راهكارهاي ساده و به درد بخور
چه كار كنيم تا ميوههايمان ديرتر بميرند
براي اينكه ميوهها عمر بيشتري در خانه شما داشته باشند و با سريع خراب شدن، حرام نشوند، نكات زير را در نگهداري آنها رعايت كنيد.

راهكارهاي ساده و به درد بخور
چه كار كنيم تا ميوه هاي مان ديرتر بميرند
براي اين كه ميوه ها عمر بيشتري در خانه شما داشته باشند و با سريع خراب شدن، حرام نشوند، نكات زير را در نگهداري آن ها رعايت كنيد.
خيار ميوه اي بسيار حساس است و بعد از چند روز تازگي و طعم خود را از دست مي دهد. براي نگهداري خيار آن را از داخل كيسه پلاستيكي خارج كنيد، بشوييد و بعد از خشك شدن در يك قابلمه در دار بريزيد و در يخچال بگذاريد.
انگور را براي نگهداري بيشتر، بدون اين كه بشوييد درون كيسه نگهداريد. شستن انگور قبل از گذاشتن در يخچال موجب ترك خوردن دانه هاي آن مي شود.
سبزي خوردن را بشوييد و در يك كيسه پارچه اي نگهداريد. از آنجا كه برگ هاي سبزي آب زيادي دارد كيسه پارچه اي باعث مي شود سبزي سياه و پلاسيده نشود.
موز را درصورتي كه نرسيده باشد در روزنامه بپيچيد و ابتدا 3-2 روز خارج از يخچال نگهداريد. اين كار باعث شيرين شدن موز مي شود. بعد از زرد شدن پوست موز آن را در يخچال قرار دهيد.
درصورتي كه با وجود همه مراقبت ها باز هم ميوه ها مانده و بد شكل شدند و كسي حاضر به خوردن آن نشد، (قبل از گنديدگي) مي توانيد با پختن آن ها هم باعث تنوع در تغذيه افراد خانواده شويد و هم از اسراف اجتناب كنيد.
با افزودن كمي شكر و آب به سيب، گلابي، آلو يا هلو و پختن آن ها مي توانيد كمپوت درست كنيد.
موزهايي كه پوست شان سياه شده اند، ولي هنوز سالم هستند، براي درست كردن پوره موز، شير موز و كيك مناسب هستند.
اما بهترين راه براي تازه ماندن ميوه ها و جلوگيري از خراب شدنشان خريد به اندازه نياز است.
منبع : مجله زندگی ایده آل
ارسال نظر