سریع ترین ماشین پلیس های دنیا
قتی سریع ترین ماشین های پلیس جهان به تعقیب جنایتکاران می روند دیگر راه فرار برای آنها نیست. وجود این ماشین های پر سرعت در جاده ها، برای قانون شکنان یک کابوس به شمار می رود. اتومبیل هایی که سرعت آنها بیش از ۲۵۰ کیلومتر در ساعت است.
همشهری سرنخ: وقتی سریع ترین ماشین های پلیس جهان به تعقیب جنایتکاران می روند دیگر راه فرار برای آنها نیست. وجود این ماشین های پر سرعت در جاده ها، برای قانون شکنان یک کابوس به شمار می رود. اتومبیل هایی که سرعت آنها بیش از ۲۵۰ کیلومتر در ساعت است و به ماموریت های مهم تعقیب و گریز اعزام می شوند.
گران بودن سریعترین ماشین های پلیس جهان، گاهی باعث می شود که تعداد آنها بسیار محدود باشد اما با همین تعداد کم باز هم از نظر بسیاری از ماموران پلیس، استفاده از آنها روش خوبی برای مبارزه با خلافکارها و انداختن ترس به جانشان است. گاهی اوقات این اتومبیل ها را در سطح شهر می توانید ببینید و بعضی وقت ها هم در بزرگراه ها دیده می شوند اما هر کجا که باشند همیشه به دنبال یک هدف هستند و آن شکار مجرمان است.
آئودی آر ۸ جی تی آر
Audi R۸GTR آلمان
سال ۲۰۱۱، اتومبیل آئودی مدل آر۸ جی تی آر، زیر پای ماموران پلیس آلمان قرار گرفت. در ساخت قسمت هایی از این خودرو، از فیبر کربن استفاده شده تا وزن آن کاهش یابد. همچنین صندلی های آن مخصوص ماشین های مسابقه است. سرعت این ماشین پلیس در عرض ۳.۲ ثانیه از صفر به صد می رسد و ۳۲۵ کیلومتر در ساعت سرعت دارد. به عقیده پلیس آلمان، استفاده از چنین خودرویی در کشوری که جنایتکاران آن پیشرفته ترین اتومبیل ها را سوار می شوند اهمیت بسیار زیادی دارد.
شورلت کامارو اس اس
Chevrolet Camaro SS امارات متحده عربی
ماه می ۲۰۱۳ پلیس دبی یک دستگاه خودروی جدید به ماشین های پلیس خود اضافه کرد. این خودرو، یک شورت کامارو اس اس بود و امارات متحده عربی، اولین کشور در خاورمیانه بود که از کامارو به عنوان ماشین پلیس استفاده کرد.
از نظر ماموران پلیس، کامارو از نظر امنیت و استانداردهای لازم برای ماشین پلیس دبی از دیگر خودروها بهتر بوده و مناسب جاده های این کشور است.
4.7 ثانیه طول می کشد تا سرعت این خودرو از صفر به صد برسد و 250 کیلومتر در ساعت سرعت دارد. قدرت آن 426 اسب بخار است و با موتور هشت سیلندری که دارد از سال 2009 تا 2012 درمجله های مخصوص خودرو، یکی از بهترین اتومبیل های دنیا به شمار می رفت.
کادیلاک سی تی اس - وی
Cadillac CTS-V آمریکا
از سال 2009، ماموران پلیس شهر بلومفیلد هیلز آمریکا می توانند سوار ماشین پلیس کادیلاک سی تی اس - وی شوند. پلیس شهر، ورود این مدل خودرورا مدیونگروهبان «نوئل کلاسون» است که با مسئولان جنرال موتورز آشنا بود و معامله ای برای ورود این مدل خودرو به اداره های پلیس شهر انجام داد. کادیلاک سی تی اس - وی در رژه ها، تعقیب و گرزیها و کلاس های آموزشی مورد استفاده قرار می گیرد.
ماموران پلیسی که سوار این مدل خودرو می شوند، معتقدند که کادیلاک به آنها کمک می کند تا با ساکنان شهر ارتباط بهتری برقرار کند. کادیلاک سی تی اس - وی، ۵۵۶ اسب بخار قدرت داردو موتور آن هشت سیلندر است. صفر تا ۱۰۰ آن در عرض ۳.۹ ثانیه پر می شود. طبق گفته سخنگوی کارخانه جنرال موتورز، نهایت سرعت این خودرو به ۲۶۲ کیلومتر در ساعت می رسد.
لکسوس آی اس - اف
Lexus IS-F انگلیس
سال ۲۰۰۹، پلیس هامبرساید در شمال انگلیس، خودروی لکسوس آی اس - اف را برای استفاده در نیروی پلیس خریداری کرد. ۴.۶ ثانیه طول می کشد تا سرعت خودرو از صفر به ۱۰۰ برسد و نهایت سرعت آن ۲۷۰ کیلومتر در ساعت است.
این خودرو، مجهز به دو رادیو با سیستم بسیار پیشرفته است، چهار دوبین دارد و یک کامپیوتر مسطح که به ماموران اجازه می دهد وقایع را ثبت کنند و هنگامی که در ماموریت هستند، به اطلاعات و آمارت پلیس دسترسی داشته باشند.
به گفته ماموران پلیس، استفاده از این خودرو باعث ترس و وحشت خلافکارها می شود و به پلیس در دستگیری قانون شکنانی که از ماشین های مدل بالای پر سرعت برای فرار استفاده می کنند، کمک می کند.
اسکایپرسی ۸ اسپایدر
Spyker C۸ Spyder هلند
سال ۲۰۰۶ پلیس هلند خودروی اسپایکر سی ۸ اسپایدر را وارد ناوگان پلیس این کشور کرد. این اتومبیل ابتدا در شهر فلیولند به طور آزمایشی مورد استفاده قرار گرفت. اسکایپر به شکل دیگر ماشین های پلیس رنگ شد و با قرار گرفتن چراغ های پلیس روی آن تبدیل به یکی از رعب آورترین ماشین های پلیس برای جنایتکاران شد.
قدرت این خودرو ۴۰۰ اسب بخار است و موتور هشت سلیندر دارد. در عرض ۴.۵ ثانیه سرعت آن از صفر به ۱۰۰ می رسد و ۳۰۱ کیلومتر در ساعت، نهایت سرعت آن است. البته اسپایدر در هر ماموریتی مورد استفاده قرار نمی گیرد و فقط به ماموریت های تعقیب و گریز بسیار مهم اعزام می شود. همچنین این اتومبیل در رژه ها و مراسم عمومی نیز به نمایش گذاشته می شود.»
آستون مارتین وان ۷۷
Aston Martin One-۷۷ امارات متحده عربی
ماه می ۲۰۱۳، پلیس دبی ۲ میلیون دلار برای خرید یک دستگاه اتومبیل آستون مارتین وان -۷۷ پرداخت کرد. از این مدل خودرو، فقط ۷۷ دستگاه در سراسر جهان وجوددارد. موتور آن ۱۲ سیلندر است و با نهایت سرعت ۳۵۴ کیلومتر در ساعت حرکت می کند. از آنجا که ۳.۵ ثانیه طول می کشد تا سرعت آستون مارتین وان از صفر به ۱۰۰ برسد اتومبیل بسیار مناسبی برای تعقیب و گریز به شمار می رود.
ماموران پلیس از این خودرو در ماموریت های تعقیب رانندگان خودروهای کورسی که به صورت غیرقانونی درجاده ها مسابقه برگزار می کنند و تصادفات آنها از علل مهم تصادف جاده ای در دبی به شمار می رود استفاده می کنند.
فراری اف اف
Ferrari FF امارات متحده عربی
فراری اف اف اولین خودروی پرسرعتی نیست که برای مبارزه با جرم و جنایت به ادارات پلیس دبی راه پیدا کرده است، این خودرو فقط توسط ماموران پلیس زن رانده می شود. فراری اف اف، آوریل سال ۲۰۱۳ به مجموعه اتومبیل های پلیس دبی افزوده شد. سرعت آن ۳۳۵ کیلومتر در ساعت است و در عرض ۳.۷ ثانیه از صفر به ۱۰۰ می رسد. این خودرو برای سرکشی به محل های توریستی و نقاط پر رفت و آمد شهر خریداری شده است.
لامبورگینی گالاردو ال پی ۴-۵۶۰
Lamborgini Gallardo LP۵۶۰-۴ ایتالیا
ماه می سال ۲۰۰۴، کارخانه لامبورگینی در صد و پنجاه و دومین سالگرد تاسیس خود یک دستگاه لامبورگینی گالاردو به پلیس این کشور هدیه داد و یک سال بعد دوباره از همین مدل خودرو به پلیس اهدا کرد. سال ۲۰۰۸، پلیس ایتالیا آخرین مدل از این خودرو را گرفت که لامبورگینی گالاردو ال پی ۴-۵۶۰ نام داشت. این خودرو به پلیس بزرگراه لاتزیو داده شد تا بیشتر و بهتر بتواند در جاده های کشور ماموریت انجام دهد. با ورود این خودرو در بخش پلیس ایتالیا، آمار جرائم جاده ای تا حدود چشمگیری کاهش یافت.
سرعت گالاردو ۳۲۷ کیلومتر در ساعت است و ۳.۷ ثانیه طول می کشد تا از صفر به ۱۰۰ برسد. ۵۶۰ اسب بخار قدرت دارد و اتومبیل بسیار ایده آلی برای تعقیب خلافکارها به شمار می رود. این خودرو مجهز به پیشرفته ترین سیستم ویدئویی است، از همه مهمتر اینکه در این اتومبیل، یخچالی تعبیه شده که برای حمل و نقل اعضای اهدایی بدن مورد استفاده قرار می گیرد و به وسیله آن می توان اعضای اهدایی کشته شدگان حوادث را به سرعت از بیمارستان های معمولی به بیمارستان های مجهز انتقال داد.
لامبورگینی آونتادور ال پی ۴-۷۰۰
Lamborghini Aventador LP۷۰۰-۴ امارات متحده عربی
آوریل سال ۲۰۱۳ خودرو آونتادور ال پی ۴-۷۰۰ نگین ماشین های پلیس دبی در تعقیب قانون شکنان شد. این اتومبیل ۳۴۹ کیلومتر در ساعت حرکت می کند و ۲.۹ ثانیه طول می کشد تا سرعتش از صفر به صد برسد. درباره این مدل خودرو اختلاف نظرهای گوناگونی وجود دارد. بعضی ها می گویند که فقط برای گاز دادن ساخته شده و عده ای هم عقیده دارند آونتادور یک خودروی نمایشی است.
باراباس راکت
Brabus Rocket آلمان
باراباس سی ال اس وی ۱۲ راکت، سال ۲۰۰۶ با نمایش در آلمان شروع به کار کرد. این اتومبیل، زیبایی محسورکننده ای دارد و برای ویراژ دادن در جاده ها ساخته شده است. پلیس آلمان از این خودرو نیز در مجموعه اش استفاده کرده است که البته در سطح شهر نمونه ای از این باراباس را نخواهید دید.
محل انجام ماموریت باراباس، جاده های خارج شهری است و همچنین برای جابجایی شخصیت های مشهور نیز از آن استفاده می شود. سرعت این خودرو ۳۶۲ کیلومتر در ساعت است و ۳.۲ ثانیه طول می کشد تاس رعت آن از صفر به ۱۰۰ برسد.
نظر کاربران
تو ایران هم همه ماشینها ار پلیس جلو میزنن چون پلیس سمنده
پس سمند کو؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عربای تازه به دوران رسیده رو
ایران :
سمند، مگان، پیکان ...
Coming soon: Pride ver. pol
:||||
سایپا مطمئن
عکس one77، مربوط به فراری 485 ایتالیا و لامبورگینی آوانتادور، در صورت صلاح دید اصلاح کنید
بازم پلیس های ایران
خیلی خوب بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لیاقتشو دارند
پس کو سه چرخه های ما افغانی ها
ماایرانیا عربارو مسخره میکنیم.معلومه که....
هیچی پراید نمیشه.اونم 141
هیچی پراید نمیشه ایران هست و پراید
ایران و ایرانی
عشقم پیکان جوانان
اگه ایران ماشین پلیساشو پراید قرار میداد تو جهان بهترین ماشین مال ایران بود چون بین اینا تنها ماشینیه که اگه سرعت بگیره حتی پروازم میکنه بس که کیفیتش خوبه
وطنم پاره ی طنم.