لیگ NBA؛ پیروزی لیکرز با تریپل دابل جیمز
تیم بسکتبال لسآنجلس لیکرز و لسآنجلس کلیپرز در بازی صبح امروز (یکشنبه) خود در NBA به پیروزی رسیدند.
خبرگزاری تسنیم: تیم لسآنجلس لیکرز، صدرنشین کنفرانس غرب لیگ بسکتبال در بازی صبح امروز خود با تریپل دابل لبران جیمز مقابل ساکرامنتو کینگز به پیروزی رسید. جیمز در این بازی ۱۵ امتیاز، ۱۰ پاس گل و ۱۱ ریباند داشت. آنتونی دیویس هم ۲۱ امتیاز دیگر برای لیکرز به دست آورد. این یازدهمین ترپل دابل فصل و نود و دومین ترپیل دابل دوران حرفهای جیمز بود.
تیم لسآنجلس کلیپرز در بازی صبح امروز خود که در سالن استیپلز سنتر برگزار شد، با امتیازات کوای لنارد و پل جرج مقابل مینه سوتا تیمبر وولز به پیروزی رسید. لنارد ۳۱ و جرج ۲۱ امتیاز برای کلیپرز کسب کردند. کارل آنتونی تاونز هم ۳۲ امتیاز و ۱۲ ریباند برای وولوز به دست آورد.
در بازی دیگری که در سالن امریکن ایرلاینز شهر دالاس برگزار شد، تیم میزبات در غیاب، ستاره اسلوونیایی خود، لوکا دونچیچ مقابل آتلانتا هاوکس به پیروزی رسید و سیامین پیروزی خود را در فصل جاری لیگ، ثبت کرد.
نتایج دیدارهای صبح امروز لیگ به شرح زیر است:
مینه سوتا ۱۰۶ - لسآنجلس کلیپرز ۱۱۸
نیویورک 92 - ایندیانا 85
میامی ۱۰۲ - اورلاندو ۸۹
گلدن استیت 131 - کلیولند 112
نیوجرسی ۱۰۷ - واشنگتن ۱۱۳
فیلادلفیا 95 - بوستون 116
آتلانتا ۱۰۰ - دالاس ۱۲۳
شارلوت 90 - سان آنتونیو 114
لسآنجلس لیکرز ۱۲۹ - سارکامنتو ۱۱۳
یوتا 107 - پورتلند 124
ارسال نظر