اطلس ۲۰۱۸، SUV جدید فولکس واگن؛ مدرن و بی همتا
اطلس نام آخرین مدل از SUV های مدرن سه کابینی و هفت سرنشین کمپانی فولکس واگن در انبوه ماشین های میان رده است. این ماشین با فرود اکسپلورر، هوندا پایلوت،تویوتا هایلندر، مزدا CX-۹ و البته تا حدی با جیپ گرند چروکی پنج سرنشین رقابت می کند.
اطلس نام آخرین مدل از SUV های مدرن سه کابینی و هفت سرنشین کمپانی فولکس واگن در انبوه ماشین های میان رده است. این ماشین با فرود اکسپلورر، هوندا پایلوت،تویوتا هایلندر، مزدا CX-9 و البته تا حدی با جیپ گرند چروکی پنج سرنشین رقابت می کند.
از نظر ظاهر این ماشین شبیه بسیاری از رقبای خود یا حداقل بسیاری از آنها است. در واقع اطلس شبیه همه و در عین حال بی همتا است! از نظر طراحی می توان گفت ظاهر این ماشین آزاردهنده نیست و قابل قبول است اما در عین حال طراحی آن شبیه هیچ یکی از محصولات قبلی کمپانی فولکس واگن نیز نیست.
این ماشین از اندازه استاندارد دیگر ماشین های فولکس واگن بزرگتر است. اطلس در حدود 9.5 اینچ بزرگتر از مدل Touareg است که البته صندلی های عقب نسبت به رقبای خود کمی نقص دارد. این صندلی ها تنها برای افراد بالغ با جثه بزرگ مناسب است. در واقع این ماشین تنها بر روی کاغذ، یک ماشین هفت سرنشین نیست بلکه با تا کردن صندلی های دو کابین عقبی قادر به ایجاد فضای بسیار زیادی در آن هستید.
قیمت اطلس به مراتب کمتر از توآرگ و بسیاری دیگر از رقبای خود است. قیمت پایه این ماشین ۳۱۴۲۵ دلار است. که البته این یک قیمت تئوری و اولیه است چرا که ماشینی که بدون هیچ آپشنی عرضه می شود این قیمت را دارد. در مدل اطلس به طور پیش فرض از موتوری ۲ لیتری چهار سیلندر که ۲۳۵ اسب بخار قدرت با گشتاور ۲۵۸ پوند - فوت را به چرخ های جلو می فرستد چرا که این ماشین تک محوره است و تنها با دیفرانسیل جلو کار میکند.
البته بسیاری از خریداران از آپشن موتور ۳.۶ لیتری شش سیلندر در این ماشین استفاده می کنند که این مدل ها با محدودیت عرضه نیز مواجه هستند.
اطلس وزنی حدود ۴۵۰۲ پوند دارد که آن را در زمره ماشین های سنیگن وزن قرار می دهد. البته مدل های با موتور شش سیلندر از پس نیرودهی به این ماشین سنگین وزن بر می آیند و قدرت موتوری معادل ۲۷۶ اسب بخار با ۳۶۶ پوند فوت گشتاور قادر است ظرف ۸ ثانیه سرعت این ماشین را به ۶۰ مایل بر ثانیه برساند.
در سرعت های بالا در بزرگراه ها، کابین این ماشین کوچکترین صدایی ندارد البته تا حدی صدای باد طبیعی به نظر می رسد. کیفیت رانندگی با این ماشین در حد عالی برآورد شد چرا که این کیفیت رانندگی عالی مرهون فاصله ۱۱۷.۳ اینچی بین تایرها است. کنترل این ماشین در پیچ ها خوب ارزیابی شد و باید گفت این مورد را مدیون استفاده از هر چهار چرخ است که هیچ محدودیتی برای کنترل آن باقی نمی گذارد. در برخی مسیر ها حس سواری با یکی از ماشین های قدیمی GTI به فرد دست می دهد.
گران ترین مدل اطلس با تمامی اپشن ها قیمتی معادل 49415 دلار دارد که در آن صندلی های چرمی، سیستم صوتی فندر، چراغ های LEd و گیج دیجیتالی سرعت مانند چیزی که در کاکبیت مجازی آئودی می بینیم نیز کار شده و همه این موارد به شما ثابت می کند این ماشین، واقعا ارزش پرداخت این رقم را دارد. تمامی مدل های اطلس، از چراغ های جلوی LED استفاده می کنند. پکیجی برای هدایت نیمه خودکار این ماشین نیز در آن قرار گرفته که از سیستم های اکتیو کروز و قابلیت stop and go نیز بهره می برد.
تنها مشکل اطلس این بود که هیچ آپشن ویژه ای برای خریدار نداشت. مثلا مزدا CX-۹ کیفیت مواد به کار رفته در طراحی داخلی و خارجی ماشین را تصمین کرده یا هیوندای سانتافه با قرار دادن ۱۰۰ هزار مایل گارانتی خیال خریدار را راحت کرده و یا فورد اکسپلورر، ویژگی اکوبوست(مصرف بهینه) را به صورت اشناتیون در اختیار خریداران قرار می دهد و دیدن تمامی این امکانات در تعجب هستیم که فولکس واگن چطور می خواهد توجه خریداران را بدون هیچ یک از این آپشن های تشویقی به خود جلب کند.
ارسال نظر