۸۹۶۳۰
۱ نظر
۵۰۱۳
۱ نظر
۵۰۱۳
پ

پایان نزاع سامسونگ‌ و اریکسون با پول

شرکت اریکسون اعلام کرد با توافقی با سامسونگ به موضوع نقض حقوق ثبت اختراع این شرکت توسط سامسونگ در سال ۲۰۱۲ پایان داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان: شرکت اریکسون اعلام کرد با توافقی با سامسونگ به موضوع نقض حقوق ثبت اختراع این شرکت توسط سامسونگ در سال ۲۰۱۲ پایان داده است.

بر اساس این توافقنامه سامسونگ پذیرفته است که ۶۵۰ میلیون دلار به دلیل نقض پتنت های ثبت شده اریکسون پرداخت کند، البته هنوز جزییات این توافقنامه و نحوه ی پرداخت آن معلوم نیست، موضوع این دو شرکت مربوط به سال ۲۰۱۲ و استفاده از چندین اختراع ثبت شده اریکسون توسط سامسونگ می‌باشد، پتنت‌هایی مربوط به انتقال صدای واضح تر، عملکردهای صفحه نمایش لمسی، و استفاده بهتر از شبکه می‌باشد.

در سال ۲۰۰۱ اولین توافقنامه میان سامسونگ و اریکسون برای استفاده ی سامسونگ از پتنت های مربوط به بخش شبکه و هندست اریکسون امضا شد، توافقنامه‌ای که در سال ۲۰۰۷ یک بار دیگر تمدید شد، همچنین سامسونگ اخیرا یک توافقنامه با گوگل برای استفاده از پتنت های یکدیگر به مدت ۱۰ سال امضا کرده است و احتمالا به توافق مشابهی با اپل برای پایان دادن به جنگ های پتنتی خود خواهد رسید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ایراندوست

    سامسونگ یک دزدبه تمام معناست واخلاق فن آوری را لگدمال کرده است به محکومیتهایش نگاه کنید

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج