۳۱۷۲۰۳
۵۰۱۸
۵۰۱۸
پ

کدام کوادکوپتر را بخریم؟

کوادکوپترها انواع و اقسام مختلفی دارند. هر کدام کاربری خاص خودشان را دارند و بسته به این کاربری ها و ویژگی ها می توانید از بین آنها انتخاب کنید.

مجله دانستنیها: کوادکوپترها انواع و اقسام مختلفی دارند. هر کدام کاربری خاص خودشان را دارند و بسته به این کاربری ها و ویژگی ها می توانید از بین آنها انتخاب کنید. اگر فقط برای تفریح و سرگرمی می خواهید بهتر است با پول هایی که از سال پیش پس انداز کرده اید و عیدی های اول سال، یک نمونه ارزان آن را تهیه و کیف کنید اما اگر برای فیلمبرداری، نقشه برداری سه بعدی و دیگر کاربری های حوزه های شغلی این کوادکوپترها را لازم دید.

باید پول بیشتری خرج کنید. البته بیشتر کوادکوپترها هدایت بسیار ساده ای دارند، تا حدی که حتی مبتدی ها هم از پس پرواز با آن برمی آیند. پس فقط بهتر است از ویژگی ها و قیمت های آنها خبر داشته باشید تا بهترین آنها را انتخاب کنید. ما به شما هشت نمونه از کوادکوپترهای موجود در بازار را معرفی کرده ایم و ویژگی ها و قیمت های شان را گفته ایم که خودتان آنها را با هم مقایسه کنید و تصمیم بگیرید که کدام نمونه را بخرید. همه این کوادکوپترها در بازار موجود هستند و علاوه بر خرید حضوری، می توانید به راحتی و آنلاین هم آنها را بخرید.

Parrot Bebop

سریع ترین ها و باهوش ترین ها

کدام کوادکوپتر را بخریم

«Parrot Bebop» را می شود مدل پیشرفته «A.R Drone» دانست. کوادکوپتر کوچکی که جزو سریع ترین و باهوش ترین های موجود است. همانند A.R Drone، این کوادکوپتر هم به وسیله گوشی هوشمند شما کنترل می شود. البته با این تفاوت که اینجا می توانید از یک «Sky Controller» هم استفاده کنید. به این ترتیب، این بار شما کنترل مستقیمی روی پرواز خواهید داشت.

Bebop به یک دوربین ۱۴ مگاپیکسلی مجهز است که میدان دیدی ۱۸۰ درجه ای دارد؛ این یعنی شما می توانید در کادر خود، تصویر تقریبا کاملی از میدان دید جلوی کوادکوپتر داشته باشید. تصاویر ارسالی از کوادکوپتر به خوبی پردازش شده اند، در نتیجه کیفیت تصاویر دریافتی و فوکوس آنها بالاست. در صورت نیاز و هم زمان با ارسال ویدئو Bebop می تواند تا حجم هشت گیگابایت از تصاویر با ویدئوهای خود را روی حافظه داخلی اش ذخیره کند.

Bebop البته نیمه منفی هم دارد. تصاویر ارسالی، ممکن است با تاخیری اندک دریافت شوند و این یعنی برای فیلمبرداری همزمان، آنقدرها خوب نیستند. مشکل دوم قیمت آن است. Bebop تقریبا دو برابر برادر بزرگتر خود قیمت دارد، آن هم بدون کنترل از راه دور. این یعنی شما باید برای خرید یک کنترل جدا (مثل Sky Controller)، به اندازه نصف قیمت پهپادی که خریده اید، هزینه کنید.

قیمت: یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان


Phantom 3

مشهورترین کوآدکوپتر بازار

کدام کوادکوپتر را بخریم

بی تردید کوادکوپترهای «فانتوم»، مشهورترین کوادکوپترهای کنونی بازار هستند به ویژه اگر دنبال کوادکوپتری می گردید که هدایت بسیار ساده ای داشته باشد، فانتوم ۳ یکی از بهترین انتخاب هاست. دقت کنید که فانتوم ۳، چهار مدل مختلف دارد که بر اساس مدل قیمت و کارآیی شان، اندکی با هم متفاوتند. بهترین و گران ترین مدل، «فانتوم ۳ حرفه ای» (Phantom ۳ Professional) است. این مدل، توانایی فیلمبرداری با کیفیت ۴K را دارد و می تواند ۲۰ دقیقه پرواز کند.

یک پله پایین تر از آن، می شود «مدل پیشرفته» (یا Advanced) که تنها تفاوتش با مدل حرفه ای این است که دوربینش به جای ۴K با کیفیت ۱۰۸۰ فیلم می گیرد در پایین ترین پله هم «مدل ساده» (یا standard) قرار دارد. این مدل با وجود این که سنسورهای حرفه ای مدل های قبلی را ندارد اما همچنان می تواند با برنامه ای از پیش تعیین شده طبق جی پی اس پرواز کند، بدون آن که مستقیما هدایتش کنید یا به آن بگویید که دنبال شما بیایید.

چهارمین و آخرین مدل «Phantom ۳ ۴K» است که در حقیقت گونه ای ارتقا یافته و محدود از مدل استاندارد با یک دوربین ۴K محسوب می شود که قیمت پایه ای برابر مدل پیشرفته دارد، ضمنا اگر دنبال مدل های ارزان تری از فانتوم هستید، خانواده فانتوم ۲ هم هنوز در بازار پیدا می شود. فقط دقت کنید که هدایت پذیری آنها به خوبی فانتوم ۳ نیست و خیلی از ویژگی های آخرین نسل فانتوم را هم ندارند.

قیمت: چهار میلیون تومان


Inspire

مخصوص حرفه ای ها

کدام کوادکوپتر را بخریم

این کوادکوپتر یکی از پیشرفته ترین و شاید خوش قیافه ترین کوادکوپترهای موجود در بازار باشد. « Inspire» یک کوادکوپتر همه کاره است. برای مثال، فقط مدل استانداردش همه ویژگی های مدل حرفه ای کوادکوپتر فانتوم را دارد و البته یک چیزهایی هم بیشتر! صد البته «اینسپایر»، هم بزرگتر و هم کیفیت ساختش به مراتب بهتر است و اندازه و سرعتی دو برابر بیشتر از اغلب کوادکوپترهای کنونی بازار (مانند فانتوم) دارد. قیافه نامتعارف آن باعث شده تا تقریبا هیچ وقت، ملخ های کوادکوپتر تصادفا داخل قاب فیلمبرداری نیفتند.

دوربین ۴K اینسپایر، توانایی گردش ۳۶۰ درجه ای را در طول پرواز دارد. این یعنی شما می توانیدنماهای بسیار متنوعی را (مستقل از مسیر حرکت کوادکوپتر) در طول پرواز بگیرید. برای استفاده های حرفه ای تر، اینسپایر دو مدل دیگر هم دارد که کیفیت تصویربرداری شان به مراتب بهتر است و البته جزو گران ترین های بازار محسوب می شوند. مدل «pro»، که یک دوربین حرفه ای با سنسوری هشت برابر بزرگتر از مدل استاندارد روی آن سوار است و مدل «Raw» که ۵۰۰ گیگابایت حافظه SSD و توانایی ذخیره «۴K raw» را دارد. همان گونه که گفتیم، اینسپایر یک کوادکوپتر حرفه ای است که برای فیلمبرداری های حرفه ای، جستجو و نجات و ... استفاده می شود.

قیمت: از ۱۰ تا ۱۴ میلیون تومان


3DR SOLO

ساده ترین کوادکوپتر

کدام کوادکوپتر را بخریم

«سولو» یکی از کاربردی ترین کوادکوپترهای کنونی و البته از ساده ترین ها برای پرواز است. از نظر ویژگی، «۳DR SOLO» شباهت زیادی به فانتوم ۳ دارد. با این تفاوت که فاقد دوربین داخلی است. در واقع کوادکوپتر از یک «GoPro Hero» برای فیلمبرداری استفاده می کند. مزیت این ویژگی این است که شما می توانید هر وقت دل تان خواست، دوربین را جدا کنید و مستقلا از آن بهره بگیرید اما تفاوت اصلی سولو با دیگر کوادکوپترهای RTF (یا آماده پرواز)، قابلیت ارتقای آن است.

به این ترتیب، می توانید قطعاتت و سنسورهای سولو را ارتقا دهید. البته فعلا قطعه جدید مناسبی برای آن عرضه نشده اما احتمالا در آینده خواهد شد. با این حال، با قیمتی بیش از سه میلیون تومان، سولو انتخاب ارزانی نیست، خصوصا که دوربین «گوپرو» به عنوان بخشی از پکیج این کوادکوپتر فروخته نمی شود و شما باید آن را جداگانه بخرید. به زبان ساده تر اگر فقط به فیلمبرداری فکر می کنید، انتخاب های ارزان تری هم با کارآیی مشابه پیدا می شود.

گول ظاهر ساده این کوادکوپتر را هم نخورید چون فوق العاده پیشرفته و هوشمند است، کنترل پرواز ۳DR SOLO از نوع PIXHAWK۲ است که در نتیجه علاوه بر پرواز روان، به پارامترهای بسیاری دسترسی خواهید داشت.

قیمت: چهار میلیون و ۸۰۰ هزار تومان


Parrot ARDrone 2.0

قیمت مناسب و کارایی خوب

کدام کوادکوپتر را بخریم

دو سال پیش وقتی ARDrone روانه بازار شد، یکی از بهترین و پیشرفته ترین کوادکوپترهای بازار بود. کوادکوپتری با پردازنده یک گیگاهرتزی، یک گیگابایت رم، مجهز به شتاب سنج، مغناطیس سنج، حسگر فشارسنج، دو دوربین و خیلی امکانات دیگر، اکنون بعد از دو سال، گرچه این کوادکوپتر دیگر به پیشرفتگی قدیمش نیست اما نسبت به قیمت پایینش همچنان یکی از بهترین هاست.

مهمترین ویژگی این کوادکوپتر این است که خیلی ساده به وسیله گوشی هوشمند شما کنترل می شود. این یعنی نیاز به دستگاه کنترل جدایی ندارد و شما می توانید تصاویر ارسالی آن را همزمان روی گوشی خود مشاهده کنید. البته این ویژگی همانقدر که بزرگترین مزیت آن است، بزرگترین مشکلش هم به شمار می رود.

هدایت کوادکوپتر با گوشی، به این معناست که نمی توانید از دستگاه های کنترل از راه دور استاندارد رادیویی استفاده کنید، یعنی خبری از استیک و کلیدهای هدایت دوست داشتنی نیست. به این ترتیب، هدایت کوادکوپتر با صفحه لمسی گوشی می تواند گاهی کمی ناخوشایند باشد، خصوصا که تقریبا هیچ کنترلی روی هدایت دستی اش وجود ندارد و بیشتر مراحل پرواز عملا خودکار انجام می شود.

در واقع اگر کوادکوپتر را برای یادگیری لذت پرواز می خرید، این مدل چندان کمکی به شما نمی کند، هر چند همچنان برای فیلمبرداری انتخاب خوبی است.

قیمت: یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان


ارزان ترین کوادکوپترهای بازار را بشناسید

Syma X5C

کدام کوادکوپتر را بخریم

«Syma X۵C» یکی از بهترین و محبوب ترین کوادکوپترهای ارزان بازار است که هم ظاهر خوبی دارد و هم کارآیی قابل قبولی. این کوادکوپتر کاملا آماده پرواز فروخته می شود. یعنی داخل جعبه اش علاوه بر خود کوادکوپتر، باتری، کنترل از راه دور و شارژرش را هم دریافت می کنید. دوربین استاندارد آن با کیفیت ۷۲۰ پیکس فیلمبرداری می کند که عالی نیست اما قابل قبول است.

مهمترین ویژگی Syma X۵C، ضد ضربه بودنش محسوب می شود. ملخ ها محافظ دارند و بدنه کوادکوپتر به حد کافی محکم ساخته شده. به این ترتیب حتی اگر مبتدی یا ناشی باشید، همچنان کوادکوپتر می تواند از سقوط های شدید جان سالم به در ببرد. علاوه بر این، اگر قصد دارید در آینده کوادکوپتری حرفه ای بخرید، Syma X۵C می تواند نقش رابط آموزشی را برای شما بازی کند.

قیمت: ۲۰۰ هزار تومان


Estes ProtoX

کدام کوادکوپتر را بخریم

« ProtoX» رسما کوچکترین کوادکوپتر تجاری موجود در بازار است. کوادکوپتر کمی بزرگتر از یک قوطی کبریت، که با آن می توانید سر به سر دیگران بگذارید یا خودتان را سرگرم کنید. این کوادکوپتر قیمت بسیار پایینی دارد. البته اگر بتوانید در بازار پیدایش کنید. کنترل آن هم خیلی سخت نیست. تنها مشکل «پروتوایکس» این است که جدا کردن باتری اش، گاهی خیلی سخت می شود، ضمن این که به شدت آسیب پذیر است. به این ترتیب گرچه پروتوایکس می تواند سرگرمی و هدیه بانمکی باشد اما به عنوان گجتی ماندگار رویش حساب نکنید.

قیمت: ۱۵۰ هزار تومان


Hubsan X4

کدام کوادکوپتر را بخریم

این کوادکوپتر کوچک، با اندازه اندکی بزرگتر از پروتو ایکس، هم ارزان است و هم دوام نسبتا خوبی دارد. دنبال کردن آن هنگام پرواز هم به سختی پروتو ایکس نیست، ضمن این که کنترل « Hubsan» بزرگتر از پروتو است که در دست گرفتنش را ساده تر می کند. نکته مثبت خیلی مهم Hubsan این است که همراه با جعبه اش یکسری کامل ملخ جایگزین دریافت می کنید تا اگر هر کدام از ملخ ها شکست بتوانید عوضش کنید. باتری ها هم امکان تعویض با انواع بزرگتر را دارند تا به این ترتیب، بتوانید مدت بیشتری را با کوادکوپتر پرواز کنید. ضمنا این کوادکوپتر، گونه ای مجهز به دوربین ۷۲۰ پیکسلی هم دارد که فقط اندکی از مدل ساده آن، گران تر است.

قیمت: ۲۰۰ هزار تومان
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج