به گزارش ایسنا :
با فناوري نانو ، تلفن همراه خود را هر چند ماه يكبار شارژ كنيد!
تيمي از مهندسان رايانه و برق آمريكايي با استفاده از نانولولههاي كربني موفق به ساخت نوعي باتري تلفن همراه و لپتاپ شدهاند كه نياز به شارژ مجدد آنها را تا چند ماه كاهش ميدهد.
تيمي از مهندسان رايانه و برق آمريكايي با استفاده از نانولولههاي كربني موفق به ساخت نوعي باتري تلفن همراه و لپتاپ شدهاند كه نياز به شارژ مجدد آنها را تا چند ماه كاهش ميدهد .
دانشمندان دانشگاه ايلينويز آمريكا كه سيمكشي فلزي باتريهاي دستگاههاي موبايل را با نانولوله تعويض كردهاند بر اين باورند كه اين تغيير ميتواند عمر باتريها را تا 100 برابر افزايش دهد .
اين پژوهش همچنين ميتواند گامي بزرگ در دستگاههاي بزرگتر از موبايل يا رايانههاي قابل انتقال باشد .
اين فناوري را ميتوان در تمام دستگاههايي كه با باتري كار ميكنند مانند ماهوارهها، تجهيزات مخابراتي در مناطق دورافتاده يا برنامههاي كاربردي علمي و نظامي به كار برد .
اين گروه تحقيقاتي بر اين باور است كه پژوهش جديد آنها آغازگر راه توسعه عمر باتريها بوده و اميدوارند كه بتوانند مصرف نيروي دستگاهها را تا 1000 برابر كارآمد كنند .
اين يافتهها مصادف با اعتراف گوگل به هك شدن حدود 260 هزار تلفن هوشمند بود كه در آن كاربران اين دستگاهها به طور ناخواسته برنامههاي ويروسي را دانلود كرده بودند .
اين تهديد زماني مشخص شد كه اين ابرقدرت فناوري مجبور شد حداقل 50 برنامه را از بازار رسمي اندرويد خود بازگيري كند .
منبع : ایسنا
ارسال نظر