی است و تلاش هیوندای برای رقابت با بزرگان در این زمینه، کاملا قابل لمس است. برای پوشش صندلیها و روکش فرمان چرم طبیعی قابل سفارش است، همچنین با پرداخت مبلغی بیشتر صندلیهای ردیف عقب هم مجهز به گرمکن میشوند. . همچنین سفارش سقف پاناروما زیبایی کابین را دو چندان میکند.
در راستای سیاست جدید خودرو سازان کرهای، که کاهش حجم موتور و قدرت تولیدی بیشتر اساس آن است، برای سانتافه اسپرت دو نوع موتور ۴ سیلندر به حجمهای ۵/۲ لیتر و ۲ لیتر عرضه شده است. نمونههای وارد شده یه ایران از موتور ۲ لیتری توربو دوقلو بهره میبرند، این موتور قادر است ۲۶۴ اسب بخار قدرت و ۲۶۹نیوتنمتر گشتاور تولید کند. قدرت تولیدی توسط جعبه دنده ۶سرعته اتوماتیک مجهز به شیفترهای تعویض دنده پشت فرمان، به محور جلو منتقل میشود. الته سیستم انتقال قدرت دو دیفرانسیل هم برای سانتافه قابل سفارش است.
سواری سانتافه در مسیرهای شهری کاملا نرم و راحت و بی صداست. البته در شتابگیری سیستم فنربندی نمیتواند به خوبی خودرو را تعلیق کند و تکانهای کابین زیاد میشود. همچنین برای تسلط بیشتر روی خودرو حالت فرمان در سه حالت راحت، معمولی و اسپرت تنظیم میشود. سانتافه جدید فول با کد اتاق ix۴۵ هم اکنون حدود ۱۸۰میلیون تومان در ایران قیمت دارد که همین قیمت بالا عاملی است تا این مدل نتواند درخشش نسل قبلی در ایران را تجربه کند.
رقبای داخلی و خارجی
Toyota RAV۴
Kia Sorento۲۰۱۳
Ssangyong Kyron
پیشنهاد نهایی
سانتافه از نظر سواری،فضای کابین و حتی قابلیت طی مسیرهای سنگلاخی،خودرویی مناسب برای خانواده های ۵ نفره است و طراحی جذابش جوانان زیادی را به سوی خود جذب می کند.
ب ام و X۶
سال ۲۰۱۰ بود که بامو دنیا را با مفهوم جدید شاسی بلند کوپه اشنا کرد و دیری نپایید که X۶ به واسطه ظاهر زیبا و جذابش به یکی از محبوبترین شاسی بلندهای بامو تبدیل شد. در طراحی بامو X۶، از آناتومی بدن کرگدن الهام گرفته شده است. گلگیرهای ورم کرده و بدنه عضلانی، به همراه چراغهای عبوس جلو، از X۶ یک شاسی بلند با صلابت و جذاب ساختهاند.
فرم خاص قسمت عقب و شیب سقف نقطه تمایز X۶ با سایر شاسی بلندهاست، که مورد پسند هر سلیقهای نیست. نمونه فیس لیفت X۶ مدت کوتاهی است که وارد کشور شده و ظاهر آن دستخوش تغییرات اندکی شده است. از جمله این تغییرات این مدل میتوان به گرافیک جدید چراغهای جلو و طراحی جدید سپر جلو اشاره کرد، که روی ظاهر خودرو تاثیر بسزایی گذاشتهاند.
فضای کابین X۶ مانند نمای بیرونی آن زیبا و جذاب است و شباهت زیادی با سایر محصولات بامو دارد. استفاده از سیستم انحصاری iDrive در این مدل، باعث شده تا از شلوغی کنسول جلو خبری نباشد. همچنین کیفیت متریال به کار رفته داخل کابین در سطح بالایی قرار دارد و استفاده از قطعات آلومینیومی در جای جای کابین، جلوه اسپرت کابین را دوچندان کرده است.
سرنشینان صندلیهای جلو از نظر فضا مشکلی احساس نمیکنند، اما فرم خاص طراحی عقب خودرو و شیب زیاد سقف، به فضای سر این قسمت لطمه زده است. با حذف شدن کنسول از ردیف عقب، سه نفر در این قسمت جای میگیرند. که البته به علت محدودیت فضا نفر سوم دچار مشکل میشود و سر سرنشینان قدبلند با سقف سایدگی ایجاد میکند.
فهرست بلند بالای آپشنها و همچنین ارتقا سطح تجهیزات در مدل فیس لیفت باعث میشود تا کمبود فضای کابین را فراموش کنید. از امکانات جالب توجه X۶ میتوان به سیستم نمایش اطلاعات روی شیشه جلو(head up display) ، سیستم ناوبری حرفهای با نقشه ۳بعدی اشاره کرد. البته کمبود امکاناتی همچون ماساژور صندلیها در X۶ به چشم میخورد.
هنگام سواری با X۶ باید از قابلیت آفرود آن صرف نظر کنید. تعلیق X۶ همچون خودروهای اسپرت خشک طراحی شده و تکانهای مسیر کاملا داخل کابین قابل لمس است. البته سیستم تنظیم ارتفاع خودکار تا حدودی X۶ را با مسیرهای مختلف تطبیق میدهد. نقطه قوت X۶ در قلب تپنده ۸ سیلندر آن نهفته است. قدرت ۴۰۷ اسب بخاری، شتاب حدود ۵ ثانیهای و جعبه دنده ۸ سرعته استپترونیک هوشمند در کنار فرمانی دقیق و هندلینگ عالی، همه چیز را برای یک رانندگی اسپرت و هیجان انگیز مهیا ساختهاند. از این رو X۶ میتواند از بعضی از پس کوپههای اسپرت پر ادعا هم برآید. مصرف سوخت X۶ با توجه به مشخصات موتوریاش، منطقی به نظر میرسد. البته دید محدود عقب راننده را دچار مشکل میکند که سنسورهای عقب و سیستم کمکی پارک، تا حدودی این مشکل را مرتفع کردهاند.
رقبای داخلی و خارجی
Porsche Cayenne
Benz GLK
BMW X۶
پیشنهاد نهایی
X۶مناسب افرادی است که به جذابیتهای بصری بیشتر اهمیت میدهند تا راحتی سواری. X۶ عطش سرعت و شتاب را به خوبی برطرف میکند. طوری که هنگام سواری با آن، میتوانید حس سواری با یک کوپه اسپرت را تجربه کنید. اما از سوار کردن افراد قد بلند در ردیف عقب خودداری کنید و به دنبال به چالش کشیدن قابلیتهای آفرود X۶ نباشید که دچار مشکل خواهید شد. وقتي پاي آفرود در ميان باشد X۶ در کنار رقباي گران قيمت خود حرفي براي گفتن ندارد.
رتبه اول :کیا اسپرتیج
از ورود کیا اسپرتیج به ایران مدت زیادی میگذرد. نسل قبلی اسپرتیج به واسطه طراحی مناسب، قابلیتهای فنی قابل قبول و البته قیمتی منطقی، محبوبیت زیادی در ایران به دست آورده بود و در مقابل رقبایش گزینه مناسبی به نظر میرسید. مدل جدید اسپرتیج در سال ۲۰۱۱ معرفی و پس از مدت کوتاهی راهی بازار ایران شد تا موفقیتهای نسل قبلی را تکرار کند. بر خلاف اکثر خودروهای کره ای و همین طور رقیب نزدیک اسپرتیج، هیوندای ix۳۵, که طراحی پرزرق و برق و اغراقآمیز برخوردارند و پس از مدتی از مد افتاده و کسل کننده میشوند، اسپرتیج از ظاهر زیبا و بینقصی بهره میبرد. تمام اجزای بدنه با هم در هماهنگی کامل هستند و ردپای سبک جدید طراحی محصولات کیا، در اسپرتیج به وضوح دیده میشود. از قطعات کرومی نسبت به نسل قبل بیشتر در بدنه استفاده شده است تا ظاهر آن لوکس به نظر برسد. همچنین چراغهای LED جلو هم تاثیر بسزایی روی زیبایی ظاهر آن گذاشتهاند.
