۹۵۷۳
۵۰۱۲
۵۰۱۲
پ

علی پروین هنوز از هواپیما می ترسد

عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: زمانی که ما سوار هواپیما می‌شدیم، دوستان دیگر کره‌کره‌ها را پایین می‌کشیدند و تا هواپیما فرود نمی‌آمد، کره‌کره‌ها را بالا نمی‌دادند!

علی پروین پس از تمرین امروز پرسپولیس در مورد سفرش به شیراز و اینکه با وجود ترس از هواپیما چطور می‌خواهد سوار هواپیما شود گفت: فردا راهی شیراز می‌شوم. نمی‌توانم پیاده بروم و باید با هواپیما راهی این شهر شوم. من یک بار گفتم از هواپیما می‌ترسم، همه این حرفم را یادشان مانده در حالی که در گذشته زمانی که ما سوار هواپیما می‌شدیم دوستان دیگر کره‌کره‌ها را پایین می‌کشیدند تا هواپیما فرود نمی‌آمد کره‌کره‌ها را بالا نمی‌دادند! نمونه‌اش همین ناصر ابراهیمی و پرویز کماسی است.

وی در مورد پاداش مدیرعامل به بازیکنان پرسپولیس گفت: این پاداش نوش جان بازیکنان و این کار خوب مدیریت باشگاه بود که برای بازیکنان پاداش در نظر گرفت.

پروین در مورد تمرینات پرسپولیس گفت: بازیکنان تمرینات خوبی انجام می‌دهند اما امیدوارم در شیراز فجرسپاسی را شکست دهند تا ته دلمان قرص شود.

منبع: فارس

باز نشر: مجله اینترنتی Bartarinha.ir

برترین مجله اینترنتی ایران


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج