خودرو بانک: بدون مقدمه چینی، قصد داریم در این مقاله شما را با ۸ خودرویی آشنا کنیم که با پیشرانه چهار سیلندر خود توانستهاند عنواین قدرتمندترین خودروهای چهار سیلندر را در سال پیش رو بدست آورند، پس در ادامه با ما همراه باشیم تا شما را بیشتر با این ۸ خودروی پیشرانه کوچک، ولی قدرتمند آشنا کنیم.
۱- مرسدس بنز AMG ۴۵
کوچکترین عضو خانواده مرسدس وقتی پیشرانهای با ویرایش AMG بر روی آن سوار میشود، تبدیل به اصلیترین و اولین عضو این لیست ۸ تاییهای بهترین خودروهای چهار سیلندر میشود. این خودرو در بخش مولد قدرتی خود به پیشرانهای چهار سیلندر مجهز شده که به راحتی میتواند ۳۷۶ اسب بخار قدرت و ۴۷۵ نیوتن متر گشتاور را تولید کند و برای به ثبت رساندن شتاب صفر تا صد ۴.۲ ثانیهای و حداکثر سرعت ۲۵۰ کیلومتر بر ساعتی، به چرخهای خودرو ارسال کند و این یعنی قدرتمندترین پیشرانه چهار سیلندری که تاکنون طراحی و ساخته شده است، هرچند به صورت تیونینگ شرکتی که در گروه خودروهای شرکتی قرار میگیرد.
2- فورد فوکس RS
بر روی این خودرو، شرکت خودروسازی فورد از یک پیشرانه ۲.۵ لیتری پنج سیلندر و یک پیشرانه ۲.۳ لیتری چهار سیلندر اکوبوست استفاده کرده که قدرت نهایی پیشرانه چهار سیلندر آن به ۳۵۰ اسب بخار و گشتاور تولیدی آن هم به ۴۷۰ نیوتن متر میرسد که موجب شتاب صفر تا صد ۴.۷ ثانیهای و حداکثر سرعت ۲۶۶ کیلومتر بر ساعتی شده است.
3- ولوو XC90 T6
سومین عضو این لیست را با تعجبهای بسیار، منتسب به خودرویی شاسی بلند از شرکت خودروسازی ولوو میدانیم، این خودرو برای تامین نیروی مورد نیاز حرکتی خود از پیشرانهای ۲ لیتری کمک میگیرد که حداکثر قدرت تولیدی آن به ۳۱۵ اسب بخار و حداکثر گشتاور تولیدی آن هم به ۴۰۰ نیوتن متر میرسد. گفتنی است که ولوو XC۹۰ T۶ با چنین پیشرانهای میتواند به شتاب صفر تا صد ۶.۵ ثانیهای دست پیدا کند.
4- فورد موستانگ 2.3 EcoBoost
این خودروی اسپرت فورد که در زمان معرفی خود جنجالهای زیادی هم به همراه داشت، به یک پیشرانه ۲.۳ لیتری اکوبوست هم مجهز شده که با پیشرانه فورد فوکس RS مشترک بوده و میتواند قدرتی ۳۱۰ اسب بخاری و گشتاوری ۳۲۰ نیوتن متری تولید کند که در مقدار قدرت تولیدی با فورد فوکس تفاوتهایی دارد.
5- هوندا سیویک تایپ R
بدون شک پیش از اینکه حتی نگاهی به لیست بیاندازیم، میدانستیم که هوندا سیویک تایپ R یکی از گزینههای بی قید و شرط این لیست خواهد بود، چرا که در زمان معرفی از پیشرانه قدرتمند چهار سیلندر آن بسیار تعریف شده بود. این پیشرانه چهار سیلندر از خانواده موتورهای VTEC، حجمی ۲ لیتری به همراه توربوشارژر دارد که میتواند ۳۰۵ اسب بخار قدرت و ۴۰۰ نیوتن متر گشتاور تولید کند. گفتنی است که هوندا سیویک تایپ R با چنین پیشرانهای توانسته طول ۲۰.۸ کیلومتری پیست نوربرگرینگ را در عرض ۷ دقیقه و ۵۰ ثانیه طی کند، یعنی زمانی همسان با مرسدس بنز SL۶۵ AMG سری بلک ۲۰۰۹!
6- آئودی TTS
آئودی TTS، خودروی کوچک اسپرت آئودی که به عنوان پرچمدار دوم شرکت خودروسازی آئودی هم از آن در زمینه خودروهای اسپرت یاد میشود، در نسل جدید خود به پیشرانهای ۲ لیتری TFSI مجهز شده که برای شتاب صفر تا صد ۴.۶ ثانیهای، میتوان قدرتی ۳۰۶ اسب بخاری و گشتاوری ۳۸۰ نیوتن متری را از دل حجم ۲ لیتری پیشرانه بیرون بکشد.
7- فولکس واگن گلف R
برای کسانی که میخواهند سریعترین خودروی گلف و حتی فولکس واگن را داشته باشند، میتوان تنها خودروی معروف این کمپانی یعنی گلف R را معرفی کرد. این خودرو در زیر کاپوت خود به پیشرانهای ۲ لیتری TSI مجهز شده که ۲۹۶ اسب بخار قدرت و ۳۸۰ نیوتن متر گشتاور را برای شتاب ۴.۹ ثانیهای، به هر چهار چرخ خودرو به کمک سیستم ۴MOTION AWD ارسال میکند.
8- سئات لئون کاپرا 290
سئات لئون کاپرا را میتوان خودروی لب مرزی این لیست تلقی کرد، خودرویی که مقابل خود فولکس واگن گلف GTI را میدید، ولی به لطف پیشرانه ۲ لیتری TSI خود با قدرت ۲۸۶ اسب بخاری و گشتاور ۳۵۰ نیوتن متری، توانست خود را در این لیست ۸تاییهای قدرتمندترین خودروهای چهار سیلندر بگنجاند.
ارسال نظر