طراحی داخل کابین به زیبایی بدنه است. اسپرتیج از فضای کابین ساده و در عین حال جذاب و کاربردی بهره میبرد. ابعاد بدنه بزرگ نیست، ولی به لطف طراحی منطقی، اسپرتیج از کابین جاداری بهرهمند است. نحوه قرارگیری دکمهها و ابزارکها گیج کننده نیست و کارکردن با آن ها راحت است. یکی از مهمترین نقاط قوت مدل ۲۰۱۱، بهبود کیفیت قطعات کابین نسبت به نسل قبل است. امکانات و سطح تجهیزات هم نسبت به مدل قبلی ارتقا پیدا کردهاند و خریدار را راضی میکنند.
از موتور ۶ سیلندر نسل قبلی در این مدل خبری نیست. اسپرتیج جدید از موتور ۴ سیلندر با حجمیکمتر از مدل قبلی بهره میبرد. ولی در عین حال تواناییهای حرکتی و مصرف سوخت نسبت به نسل قبل بهبود یافته است. سواری اسپرتیج نرم است و ناهمواریهای مسیر کمتر داخل کابین احساس میشوند.
جعبه دنده جدید هم بر خلاف سایر خودروهای کرهای از دقت بالایی برخوردار است. اسپرتیج در شتابگیریها و مانورهای ناگهانی مناسب عمل میکند، ولی از این شاسی بلند کوچک نباید انتظار قابلیت آفرود عالی داشت. البته با وجود سیستم دو دیفرانسیل و ارتفاع مناسب از سطح زمین، سواری دلچسبی را ارائه میکند. نکته منفی سواری اسپرتیج جدید، دید کم اطراف است. که پهنای ستونها و ارتفاع کم پنجرههای جانبی دلیل این امر است. ولی دید جلو مناسب است و مشکل دید عقب هم به لطف وجود سنسورهای کمکی پارک، مرتفع شده است. ابعاد کوچک اسپرتیج هم برای مسیرهای پرترافیک شهری مناسب است و مانند اسیوویهای بزرگ مشکل جای پارک ندارد. همچنین مصرف سوخت آن هم به صرفه است.
از همه نکات خوب اسپرتیج جدید و پیشرفتهایش نسبت به مدل قبلی گفتیم، قيمت آن نيز تقريبا راضی کننده است و در مقابل رقبای داخلی یعنی، هیوندای ix۳۵، میتسوبیشی ASX، سوزوکی ویتارا، نیسان قشقایی و سانگ یانگ اکتیون، انتخاب عاقلانهای به نظر میرسد.
رتبه دوم: میتسوبیشی ASX
پس از گذشت ۲۰ سال از درخشش سدانهای میتسوبیشی در ایران، پای این برند ژاپنی این بار با شاسی بلندی جمع و جور به نام ASX، به ایران باز شده است. شرکت وارد کننده، دقیقا دست روی قسمتی از بازار گذاشته است، که امروزه اکثر خریداران را به سوی خود جلب کرده است. یعنی کلاس شاسی بلندهای جمع و جور.
طراحی ASX مانند اکثر خودروهای ژاپنی، در عین سادگی زیباست و شلوغی خودروهای کره ای را ندارد. البته سبک طراحی آن عامه پسند نیست و مدتی طول میکشد تا به ظاهر ان عادت کنید. فضای کابین هم به تبعیت از بدنه، ساده و هماهنگ است. از تعداد زیاد دکمهها روی کنسول جلو و طراحی عجیب و غریب فرمان و کنسول هم خبری نیست. ولی همه اجزا در کنار هم فضایی چشمنواز، درخور یک شاسی بلند ژاپنی را پدید اورده اند. سطح امکانات در ASX، دست کمیاز رقبای کرهایش ندارد. این خودرو از امکاناتی همچون صندلیهای برقی جلو با گرمکن، ۷عدد ایربگ، تهویه مطبوع اتوماتیک و . . . بهره میبرد. فضای کابین نسبت به ابعاد بدنه مناسب به نظر میرسد و نیازهای یک خانواده ۵ نفره را پاسخ میدهد. درب صندوق عقب به صورت برقی باز و بسته میشود، فضای بار این قسمت جادار است، همچنین صندلیهای عقب قابلیت خواباندن دارند تا در صورت نیاز فضای بار بیشتر در اختیار باشد. میتسوبیشی برای ASX ۴ نوع پیشرانه در نظر گرفته است، که از این میان، نمونه۶/۱ لیتری با قدرت ۱۴۷ اسب بخار مهمان بازار کشور شده است، که از این نظر یک سروگردن پایینتر از دو رقیب دیگر قرار میگیرد.
هنگام رانندگی با ASX، کاملا به خلق و خوی ژاپنی آن پی خواهید برد، گیربکس CVT اتوماتیک فرامین راننده را به خوبی منتقل میکند و در کنار هندلینگ و فرمان پذیری مناسب، تجربه هیجان انگیزی را منتقل میکند. البته فکر کورس گذاشتن و تجربه شتاب بالا را با ASX از سر بیرون کنید. ASX در دو نوع دو دیفرانسیل و تک دیفرانسیل عرضه میشود، که از این میان نمونه دو دیفرانسیل به بازار ایران راه پیدا کرده است. ASX شاسی بلندی مناسب آفرود و مسیرهای صعبالعبور نیست، ولی به لطف سیستم تعلیق مک فرسون، تکانهای مسیر در کابین خیلی کم احساس میشوند و از این نظر خودروی نرم وراحتی است. ابعاد کوچک و مصرف مناسب این خودرو کاملا مناسب رفت و آمدهای شهری است. مهمترین نکته منفی ASX، قیمت غیرمنطقی يعني ۱۵۰میلیون تومانی آن است.
رتبه سوم: هیوندای ix۳۵
هیوندای ix۳۵ که از پلتفرم مشترک با کیا اسپرتیج بهره میبرد، جایگزین مدل توسان شده و یکی از محبوبترین محصولات هیوندای در ایران است. طراحی ix۳۵ خط مشی هیوندای در طراحی سایر محصولات جدیدش را دنبال میکند و بر خلاف رقیب اصلیش کیا اسپرتیج، از طراحی نسبتا شلوغی بهره میبرد و سادگی و اصالت طراحی ASX را ندارد.
کیفیت متریال داخل کابین در سطح مطلوبی قرار دارد و با اسپرتیج و ASX برابری میکند. طراحی داخل کابین هم زیبا و هیجان انگیز است. قطعات آلومینیومی روی فرمان و کنسول جلو، جلوهای اسپرت به کابین بخشیدهاند و تعداد کم و محل منطقی قرارگیری دکمهها روی کنسول جلو، کار کردن با آنها را آسان ساخته است.
ix۳۵ از نظر فهرست امکانات و آپشنها با دو رقیب دیگر در یک سطح قرار میگیرد، و از این نظر خریدار را راضی میکند. فضای صندلیهای جلو و عقب و فضای صندوق بار هم جادار و راحت است و مشکلی با آنها احساس نمیشود.
پیشرانه ۴/۲ لیتری ix۳۵ کاملا مشابه پیشرانه مورد استفاده در اسپرتیج است و ۱۷۴ اسب بخار را توسط گیرباکس ۶ سرعته تیپترونیک به هر چهار چرخ انتقال میدهد. که از این نظر یک سرو گردن از ASX بالاتر قرار میگیرد. سواری ix۳۵ نرم و کم تکان است، اما در مسیرهای ناهموار تکانهای کابین را بیشتر به اتاق انتقال میدهد. مانند دور رقیب دیگر، فکر آفرود با ix۳۵ را از سر بیرون کنید و اگر خواهان لذت بردن از آن هستید، این کوچولوی کرهای را در مسیرهای هموار شهری به چالش بکشید. همچنین ix۳۵ موفق به کسب ۵ ستاره ایمنی از موسسات تصادف در اروپا شده است و از این نظر خودروی بسیار ایمن و قابل اطمینانی است.
نظر کاربران
خیلی خوشگلن...
کاش خودتان مشخصات را با توضیحاتی که دادین چک میکردین. سانتافه 2 لیتری تو بازار پیدا کردین به منم نشون بدین .بعد مشخصات را بخ.نید شش سیلندر نوشتین .
برای بی ام و هم همینطور تعداد سیلندر را ببینید . آدم نمیدونه به کدوم نوشته اعتماد کنه . لطفا کمی با دقت تر و دقیقتر بنویسید .