عجیبترین خودروهایی که در ایران خواهیم دید (۲)
ما در اینجا به بررسی عجیب ترین های نمایشگاه شانگهای می پردازیم. خودروهایی که در آینده نزدیک، احتمال ورود آن ها به بازار ایران هم وجود دارد.
اسب بخار : ویروس کرونا اگرچه منجر به لغو رویدادهای خودرویی Goodwood و ژنو شد، اما نتوانست از پس چینیها برآید! نمایشگاه ۲۰۲۱ خودرو شانگهای با قدرت تمام در همین هفته گذشته برگزار شد و بسیاری از خودروهای مخصوص بازار چین و بعضاً بازار جهان در آن جا به نمایش در آمدند. ما در این فهرست قصد پرداختن به خودروهای ساخت برندهای چینی را داریم. خودروهایی که در آینده نزدیک، احتمال ورود آنها به بازار ایران هم وجود دارد. با بخش دوم این مطلب همراه ما باشید.
تانک ۳۰۰ سایبر تانک: یک G واگن از سرزمین لی لی پوتها
تانک ۳۰۰ از آن دسته خودروهایی بود که کاملاً در نمایشگاه شانگهای سر و صدا به پا کرد. هر چند در قالب یک کانسپت به نمایش درآمد، اما المانهایی همچون گلگیرهای جدید، چراغهای LED و هودهای روی کاپوت، به خوبی از نزدیک بودن این کانسپت زیبا به خط تولید خبر میدهند که در صورت عملی شدن، گزینهای جذاب برای عاشقان آفرود خواهد بود. البته کمتر کسی حاضر است با این کابین لوکس و پوشیده شده از چرمهای سفید به طبیعت گردی برود!
ژینگ یو L: اعلام آمادگی جیلی برای جهانی شدن
جیلی ژینگ یو L بر روی پلت فرم یکسان با خودروهایی همچون لینک اند کو، پل استار ۲ و ولوو XC۴۰ ساخته شده است. البته پلت فرم CMA در این خودرو به منظور افزایش فضای کابین به اندازه ۶ اینچ کشیده شده است. قدرت در این خودرو توسط پیشرانه ۲٫۰ لیتری تأمین میشود که در دو نسخه ۲۱۵ یا ۲۳۵ اسب بخاری قابل استفاده است. تکنولوژی خودران هم به شما اجازه میدهد که خودرو را از فاصله ۲۰۰ متری محل پارک تا نزد خود احضار کنید. ژینگ یو L از بهار امسال در چین به فروش گذاشته میشود، اما جیلی صادرات آن را برای آینده نزدیک برنامه ریزی کرده است.
سیلک - فاو هونگچی S۹: هایپرکار ۱۴۰۰ اسب بخاری چینیها
یادتان هست زمانی را که مردم رقابت ژاپنیها با فراری را مسخره میکردند؟ در همان زمان، هوندا از NSX پرده برداشت و همه را در حیرت فرو برد! اکنون به نظر میرسد که داستان هوندا NSX توسط چینیها بار دیگر تکرار شده است! والتر دی سیلوا، طراح اسطورهای سابق لامبورگینی و آئودی، وظیفه دیزاین نخستین هایپرکار سیلک - فاو را بر عهده داشته است. اتومبیلی که میتواند در ۱٫۹ ثانیه، شتاب صفر تا ۹۹ کیلومتر بر ساعت را پر کند و برای این کار از پیشرانه توربو شارژ V۸ با همراهی سه موتور الکتریکی، کمک میگیرد. قرار است که فقط ۹۹ دستگاه از این خودرو تولید شود و قیمت هر دستگاه هم ۱٫۴۵ میلیون دلار خواهد بود!
تانک ۸۰۰: شاسی بلندی با استایل نوستالژیک
این شما و این تانک ۸۰۰! شاسی بلندی فول سایز از برند وی (WEY) که از زیرمجموعههای کمپانی چینی گریت وال به شمار میرود. خودرویی که بی شباهت به رولزرویس کالینان نیست و با یک جلوپنجره غول آسا با خطوط قائم که حد فاصل چراغها را پر کرده است، خودنمایی میکند. در مقایسه با دیگر خودروهای رونمایی شده در نمایشگاه شانگهای، استایل ظاهری رترو، پیشرانه ۳٫۰ لیتری V۶ هیبرید و تودوزی مخمل تجملاتی به رنگ بنفش، اصلیترین ویژگیهای تانک ۸۰۰ هستند که این شاسی بلند را متمایز میکنند.
روو جینگ کانسپت: الهام گرفته شده از وال
جینگ در زبان چینی به معنای نهنگ (وال) است؛ بنابراین جلوپنجره این خودرو، که به احتمال زیاد در آینده هم با همین شکل و شمایل روی خط تولید میرود، پوزه نهنگ را به یاد میآورد. حتا بخش عقب خودرو هم به طرز مشکوکی به دم وال شباهت دارد! انتظار میرود که روو جینگ با طیفی از پیشرانههای بنزینی، پلاگین هیبرید و برقی وارد بازار شود.
ژیجی L۷ EV: پیمایش ۱۰۰۰ کیلومتری با تکنولوژی شارژ وایرلس
نتیجه جوینت ونچر میان کمپانی خودروسازی سایک، شرکت دانش بنیان ژانگ ژیانگ و گروه بزرگ علی بابا، اتومبیلی به نام شیجی L۷ EV شده است که گفته میشود صفر تا ۹۶ کیلومتر بر ساعت را در ۴٫۰ ثانیه طی میکند و با یک بار شارژ، حداکثر تا ۹۹۸ کیلومتر هم پیمایش دارد. حتا برای شارژ باتریهای آن نیازی به دخالت راننده نیست و همه چیز به صورت بی سیم انجام میگیرد. عرضه این خودرو به بازار در نیمه نخست سال ۲۰۲۲ به انجام خواهد رسید و خریداران آن میتوانند از نمایشگر ۳۹٫۰ اینچی مولتی مدیا و پکیج کامل خودران که شامل ۱۲ دوربین، رادارهای موج ۵ میلی متری، ۱۲ رادار اولتراسونیک و سنسور لیدار میشود، نهایت استفاده را ببرند.
زیکر ۰۰۱: چهره شما را اسکن میکند!
اگر پیش از این، نگران امنیت اطلاعات خود در خودروهای چینی بودید، بد نیست بدانید زیکر ۰۰۱ دسترسی به تمام تنظیمات و دادهها را با اسکن چهره راننده ممکن میسازد. این خودرو الکتریکی که تقریباً همسایز با پورشه ماکان است، به دو موتور برقی مجهز شده که در مجموع، ۵۳۶ اسب بخار قدرت را به چهار چرخ انتقال میدهند و شتاب صفر تا صد ۳٫۸ ثانیهای را برای آن به ارمغان میآورند. پکیج باتریهای قابل سفارش برای زیکر ۰۰۱ در دو نوع ۸۶ و ۱۰۰ کیلووات ساعتی خواهند بود. در قویترین نسخه، با یک بار شارژ توسط شارژر سریع ۳۶۰ کیلوواتی، توانایی ۷۰۰ کیلومتر پیمایش به راننده داده میشود.
نظر کاربران
جمع بی هویت های تقلبی جَمعه....
تیبا و کوییک ار بدون زه
لعنت خدا به چین
تا حالا که یک نمونه هم از خودروهای برقی چینی وارد نشده چه درجه یک چه درجه ۳
ظاهرا مسولین اعتقادی به خودروهای برقی ندارند
پاسخ ها
چون براشون توش پول نداره
بهتر است بجای اظهار نظر های غیر اصولی ،مسیردست آورد های حیرت انگیزچینی ها را با توجه دوره زمانی کوتاه بررسی و الگو قرار دهیم.
پراید چی پس اونکه از همه اینا عجیب تره
از پراید حرف بزنید اینا چی هستن . چینی های جمال کشیده
لعنت به چین
آره ما که تو خواب میبینیم
حتی این ماشین های چینی رو
ولی مطمئنم آقازاده ها و دلالهای مسکن و دلار و سکه از اینها میخرن