۶۶۷۲۱۸
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

ماراتن والیبال به سود خاتم تمام شد

در پایان هفته نوزدهم لیگ برتر والیبال، تیم‌های شهرداری تبریز، بانک سرمایه و خاتم اردکان بر حریفان خود غلبه کردند.

خبرگزاری تسنیم: در ادامه دیدارهای هفته نوزدهم لیگ برتر والیبال تیم‌های آذری لیگ در سالن شهید اقدمی شهر تبریز به مصاف هم رفتند که در نهایت شهرداری تبریز با نتیجه ۳ بر یک مقابل شهرداری ارومیه به پیروزی رسید. نتایج ست‌های این بازی ۲۵ بر ۲۳، ۲۵ بر ۲۱، ۲۲ بر ۲۵ و ۲۵ بر ۲۱ بود.

تیم کاله نیز در سالن پیامبر اعظم آمل از بانک سرمایه میزبانی کرد که این بازی با حساب 3 بر یک و با نتایج 22 بر 25، 24 بر 26، 25 بر 22 و 19 بر 25 به سود بانک سرمایه به پایان رسید.

در آخرین بازی هفته که در سالن شهید گل عباسی شهر ورامین انجام شد، تیم خاتم اردکان در ست‌‌های اول و دوم ۲۵ بر ۲۳ و ۲۵ بر ۲۲ پیروز شد اما در ست‌های سوم و چهارم ۲۳ بر ۲۵ و ۲۰ بر ۲۵ شکست خورد تا سرنوشت بازی به ست پنجم کشیده شود. خاتم اردکان در ست پنجم موفق شد با نتیجه ۱۵ بر ۱۷ میهمان خود را شکست دهد و ۳ بر ۲ برنده این ماراتن والیبال شود.

نتایج کامل دیدارهای هفته نوزدهم لیگ برتر والیبال به شرح زیر است:

شمس ۳ - هاوش گنبد یک
پیکان تهران ۳ - رعد پدافند کاشان صفر
ساری ۲۱ دو- سایپای تهران ۳
کاله مازندران یک - بانک سرمایه ۳
شهرداری تبریز ۳ - شهرداری ارومیه یک
شهرداری ورامین ۲ - خاتم اردکان ۳
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج