تیم بازنده ها
این گوشی های جدید چنگی به دل نمی زنند!
اگر قبول داشته باشیم که هر شکست پلی است برای پیروزی، امسال باید به عنوان بهترین پل سازهای جهان را دودستی به برندهای موبایل تقدیم کنیم. اپل هنوز نتوانسته از پس عیب و ایرادهای iOS بربیاید و این سیستم عامل هنوز کامل نیست.
روزنامه هفت صبح: اگر قبول داشته باشیم که هر شکست پلی است برای پیروزی، امسال باید به عنوان بهترین پل سازهای جهان را دودستی به برندهای موبایل تقدیم کنیم. اپل هنوز نتوانسته از پس عیب و ایرادهای iOS بربیاید و این سیستم عامل هنوز کامل نیست.
حتی طرفداران پر و پا قرص اپل هم به سختی می توانند چهارتا از تفاوت های بزرگ آیفون 6 را با مدل قبلی نام ببرند.
وضع برای تولیدکننده های اندرویدی هم خیلی خوب نیست. دوتا از آنها مهمترین گوشی های زندگی شان را معرفی کرده اند که تا اینجا ناامیدکننده بوده اند. چندتایی گوشی هم از قبل در بازار وجود داشتند که حالا بعد از مدتی سر و کله زدن با آنها می دانیم چنگی به دل نمی زنند. ظاهرا بهتر است امسال مراقب گوشی قبلی تان باشید.
اچ تی سی One M9
وزن ۱۵۷ گرم، پردازنده چهار هسته ای با سرعت ۱.۵ گیگاهرتز، صفحه نمایش پنج اینچی با دقت ۱۰۸۰ در ۱۹۲۰ نقطه، تراکم پیکسلی ۴۴۱ppi، حافظه داخلی ۳۲ گیگاباییت، حافظه موقت سه گیگابایت، پشتیبانی از نسل سوم و چهارم موبایل، دوربین ۲۰ مگاپیکسلی، اندروید نسخه پنج، باتری ۲۸۴۰ میلی آمپر ساعتی.
M۹ تنها گوشی هوشمندی نیست که از جدیدترین چیپست کوالکام در معماری سخت افزاری اش استفاده می کند اما بدنه تمام فلزی باعث شده مخصوصا موقع بازی کردن، گوشی بسیار گرم شود. در این حالت برای جلوگیری از گرم شدن بیش از حد گوشی، از کارآیی چیپست به طور هوشمند کاسته می شود که همین یکی از نقاط ضعف M۹ در مقایسه با گوشی های هم رده به حساب می آید.
سازنده ها در این گوشی بالاخره دست از لجبازی با خودشان برداشته اند و به جای حسگر اولتراپیکسل از حسگر ۳۰ مگاپیکسلی استفاده کرده اند. این موضوع را می توان به نوعی عقب نشینی HTC از سیاست های قبلی اش قلمداد کرد.
ظاهرا HTC اولین گوشی با قابلیت ارتقای سخت افزاری را اختراع کرده است. آنها یک سال پس از زمان معرفی One M۷ کیی گوشی را خالی کردند و سخت افزارهای M۸ را توی آن جا دادند. امسال مشابه همین اتفاق برای M۹ افتاده است. این گوشی یک M۸ است با یک حسگر ۲۰ مگاپیکسل جدید.
هوآی Mate۷
وزن ۱۸۵ گرم، پردازنده چهار هسته ای با سرعت ۱.۳ گیگاهرتز، صفحه نمایش شش اینچی با دقت ۱۰۸۰ در ۱۹۲۰ نقطه، تراکم پیکسلی ۳۶۸ppi، حافظه داخلی ۱۶ گیگابایت، حافظه موقت ۲ گیگابایت، قابلیت پشتیبانی از نسل سوم و چهارم موبایل، دوربین ۱۳ مگاپیکسلی، اندروید نسخه ۴.۴، باتری ۴۱۰۰ میلی آمپر ساعتی.
ظاهر گوشی ناخودآگاه ذهن را به سمت فبلت One Max شرکت اچ تی سی می برد. از جنس بدنه تمام فلزی و نمایشگر شش اینچی گرفته تا نحوه قرارگیری حسگر دوربین اسند ۷Mate به آخرین نسخه از چیپ ست ساخت شرکت هوآوی یعنی هایسیلیکون ۹۲۵Kirin مجهز شده و روی آن دو پردازنده چهار هسته ای قرار دارد.
پردازنده چهار هسته ای A۷ برای انجام کارهای سبک و روزمره طراحی شده که قادر است با حداکثر سرعت ۱.۳ گیگاهرتز دستورات این گوشی را پردازش کند اما کارهای سنگین تر بر دوش پردازنده A۱۵ خواهد بود که می تواند با نهایت سرعت ۱.۸ گیگاهرتز انجام وظیفه کند.
بزرگترین مزیت گوشی های هوآوی قیمت رقابتی آنها در بازار است. مثلا وقتی می توانید بهترین گوشی های بازار را با قیمت بالای یک میلیون تومان پیدا کنید، برای صرفه جویی بیشتر به سراغ نمونه های ساخته شده توسط هوآوی می روید اما در مورد ۷Mate وضع فرق می کند. حتی می توان گفت ترسناک است. با یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان می توان تعداد زیادی گوشی خوب پیدا کرد که لااقل پردازنده قدرتمندتری نسبت به Hisilicon دارند.
سامسونگ Galaxy S۶
وزن ۱۳۸ گرم، پردازنده چهار هسته ای با سرعت ۱.۵ گیگاهرتز، صفحه نمایش ۵.۱ اینچی با دقت تصویر ۱۴۴۰ در ۲۵۶۰ نقطه، تراکم پیکسلی ۵۵۷ppi، حافظه داخلی ۳۲ گیگابایت، حافظه موقت سه گیگابایت، پشتیبانی از نسل سوم و چهارم موبایل، دوربین ۱۶ مگاپیکسلی، اندروید نسخه پنج، باتری ۲۵۵۰ میلی آمپر ساعتی.
گلکسی اس ۶ نخستین پرجمدار سامسونگ است که در معماری سخت افزاری آنها تنها از چیپ های ساخت خود این شرکت یعنی «اگزینوس» استفاده شده است. اس ۶ به چیپ ۱۴ نانومتری اگزینوس ۷۴۲۰ مجهز شده که روی آن دو پردازنده چهار هسته ای قدرتمند A۵۳ و A۵۷ با سرعت های ۱.۵ و ۲.۱ گیگاهرتز، در کنار یک رم سه گیگابایتی قرار گرفته اند.
سامسونگ قابلیت پشتیبانی از کارت حافظه microSD را از گلکسی اس ۶ حذف کرده است و در عوض این پرچمدار در سه مدل با حاتفظه های داخلی ۳۲، ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایتی راهی بازار می شود.
از هر طرفی که به Galaxy S۶ نگاه کنید، شما را یاد آیفون می انداز. لبه ها و نوار فلزی کاملا شبیه به لبه فلزی آیفون طراحی شده است. در پشت، طراحی برجسته لنز دوربین دوباره یاد و خاطره دوربین برجسته آیفون ۶ را زنده می کند.
سامسونگ پی درست بعد از اپل پی به گوشی اضافه شده است. در ساختار سیستم عامل هم می توان صفحه کلیدی مشابه iOS و حتی انیمیشن آیکون های iOS را دید. البته تفاوت هایی هم میان دو گوشی دیده می شود؛ مثلا آیفون ۱۶ گیگابایتی را دو میلیون و ۳۰۰ هزار تومان می خرید و سامسونگ ۳۲ گیگابایتی را دو میلیون و ۴۵۰ هزار تومان!
سامسونگ Galaxy S۴ Pink
وزن ۱۳۰ گرم، پردازنده چهار هسته ای با سرعت ۱.۲ گیگاهرتز، صفحه نمایش ۴.۹۹ اینچی با دقت ۱۰۸۰ در ۱۹۲۰ نقطه، تراکم پیکسلی ۴۴۱ppi، حافظه داخلی ۱۶ گیگابایت، حافظه موقت ۲ گیگابایت، پشتیبانی از نسل سوم تلفن همراه، دوربین ۱۲ مگاپیکسلی، اندروید نسخه ۴.۲، باتری ۲۶۰۰۰ میلی آمپرساعتی.
سونی در تولید Xperia Z با بدنه مناسب آن به نوعی یک انقلاب را تجربه کرد. HTC هم که با One نسبت به One X یک تحول عظیم به وجود آورد اما سامسونگ فقط به بهتر کردن مشخصات گوشی خود پرداخت و تحولی بزرگ در آن ایجاد نکرد؛ موردی که در مورد آیفون ۵ نیز همه به آن ایراد می گرفتند، در حالی که اپل حداقل با بزرگتر کردن آیفون ۵ یک تحول به وجود آورد.
اگر بخواهیم انصاف را در نظر بگیریم، S۴ یکی از بهترین گوشی های ساخته شده توسط سامسونگ است. هم خوش دست است هم به اندازه کافی قدرتمند به نظر می رسد اما همه اینها به سه چهار سال پیش مربوط می شود.
از آن زمان تا به حال محمود احمدی نژاد جای خود را به حسن روحانی داده است و خیلی اتفاق های دیگر اما سامسونگ در نهایت تصمیم گرفته گوشی قدیمی خود را فقط با تغییر رنگ ظاهری باب میل کاربران خانم بازآفرینی کند. فکر می کنید مادرتان غذای سه چها رروز پیش را گرم کرده و دوباره برایتان سر سفره گذاشته و تازه می خواهد یک میلیون تومان هم از شما پول بگیرد!
موتورولا Nexux ۶
وزن ۱۸۴ گرم، پردازنده چهار هسته ای با سرعت ۲.۷ گیگاهرتز، صفحه نمایش شش اینچی با دقت ۱۴۴۰ در ۲۵۶۰ نقطه، تراکم پیکسلی ۴۹۳ppi، حافظه داخلی ۳۲ گیگاهرتز، حافظه موقت ۳ گیگابایت، پشتیبانی از نسل سوم و چهارم موبایل، دوربین ۳ مگاپیکسلی، اندروید نسخه پنج، باتری با ظرفیت ۳۲۲۰ میلی آمپر ساعت.
موتورولا نکسوس ۶ را باید نخستین فبلت شرکت گوگل بدانیم. نکسوس ۶ یا همان نکسوس X دارای نمایشگری به اندازه ۵.۹۶ اینچ است که رزولوشن خیره کننده Quad HD و تراکم پیکسلی بالای ۴۹۳ پیکسل بر هر اینچ را ارائه می دهد.
نکسوس ۶ یکی از قدرتمندترین سخت افزارهای حال حاضر جهان را به خدمت دارد. این فبلت مجهز به چیپ اسنپدراگون ۸۰۵ از شرکت کوالکام است که روی آن پردازنده چهار هسته ای قرار گرفته که می تواند با نهایت سرعت ۲.۷ گیگاهرتز دستورات را پردازش کند. در کنار این پردازنده فوق العاده، یک رم سه گیگابایتی جای گرفته که می تواند به نحو احسنت قابلیت مالتی تسکینگ را در این گوشی انجام دهد. دوربین های عقب و جلوی آن به ترتیب ۱۳ و ۲ مگاپیکسلی است.
در فرهنگ عامه به کاری که گوگل انجام داد، زدن به سیم آخر می گویند. خوشبختانه این دیوانه بازی برای آنهایی که عاشق جهان موبایل های بزرگ و قدرتمند و زیبا هستند، فوق العاده بود. نکسوس نسخه ۶ نه تنها تمام نکسوس موبایل های قبلی را پشت سر می گذارد، بلکه به بهترین موبایل های حال حاضر جهان فخر می فروشد؛ پس چرا در این فهرست قرار گرفته؟ چون گوگل در ایران خدمات پس از فروش ندارد؛ گارانتی ندارد!
اچ تی سی Desire EYE
وزن ۱۵۴ گرم، پردازنده چهار هسته ای با سرعت ۲.۳ گیگاهرتز، صفحه نمایش ۵.۲ اینچی با دقت تصویر ۱۰۸۰ در ۱۹۲۰ نقطه، تراکم پیکسلی ۴۲۴ppi، حافظه داخلی ۱۶ گیگابایت، حافظه موقت ۲ گیگابایت، پشتیبانی از نسل سوم و چهارم شبکه های اجتماعی، دوربین ۱۳ مگاپیکسلی، اندروید نسخه ۴.۴، باتری ۲۴۰۰ میلی آمپرساعتی
رونمایی از گوشی Desire Eye در ادامه رفتار جسته گریخته HTC صورت گرفت. این شرکت که در سالیان اخیر با تغییرات زیادی در سطح مدیریت روبرو بوده، مسلما با تغییر اهداف پیاپی نیز مواجه شده است.
ابدا One M۸ را معرفی کرد، بعد نسخه پلاستیکی آن یا همان E۸ و بعد از آن هم مدل نسبتا میان رده Desire ۸۱۶؛ که بعدا با دو نسخه Desire ۸۲۰ و Desire ۸۱۶G تکمیل شد که اولی نسخه ارتقا یافته و دومی نسخه تنزل یافته Desire ۸۱۶ اصلی بودند.
هنوز جوهر برچسب های بسته بندی Desire ۸۲۰ مشک نشده، این شرکت Desire ۸۲۶ را نیز معرفی کرده است. شاید کاربران به این سبک از تولید در محصولات شرکت هایی نظیر سامسونگ و سونی عادت داشته باشند ولی این شلوغی و بی سامانی در دامنه تولیدات HTC بی سابقه است، آن هم بدون تولید گوشی پرچمدار جدید.
Desire EYE فوق العاده است، البته به شرط اینکه دیوانه عکاسی سلفی باشید. حسگر ۱۳ مگاپیکسلی قرار گرفته در دوربین جلو می تواند بهترین عکس های سلفی جهان را ثبت کند و به شما اطمینان دهد بهترین عکس ها را از خودتان منتشر کرده اید اما اگر اهل تواضع و فروتنی باشید چه؟
سامسونگ Galaxy A۷
وزن ۱۴۱ گرم، پردازنده چهار هسته ای با سرعت یک گیگاهرتز، صفحه نمایش ۵.۵ اینچی با دقت ۱۰۸۰ در ۱۹۲۰ نقطه، تراکم پیکسلی ۴۰۱ppi، حافظه داخلی ۱۶ گیگابایت، حافظه موقت ۲ گیگابایت، پشتیبانی از نسل سوم موبایل، دوربین ۱۳ مگاپیکسلی، اندروید نسخه ۴.۴، باتری ۲۶۰۰ میلی آمپر.
سامسونگ از چیپ اسنپدراگون ۶۱۵ ساخت شرکت کوالکام در گلکسی A۷ به کار برده که از قدرت و راندمان بالایی برخوردار است. این چیپ به طور قابل توجهی از چیپ اسنپدراگون ۴۱۰ که پیش از این در گلکسی A۵ به کار برده شده بود، برتر است.
یکی از مهمترین ویژگی های این چیپ، ۶۴ بیتی بودن آن است که تاثیر زیادی در سرعت پردازش وظایف دارد. با آپدیت سیستم عامل این گوشی به نسخه ۶۴ بیتی سیستم عامل اندروید (لالی پاپ) می توان انتظار دستگاه یکدست ۶۴ بیتی را داشت.
بالا بروید، پایین بیاید، A۷ همچنان در میان محصولات میان رده بازار قرار می گیرد؛ جایی که هیچ خطری تاج و تخت پادشاهی امسال خانواده S سامسونگ یا نوت را تهدید نکند و بازار محصولات خانواده G ال جی به خطر نیفتد. بگذارید اعتراف کنیم از دیدن یک گوشی سامسونگ با بدنه فلزی ذوق زده شدیم طوری که اشک در چشمان مان حلقه زده بود اما خرید گوشی فلزی سامسونگ به چه قیمتی؟ با همین پول می توانید G۳ بخرید یا اصلا خود S۵ را تهیه کنید.
ارسال نظر