۲۲۰۳۲۱
۵۰۱۳
۵۰۱۳
پ

ناو هواپیمابر ۱۳ میلیارد دلاری USS Gerald Ford

نیروی دریایی ایالات متحده‌ی آمریکا تا یک سال دیگر گران‌ترین شناور رزمی خود را تحویل خواهد گرفت.

zoomit.ir - حسین خلیلی صفا: نیروی دریایی ایالات متحده‌ی آمریکا تا یک سال دیگر گران‌ترین شناور رزمی خود را تحویل خواهد گرفت. ناو هواپیمابر ۱۳ میلیارد دلاری USS Gerald Ford از کلاس ناو‌های هواپیمابر فورد است که جایگزین نمونه‌های نیمیتز در حال خدمت در ناوگان نیروی دریایی خواهد شد.

ناو هواپیمابر 13 میلیارد دلاری USS Gerald Ford

براساس اطلاعات ارائه شده توسط سی‌ان‌ان، انتظار می‌رود ناو هواپیمابر جرالد فورد که لقب کشتی فرمانده‌ی ناوگان جدید ناو‌های کلاس فورد را در اختیار دارد، از فوریه‌ی ۲۰۱۶ به خدمت نیروی دریایی آمریکایی در آید. شنیده‌ها حکایت از این دارد که این کشتی در زمره‌‌ی بزرگ‌ترین شناورهای موجود در جهان قرار خواهد گرفت. جرالد فورد از امکانات پیشرفته‌تر و تغییراتی در مقایسه با ناوهای کلاس نیمیتز بهره خواهد برد.

ناو هواپیمابر 13 میلیارد دلاری USS Gerald Ford
ناو هواپیمابر USS Gerald R. Ford

هزینه‌ی مورد نیاز برای ساخت ناو هواپیمابر جرالد فورد بالغ بر 13 میلیارد دلار برآورد می‌شود. ناو هواپیمابر جرالد فورد و سایر ناوهای تولید شده در کلاس فورد، برای کاهش فشار موجود روی ناوگان ناوهای هواپیمابر آمریکا وارد خدمت نیروی دریایی خواهند شد. در حال حاضر نیروی دریایی امریکا از وجود 10 ناو هواپیمابر از کلاس نیمیتز بهره می‌برد؛ اما برای کاهش فشار مأموریت‌های موجود نیاز به اضافه‌شدن ناوهای بیشتر وجود دارد.

همانطور که اشاره کردیم، ناوهای هواپیمابر کلاس فورد با تغییراتی در مقایسه با ناوهای کلاس نیمیتز همراه خواهند شد. از جمله‌ی این تغییرات می‌توان به سه برابر شدن تولید انرژی الکتریکی در مقایسه با ناوهای کلاس نیمیتز اشاره کرد. در ناو هواپیمابر جرالد فورد از راکتورهای A1B استفاده شده که علاوه بر بهره‌گیری از فناوری‌ها و پیشرفت‌های زیاد، محدودیت‌های راکتور مورد استفاده در ناوهای کلاس نیمیتز را ندارد. هر یک از راکتورهای مورد A1B قادر به تولید 300 مگاوات انرژی الکتریکی هستند؛ در حالی که راکتورهای مورد استفاده در سری نیمیتز تنها قادر به تولید 100 مگاوات انرژی بودند. پیشرفت‌های صورت گرفته در ساخت راکتورهای جدید، علاوه بر افزایش انرژی تولیدی، هزینه‌ی نگهداری و همچنین سایز راکتور را نیز کاهش داده است.

ناو هواپیمابر 13 میلیارد دلاری USS Gerald Ford
مدل سه بعدی ناو هواپیمابر USS John F. Kennedy که قرار است به عنوان دومین ناو کلاس فورد به خدمت نیروی دریایی در آید

افزایش میزان انرژی الکتریکی تولید شده توسط این ناو هواپیمابر، قابلیت‌های کاربردی این ناو را بسیار افزایش داده است که از جمله‌ی آن می‌توان به طراحی سیستم جدید پروازی الکترومغناطیس هواپیماها (EMALS) اشاره کرد. با استفاده از این سیستم ناوهای کلاس فورد قادرند تا در هر روز تعداد پرواز هواپیماهای خود را تا 25 درصد در مقایسه با سیستم پیشین افزایش دهند.

افزایش میزان انرژی الکتریکی تولید شده توسط ناوهای هواپیمابر کلاس فورد در مورد تسلیحات مورد استفاده نیز تأثیرگذار است. با استفاده از این قابلیت ناوهای کلاس فورد پتانسیل خوبی برای بهره‌گیری از سلاح‌های لیزری و همچنین ریل‌گان‌ها خواهند داشت که به میزان زیادی از انرژی الکتریکی نیاز دارند.

ناو هواپیمابر 13 میلیارد دلاری USS Gerald Ford
ریل گان که قدرت و سرعت پرتاب مرمی در آن در مقایسه با اسلحه‌های معمولی بسیار بالا است

با آغاز خدمت جرالد فورد، این کشتی در زمره‌ی بزرگ‌ترین شناورهای رزمی در حال خدمت در سطح جهان قرار خواهد گرفت. طول این کشتی تقریباً 332 متر بوده و وزن آن نیز بیش از 100٫000 تن است.

ناو هواپیمابر 13 میلیارد دلاری USS Gerald Ford
ناو هواپیمابر USS Gerald R. Ford در مرحله‌ی نهایی ساخت

سایز بزرگ ناو هواپیمابر جرالد فورد این امکان را فراهم آورده تا بیش از 4٫400 سرنشین در کنار 75 فروند هواپیما روی آن جای بگیرند.

ناو هواپیمابر 13 میلیارد دلاری USS Gerald Ford

انتظار می‌رود جرالد فورد پس از وارد شدن به خدمت نیروی دریایی آمریکا، میزبان هواپیماهای F-۳۵ و همچنین پهپادهای مخصوص توسعه‌یافته برای ناوهای هواپیمابر باشد.

ناو هواپیمابر 13 میلیارد دلاری USS Gerald Ford
تصویر جنگنده‌ی F-۳۵ لاکهید مارتین که برای اولین بار پس از پرواز روی ناو هواپیمابر USS Nimitz فرود آماده است.
اولین پرواز F-35 برای اولین بار د رتاریخ سوم نوامبر 2014 انجام شد.

با وجود پیشرفت‌های صورت گرفته در تولید ناو هواپیمابر جرالد فورد، شماری از افراد نیز منطق تولید ناوهای هواپیمابر با اختصاص هزینه‌های بسیار سنگین را زیر سؤال می‌برند؛ چرا که به اعتقاد این افراد، با توجه به کاهش شدید جنگ‌ بین ملت‌ها و همچنین تولید موشک‌های کروز بسیار مؤثر توسط کشورهایی نظیر چین، تولید ناوهایی با این حجم هزینه کمی غیر منطقی به نظر می‌رسد.

ناو هواپیمابر 13 میلیارد دلاری USS Gerald Ford
ناو هواپیمابر USS Eisenhower
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج