۸۴۰۲۲
۱ نظر
۵۰۰۲
۱ نظر
۵۰۰۲
پ

رد ادعای رادیوی یونانی توسط هدایتی

مالک باشگاه استیل آذین با رد ادعای رادیو آره‌نا اِف اِم یونان تاکید کرد تیم اروپایی که قصد خریدش را دارد، یونانی نیست.

خبرگزاری تسنیم: مالک باشگاه استیل آذین با رد ادعای رادیو آره‌نا اِف اِم یونان تاکید کرد تیم اروپایی که قصد خریدش را دارد، یونانی نیست.

حسین هدایتی در واکنش به گزارش رادیو آره‌نا اِف اِم یونان مبنی بر اینکه مالک ایرانی قصد خرید سهام باشگاه ایراکلیس اِف‌ سی یونان را دارد اظهار داشت: آنچه که این سایت نوشته صحت ندارد و قرار نیست فردا (جمعه) به یونان بروم. اگر خدا توفیق دهد فردا در کنار خانواده‌ام خواهم بود و خبری از سفر به یونان نیست.

وی با تاکید بر اینکه برای خرید تیم اروپایی توافقات لازم صورت گرفته، تصریح کرد : تیمی که می‌خواهم بخرم یونانی نیست و تیمی شناخته شده در اروپا به شمار می‌رود. قبلاً گفته بودم یک تیم انگلیسی و یک تیم غیر انگلیسی را برای خرید مد نظر دارم که آن تیم غیر انگلیسی یونانی نیست.

مالک باشگاه استیل آذین اظهار داشت: من سرباز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستم و با توجه به اتفاقات اخیر اصلاً سراغ تیم‌های یونانی نخواهم رفت، ضمن اینکه قبلا هم برنامه‌ای هم برای خرید هیچ تیم یونانی نداشتم. به زودی و پس از توافق نهایی نام این تیم را رسما اعلام خواهم کرد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
10 ایده کاربردی و فوق العاده برای کسب درآمد از هوش مصنوعی!
10 ایده کاربردی و فوق العاده برای کسب درآمد از هوش مصنوعی!
همین الان ثبت نام کن تا همه ابزارهای پولساز هوش مصنوعی رو رایگان یاد بگیری...(ظرفیت محدود)
ثبت نام رایگان وبینار

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • محمد

    جالبه میگه سرباز جمهوری اسلامیه اما یکی از گزینه های مد نظرش تیم انگلیسیه . آهای سرباز ، به داد جوونای ایرانی برس که همشون مدرک تحصیلی دارن و معتادن . تیم خریدن پیشکش بیت المال و نبر بیرون از کشور

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج