G۳ پرچمدار جدید LG چه حرفی در مقابل رقیبانش دارد؟
بدون شک یکی از بهترینهای اندروید به شمار میرود. صفحهنمایش ۵.۵ اینچی با رزولوشن QHD که حقیقتاً نفسها را در سینه حبس میکند به همراه بسیاری از ویژگیهای جدید، میتواند از این محصول یک برندهی تمام عیار بسازند.
همانطور که پیشتر انتظار داشتیم، عرضهی جهانی جی ۳ اوایل تیرماه آغاز خواهد شد. در زمان عرضه، تنها رقبای واقعی و قدرتمندی را که میتوان برای این گوشی متصور شد، گلکسی S۵، اچتیسی One M۸ و اکسپریا Z۲ هستند. شاید بتوان رقیب اصلی جی ۳ را گلکسی S۵ دانست؛ همین موضوع این دو گوشی را فراتر از همسایه بودن، به رقبایی جدی بدل میکند.
صرفنظر از تمامی مباحث مطرح شده در بالا، جی۳ مجهز به چهار قابلیت اساسی است که از نظر برخی از کارشناسان این گوشی را یک سر و گردن بالاتر از رقبایش قرار میدهد. این چهار ویژگی مربوط به تواناییهای نرمافزاری جی۳ مانند Smart Notice یا Knock Code نیستند (البته بسیاری از همین قابلیتهای به اصطلاح نرمافزاری، بسیار کاربردی هستند). در ادامه به معرفی و توضیح این چهار ویژگی اساسی جی۳ خواهیم پرداخت:
۱ - صفحهنمایش ۵.۵ اینچی
صفحهنمایش جی ۳ سایز ۵.۵ اینچی به مراتب بزرگتر از گلکسی S۵ با ۵.۱ اینچ، One M۸ با ۵ اینچ و اکسپریا Z۲ با ۵.۲ اینچ است. به طور عادی، صفحه نمایش بزرگتر به خودی خود وجه تمایز ارزشمند و مهمی تلقی نمیشود؛ اما همانطور که در مقایسه مشخصات فنی این تلفن با رقبا مشاهده کردید، الجی با باریکتر کردن حاشیه دور صفحه نمایش توانسته بدون تغییر زیاد در سایز تلفن، یک صفحه نمایش بزرگتر را در محصول خود جای دهد. همین موضوع در کنار تلاش الجی برای کاهش حاشیه صفحهنمایش در این گوشی، جی۳ را به یک غول قدرتمند اندرویدی تبدیل خواهد کرد.
۲ - رزولوشن QHD یا ۲۵۶۰ در ۱۴۴۰ پیکسل
و حالا، این موضوع را میتوان برای الجی یک رکورد اساسی به حساب آورد و این کمپانی را در جرگهی اولینها قرار داد. تمامی پرچمدارانی که در سال ۲۰۱۴ معرفی شدند، به جز یکی دو مورد تلفن چینی که بعید است به خارج از مرزهای چین راه پیدا کنند، ازهمان صفحاتنمایشی که در مدل سال قبل با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ استفاده میکنند. اما جی۳ را میتوان اولین پرچمدار اندرویدی مطرح بازار دانست که مجهز به یک صفحهنمایش با رزولوشن QHD یا ۲۵۶۰ در ۱۴۴۰ پیکسل است. فارغ از بسیاری از ویژگیهای اساسی این مدل صفحهنمایش مانند تراکم پیکسل بیشتر از ۵۰۰ یا مشکلات پردازشی برای نمایش تصویر در این صفحهنمایش که بار زیادی را بر دوش پردازنده و باتری وارد میکند، به طور یقین به شما میگوییم که نمیتوانید در هیچ گوشی پرچمدار و مشهور دیگری چنین سطحی از کیفیت و جزئیات تصویر را تجربه کنید.
۳ - فوکوس خودکار لیزری به منظور افزایش سرعت و عملکرد دوربین به هنگام عکاسی
اگر بخواهیم به طور دقیق میزان سریعبودن یک دوربین را بررسی کنیم، باید چندین فاکتور را در نظر بگیریم. لازم به ذکر است که سرعت عمل یک دوربین تنها به عملکرد سریع آن در فوکوس خودکار وابسته نیست؛ اما هر چه زمان تلفشده در مرحلهی فوکوس خودکار کمتر باشد، دوربین عملکرد سریعتری از خود را بر جای میگذارد. شاید دلیل این موضوع که سامسونگ در گلکسی S۵ از Phase Detection برای افزایش سرعت عکاسی استفاده کرد نیز همین موضوع بوده است. برای آشنایی بیشتر با راهکاری که سامسونگ در گلکسی s۵ به کار گرفته بود، پیشنهاد میکنیم مطلب تخصصی علیرضا شیری با عنوان «حسگر ISOCELL دوربین گلکسی اس ۵ سامسونگ زیر میکروسکوپ متخصصین» را مطالعه کنید.
با این حال، الجی تصمیم گرفته در جی۳ از فناوری فوکوس خودکار لیزری استفاده کند. در همین راستا، از یک لیزر کوچک در سمت راست دوربین استفاده کرده تا عملیات مربوط به فوکوس خودکار را تا حد امکان تسریع کند. الجی ادعا کرده که استفاده از لیزر در جی۳، سرعت عملکرد دوربین این گوشی را تا حد زیادی افزایش خواهد داد و این گوشی را به غول صنعت تلفنهای همراه بدل خواهد کرد. البته تا زمانی که این قابلیت جی ۳ مورد آزمایش قرار نگیرد، نمیتوان این ادعای کرهایها را به طور کامل پذیرفت.
۴ - استفاده از لرزشگیر اپتیکال برای ثبت تصاویر به صورت پایدار
یکی دیگر از امکانات ارزشمند جی ۳ در کنار استفاده از دوربین ۱۳ مگاپیکسلی، بهرهبردن از لرزشگیر اپتیکال است. فناوری OIS+ که در گوشی G Pro ۲ این کمپانی نیز مورد استفاده قرار گرفته، در جی۳ نیز به کار رفته است. الجی معتقد است که این لرزشگیر بهتر از لرزشگیر اپتیکال بکار رفته در نکسوس ۵ یا جی ۲ کار میکند. استفاده از لرزشگیر اپتیکال، به کاربر کمک میکند تصاویری بهتر، پایدارتر و فیلمهایی یکنواخت و بدون لرزش و پرش در مقایسه با دوربینهایی که فاقد این ویژگی هستند، تهیه نماید.
این موضوع، جی۳ را به قدرتمندترین گوشی در زمینه بهرهبردن از فناوریهای سختافزاری در زمینه عکاسی بدل میکند. جالب است بدانید دیگر رقبای این گوشی تنها به استفاده از الگوریتمهای نرمافزاری برای دستیافتن به قابلیتهای فوق، بسنده کردهاند.
ارسال نظر