۸۵۳۸۹
۲ نظر
۵۰۰۲
۲ نظر
۵۰۰۲
پ

قطعاً فیس بوک برای ما یک تهدید است

وزیر اسبق ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: فیس‌بوک را برخلاف بعضی اظهار نظرات عالمانه نمی‌شود تبدیل به فرصت کرد زیرا آن‌قدر تهدیدات دارد و محتوای آن با ارزش‌های دینی، اخلاقی و عقیدتی ما در تضاد است که قطعا فیس‌بوک برای جمهوری اسلامی ایران تهدید خواهد بود.

خبرگزاری تسنیم: عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی گفت: فیس‌بوک را برخلاف بعضی اظهار نظرات عالمانه نمی‌شود تبدیل به فرصت کرد زیرا تهدیدات آن بسیار زیاد است.

رضا تقی‌پور وزیر اسبق ارتباطات و فناوری اطلاعات در اظهار نظر اخیر خود درباره شبکه ملی اطلاعات عنوان کرد: این شبکه هم مورد تأکید شورای عالی فضای مجازی و هم وزارت ارتباطات بوده است و خبر خوب در این زمینه هم اینکه هفته گذشته تعریف اصلی این شبکه در شورای عالی فضای مجازی تصویب شد.

وی با اشاره به اینکه فضای سایبری دو بخش اساسی دارد، اظهار کرد: فیس‌بوک را برخلاف بعضی اظهار نظرات عالمانه نمی‌شود تبدیل به فرصت کرد زیرا آن‌قدر تهدیدات دارد و محتوای آن با ارزش‌های دینی، اخلاقی و عقیدتی ما در تضاد است که قطعا فیس‌بوک برای جمهوری اسلامی ایران تهدید خواهد بود.

وزیر سابق ارتباطات و فناوری اطلاعات اضافه کرد: اما شبکه اجتماعی را حتما می‌شود تبدیل به فرصت کرد و هم‌اکنون کلوپ، فیس‌نما، افسران، هم‌میهن، دلشکسته و برخی دیگر شبکه‌ها هستند که در داخل کشور فعالیت می‌کنند.

او با تأکید مجدد بر اینکه شبکه ما باید امن باشد، تصریح کرد: این به هیچ وجه به منظور قطعی ارتباط با دیگران و اینترنت نیست.

سخنگوی شورای شهر تهران گفت: اما با این کار همانطور که جلوی حملات سایبری را که روزانه بیش از چند میلیون بود گرفتیم، جلوی آسیب‌های اینترنت را نیز می‌گیریم.

تقی‌پور با تأکید بر اینکه مدیریت شبکه ملی اطلاعات و شبکه‌های اجتماعی باید بومی باشد، اظهار کرد: امروزه متأسفانه برخی توجه ندارند که با اولین ارتباط از طریق کامپیوتر و موبایل به اینترنت موضوعاتی از قبیل عکس‌های خانوادگی، شماره تلفن‌ها و آن‌چه که اسرار خانواده است افشا می‌شود.

وی درباره راه‌حل این معضل گفت: راه‌حل این است که همچون بسیاری از کشورها نظیر برزیل و چین که شاید ارزش‌های عقیدتی ما را نداشته باشند، اما به فکر توسعه شبکه ملی اطلاعات خود هستند تا جلوی تهاجمات اینترنتی را بگیرند، این شبکه را در داخل کشور داشته باشیم.

تقی‌پور در پایان گفت: طبق تأکیدات اسلام و امام راحل، تمام مقصد ما مکتب ماست و ما در این زمینه باید به فکر باشیم زیرا ماهیت انقلاب ما، انقلاب فرهنگی است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بهاره

    لطفا اعلام کنند تو مملکت ما چی تهدید نیست؟؟ آمریکا تهدیده اسراییل تهدیده ماهواره تهدیده ویچت تهدیده فیس بوک تهدیده ......

  • babak

    پس آقای ظریف و نوه امام خمینی و دیگر بزرگان دولت و نظام هم مصادیق این جرم محسوب میشن ، چرا کاری می کنید که دائم درحال تخلف باشیم و به جایی رسیدیم که دورزدن قانون رو جزئی از زندگی خودمون کردیم؟ چرا کاری کردین که زیرپا گذاشتن قوانین مملکت رو درخودمون حل کردیم و درکل شهرها هم این بی قانونی نهادینه شده؟ وقتی بیخودی یه چیزی رو ممنوع می کنید مردم به فکر زیرپا گذاشتن اون ممنوعیت می افتند ، ماهواره ممنوعه و استفاده از اون جرم محسوب میشه اما می بینیم که بیش از هفتاد درصد از مردم از اون استفاده می کنن یعنی هفتاد درصد مردم دراصل مجرم اند،فیس بوک و وی چت و وبلاگ نویسی و هزاران چیزدیگه هم همینطور، کسی که براحتی قانون رو دور میزنه چه انتظاری میشه ازش داشت که به فرزندش یاد بده که چطور به قانون احترام بگذاره؟ کسی که ازچراغ قرمزرد میشه چطور می تونه به دیگرقوانین احترام بگذاره؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج