مصرف کدام خودروها به توانشان بیشتر می ارزد؟
مصرف سوخت، بدون در نظر گرفتن چگونگی نگهداری از خودرو و نحوه رانندگی، به عوامل دیگری همچون ظاهر، وزن، نوع جعبه دنده و همچنین نوع موتور خودرو بستگی دارد.
کمتر از 50 میلیون تومان
آریو S300
نسخه ۱۶۰۰ سی سی آریو اس ۳۰۰، که قیمتی بیش از ۴۹ میلیون تومان دارد، برترین خودروی زیر ۵۰ میلیون تومان بر اساس شاخص مد نظر ماست. خودرویی چینی با رگه هایی از طراحی تویوتای ژاپن در طراحی شاسی و بدنه که نسبت به دیگر تولیدات چینی، کیفیت و ایمنی قابل قبولی دارد.
ام وی ام 315
این خودروی چینی با قیمتی حدود ۴۶ میلیون، دومین خودروی زیر ۵۰ میلیون تومان در رده بندی امروز ماست.
خودرویی که در دو نوع هاچ بک و صندوق دار با اختلاف قیمتی حدود سه میلیون تومان، توسط مدیران خودرو عرضه می شود. این خودرو که ظاهر جوان پسندی دارد، بعضاً در بازار با رنو ساندرو مقایسه می شود (که در صورتی که بودجه ای برای خرید چنین خودرویی در اختیار داشته باشید می توانید، بعداً مفصل این دو را بررسی کنید).
این خودرو با مصرف سوخت ترکیبی 6.5 لیتر، توانی در حدود 107 اسب بخار تولید می کند.
ام وی ام 110 جدید
اما رتبه سوم مطلوب ترین خودروی مد نظر گزارش ما به ام وی ام ۱۱۰ جدید، تعلق می گیرد. یعنی همان خودروی چینی ۳۲ تا ۳۴ میلیونی و در عین حال جمع و جور ما که با چراغ های عقب اش متمایز است. اگر چه خودروی نسخه اولیه آن، چندان ویژگی های فنی مناسبی نداشت، اما ظاهراً روی ایمنی این خودرو مقدار بیشتری کار شده و عملکرد آن بهبود یافته است.
برلیانس های H330 و H320
رتبه چهارم شاخص مد نظر ما در خودروهای زیر ۵۰ میلیون تومان، به دو خودرو از برلیانس یعنی خودروی هاچ بک H۳۲۰ و سدان آن یعنی H۳۳۰ تعلق دارد. گفته می شود در سال های اخیر، برلیانس همکاری های فزاینده ای با شرکت بی ام دبلیو داشته که همین باعث شده است تا این دو خودرو با قیمت هایی در حدود ۴۷ و ۴۵ میلیون تومان، شباهت هایی به برخی محصولات بی ام دبلیو پیدا کنند.
از رقبای این خودروها می توان به تندر ۹۰ و دنا اشاره کرد. مصرف این خودروها ۶.۴ و توان موتور آن ها ۱۰۳ اسب بخار اعلام شده است.
۵۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان
سراتو ۱۶۰۰
این خودرو که در دو نوع معمولی و آپشنال عرضه می شود، محصولی از کیای کره جنوبی است. خودرویی که یکی از پرفروش ترین محصولات این شرکت در 10 سال گذشته به شمار می آید. این خودرو کابین جادار و ظرفیت صندوق مناسبی دارد و در قلب خود از موتور قدرتمند 124 اسب بخار بهره می گیرد.
پژو 301
اما دومین محصول مطلوب از نظر شاخص مصرف به ازای توان موتور، در رده زیر ۱۰۰ میلیون تومان، پژو ۳۰۱ است که البته تا لحظه تنظیم این گزارش، تولید آن آغاز نشده، اما طبق آخرین خبرها قرار است ایران خودرو تولید آزمایشی آن را به احتمال زیاد از هفته آینده آغاز کند.
بیشتر از 100 میلیون تومان
رنو تالیسمان
اولین خودرو بین خودروهایی که مصرفشان به توانشان می ارزد در محدوده قیمتی بیش از ۱۰۰ میلیون تومان، رنو تالیسمان است. این خودروی لوکس ۲۰۰ میلیون تومانی که به تازگی توسط نگین خودرو وارد بازار شده است، بسیاری از آپشن ها را از جمله ماساژور صندلی راننده، دوربین عقب، استارت دکمه ای، سنسور نور و باران، هدآپ و... به همراه دارد.
پژو 508
اما در رده محصولات بیشتر از ۱۰۰ میلیون تومان، رتبه دوم به پژو ۵۰۸ محصول مشترک ایران خودرو و پژو تعلق دارد. خودرویی تقریباً لوکس با پنج ستاره کیفی از مرکز یورو NACP که ایران خودرو تاکنون به تولید و عرضه گسترده آن اقدام نکرده است و قیمتی حدود ۱۸۵ میلیون تومان دارد.
پژو ۵۰۸ همان طور که از قیمت اش پیداست، همانند رقیب خود، آپشن های متعددی نظیر انواع سیستم های ترمز، سیستم پارک هوشمند و... دارد. این خودرو با موتوری توربو شارژ، مصرفی معادل ۶.۹ لیتر دارد که توانی در حدود ۱۶۳ اسب بخار را برای آن فراهم می کند.
نظر کاربران
تالیسمان از همش بهتر بید
ماشینهای آشغالی قیمتهای فضایی
پس چرا از دنا پلاس چیزی ننوشتید ؟!