کینکت شاپ: نسل بعدی فروشگاهها
در شیوه معمول، برای خرید کیف، عینک یا لباس باید به فروشگاه بروید و با رنج فراوان در اتاقکی گرم، لباس جدید را به تن بزنید با در حالی که کیفها را به دست یا عینکها را به چشم زدهاید در جلوی آینه خود را ببینید.
تا به حال، حداکثر کاری که فناوری میتوانست برایمان انجام بدهد این بود که تصویر دو بعدی کالا روی عکسی از چهره یا بدن خریدار بیندازد، چیزی که چندان طبیعی از آب درنمیآمد و بنابراین میزان استقبال از آن کم بود.
اما با فناوری جدیدی موسوم به کینکتشاپ با استفاده از کینکت مایکروسافت، کارها آسان میشود، شما در جلوی مانیتوری در منزل میایستید، به صورت آنلاین وارد کاتالوگ محصولات یک فروشگاه میشوید، با حرکت دست اجناس را بالا و پایین میکنید تا اینکه چیزی چشمتان را بگیرد، حالا جنس مورد نظر را درست مثل شرایط طبیعی میتوانید با حرکت دست بردارید و در دست بگیرید.
در شیوه معمول برای اطمینان از برازنده بودن محصول با خودمان، جلوی آینه میایستیم و خودمان را نگاه میکنیم، اما در کینکت شاپ، مانیتور جای آینه را میگیرد، شما میتوانید در زوایای مختلف به خودتان و کالای انتخاب شده روی تنتان نگاه کنید.
دست آخر، اگر جنس مورد را پسندیدید میتوانید تصویری از خودتان و جنس انتخابشده را به توییتر و فیسبوک بفرستید تا دوستانتان هم اظهار نظر کنید.
کینکت، موفقترین گجت مایکروسافت بوده است و «سریعترین» میزان فروش را درمیان محصولات الکترونیکی مصرفی در تاریخ داشته است، طوری که تا به حال ۱۰ میلیون دستگاه از آن به فروش رسیده است.
برای عملی شدن کینکتشاپ میبایست برنامهنویسان برنامههای تشخیص حرکت دست را بهتر و پیشرفتهتر میکردند، طوری که توانایی تشخیص کف دست باز را از کف دست و انگشتانی که میخواهند چیزی را بگیرند، داشته باشد. برنامهنویسان امیدوارند برنامههای تشخیص حرکت کینکت آنقدر کامل کنند که در آینده توانایی تشخیص جرکت یک انگشت را هم پیدا کند و مثلا بشود با جرکت دادن یک انگشت در فضا، به صورت مجازی چیزی نوشت.
منبع : ۱Pezeshk.com
باز نشر: مجله اینترنتی Bartarinha.ir
ارسال نظر