۸۲۵۸۱
۵۰۰۸
۵۰۰۸
پ

متن کامل آیین‌نامه اجرایی کمیته ملی المپیک

آیین‌نامه اجرایی انتخابات کمیته ملی المپیک منتشر شد.

ایسنا: در نشست امروز هیات اجرایی کمیته ملی المپیک آیین‌نامه اجرایی انتخابات کمیته ملی المپیک پس از اصلاح به تایید و تصویب اعضا رسید.

انتخابات کمیته ملی المپیک ۳۰ دی برگزار می‌شود و ثبت نام از کاندیداها از شنبه (۳۰ آذر) آغاز و به مدت ۱۴ روز متوالی به طول می‌انجامد.

آیین‌نامه جدید انتخابات کمیته ملی المپیک به شرح زیر است:

مقدمه

انتخابات هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران هر چهار سال یک بار بر اساس ضوابط و مقررات موضوعه در اساسنامه کمیته ملی المپیک برگزار می‌گردد.

طبق ماده چهارده اساسنامه کمیته ملی المپیک (مصوب ۲۰ خرداد ۹۲)، هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک متشکل از ۱۱ نفر و مرکب از ۵ عضو هیئت رییسه (رییس، دو نایب رییس، دبیرکل و خزانه‌دار) و ۶ عضو از میان روسای فدراسیون‌های ملی رشته‌های المپیکی می‌باشد. این اعضا با رای مخفی و کتبی توسط اعضای مجمع که فهرست آن‌ها در ماده ۱۵ اساسنامه مصوب آمده است، انتخاب می‌شوند.

بخش اول - کمیته نظارت بر انتخابات

الف) تشکیل کمیته نظارت بر انتخابات

به منظور نظارت بر فرآیند ثبت نام و برگزاری انتخابات بر اساس مفاد اساسنامه کمیته ملی المپیک، کمیته‌ای ۵ نفره‌ مرکب از یک نفر از اعضای هیئت اجرایی و دو نفر از اعضای مجمع به پیشنهاد مشترک رییس و دبیرکل کمیته و تصویب هیئت اجرایی به همراه مدیر حراست و رییس کمیسیون حقوقی کمیته، بلافاصله پس از تعیین تاریخ انتخابات تشکیل می‌شود. احکام اعضای این کمیته، توسط رییس کمیته صادر می‌گردد.

تبصره: تاریخ مجمع عمومی انتخاباتی حداقل دو ماه قبل از برگزاری جلسه، توسط هیئت اجرایی تعیین می‌شود.

ب) شرح وظایف کمیته نظارت بر انتخابات

این کمیته بر اقدامات مشروحه ذیل نظارت می‌نماید:

۱- تهیه پیش‌نویس دعوتنامه متضمن درخواست معرفی نماینده از فدراسیون‌های موضوع بندهای «پ»، «ت» و «ث» ماده پنج اساسنامه، در صورت غیبت رییس (مشابه فرم پیوست شماره یک)

۲- تهیه پیش‌نویس دعوتنامه شرکت در مجمع عمومی انتخاباتی (مشابه فرم پیوست شماره دو)

۳- تهیه فرم ثبت نام بر مبنای اساسنامه کمیته ملی المپیک (مشابه فرم پیوست شماره ۳)

۴- ارسال دعوتنامه متضمن درخواست معرفی نماینده از فدراسیون‌های موضوع بند فوق‌الاشاره، حداقل یک هفته پیش از شروع ثبت نام، با پست سفارشی.

۵- بررسی و تایید نمایندگان حقیقی شخصیت‌های حقوقی عضو مجمع جهت حضور در مجمع انتخاباتی

۶- ارسال دعوتنامه رسمی برای اعضای مجمع و نیز نمایندگان تایید شده فدراسیون‌ها جهت حضور در مجمع عمومی، حداقل یک ماه قبل از تاریخ انتخابات، با پست سفارشی

۷- بررسی فرم‌های تکمیل شده ثبت نام، بیوگرافی مختصر و مدارک کاندیداها و تطبیق با شرایط احراز کرسی‌های مختلف تعریف شده در اساسنامه و آیین‌نامه حاضر، حداکثر تا ۲۴ ساعت پس از اتمام مهلت ثبت نام

۸- ارسال درخواست‌های تایید شده ثبت نام برای احراز صلاحیت‌های عمومی به مراجع ذی‌صلاح و پیگیری‌جهت اخذ تاییدیه ظرف ۷۲ ساعت

۹- اعلام مراتب رد صلاحیت نامزدهای تایید نشده با ذکر دلیل به صورت محرمانه به شخص کاندیدا

۱۰- بررسی اولیه اعتراض داوطلبین رد صلاحیت شده جهت طرح و رسیدگی در هیئت اجرایی و پاسخگویی به موارد مورد اعتراض

۱۱- اعلام فهرست نهایی کاندیداهای عضویت در هیئت اجرایی به تفکیک هر کرسی و ارسال بیوگرافی مختصر آنان برای کلیه اعضای مجمع عمومی، حداکثر تا یک هفته پس از اتمام مهلت ثبت نام به صورت پستی همراه با اعلان عمومی

۱۲- نظارت کامل بر فرآیند برگزاری انتخابات و تصمیم‌گیری در خصوص زمان‌بندی جلسه مجمع بر اساس دستور جلسه مجمع

۱۳- نظارت بر روند انتخاب ناظران برگزاری انتخابات (موضوع تبصره ۸ ماده پانزده اساسنامه)

تبصره: عدم دریافت نظریه مراجع ذی‌صلاح در رابطه با احراز صلاحیت‌های عمومی کاندیداها، طی مدت ۷۲ ساعت از زمان ارسال درخواست‌های تایید شده نامزدها به مراجع مزبور (موضوع بند ۸ فوق‌الاشعار)، به منزله تایید صلاحیت تلقی می‌گردد.

بخش دوم - شرایط عضویت در مجمع و ثبت نام کاندیداها

الف) شرایط عضویت نمایندگان عضو هیئت رییسه فدراسیون‌ها در مجمع عمومی

بر اساس ماده ۵ اساسنامه، منحصرا در صورت غیبت رییس فدراسیون ورزشی عضو مجمع (موضوع بندهای «پ»، «ت» و «ث» ماده ۵ اساسنامه)، نماینده فدراسیون مربوطه می‌بایست ضرورتا از میان اعضای هیئت رییسه فدراسیون و توسط آن هیئت رییسه انتخاب شده باشد. نماینده موضوع این بند در هنگام ثبت نام، ملزم به ارائه معرفی نامه رسمی از سوی رییس فدراسیون به انضمام صورتجلسه رسمی هیئت رییسه و ابلاغ عضویت در هیئت رییسه فدراسیون می‌باشد.

تبصره ۱: با عنایت به تصریح به عمل آمده در بندهای «پ»، «ت» و «ث» ماده ۵ اساسنامه، نمایندگی فدراسیون‌های مربوطه اساسا به عهده رییس فدراسیون می‌باشد و سرپرست نمی‌تواند به عنوان عضو دارای حق رای در جلسه مجمع شرکت کند. در این صورت عضو منتخب هیئت رییسه با شرایط مذکور در این ماده (بند الف بخش دوم این آیین‌نامه) می‌تواند به عنوان نماینده فدراسیون در مجمع کمیته حضور به هم رساند و دارای حق رای نیز می‌باشد.

تبصره ۲: نظر به ضرورت صیانت از اعتبار مجمع کمیته ملی المپیک، نماینده‌ای که از سوی فدراسیون‌های موضوع بند الف فوق‌الاشعار، معرفی می‌شود، می‌بایست حداقل شش ماه سابقه عضویت مستمر در هیئت رییسه فدراسیون مربوطه را داشته باشد.

تبصره ۳: با توجه به تبصره ۲ ماده ۷ اساسنامه مبنی بر ضرورت ارسال دعوتنامه شرکت در جلسه مجمع عمومی، حداقل یک ماه قبل از تشکیل مجمع، دبیرکل موظف است یک هفته قبل از اتمام مهلت تعیین شده برای ارسال دعوتنامه عمومی، طی مکاتبه با فدراسیون‌های موضوع بندهای «پ»، «ت» و «ث» ماده ۵ اساسنامه، ضمن دعوت رسمی، از آن‌ها بخواهد در صورت غیبت رییس فدراسیون در زمان برگزاری مجمع و نیز در صورت اداره فدراسیون توسط سرپرست، نسبت به معرفی نماینده فدراسیون (عضو منتخب هیئت رییسه) و ارسال مدارک مربوطه اقدام نمایند. بدیهی است دعوتنامه این گروه از اعضای مجمع (نمایندگان فدراسیون‌ها) نیز مشابه سایر اعضای اصلی مجمع می‌بایست به نام خودشان و حداقل یک ماه قبل از برگزاری مجمع، با پست سفارشی برای آن‌ها ارسال شود.

تبصره ۴: هر گونه تغییر در اسامی اعضای مجمع پس از این تاریخ (یک ماه قبل از مجمع انتخاباتی) غیر مجاز می‌باشد، ولیکن در شرایط استثنایی و صرفا در صورت تصویب هیئت اجرایی، می‌توان تغییرات دارای توجیه را اعمال نمود.

ب) شرایط و نحوه ثبت نام کاندیداها برای کسب کرسی‌های مختلف هیئت اجرایی

تبصره ۱: طبق تبصره ۴ ماده ۱۵ اساسنامه، افراد عضو مجمع نامزد احراز کرسی‌های مختلف هیئت اجرایی از یک ماه تا ۱۵ روز پیش از مجمع انتخاباتی باید شخصا با مراجعه به کمیته، فرم‌های مخصوص ثبت نام و آمادگی شرکت در انتخابات را تکمیل و به همراه مدارک لازم به حوزه دبیرکل کمیته تحویل داده و رسید دریافت نمایند، بدیهی است پس از انقضای مهلت، درخواست دیگری پذیرفته نخواهد شد.

تبصره ۲: با عنایت به تصریح ماده ۱۴ اساسنامه، برای احراز ۶ پست اصلی هیئت اجرایی (اعضای عمومی غیر از هیئت رییسه)، نامزدها می‌بایست اولا رییس فدراسیون باشند و ثانیا رشته یا رشته‌هایی تحت پوشش فدراسیون متبوع آن‌ها در برنامه بازی‌های المپیک قرار گیرد (منحصرا فدراسیون‌های موضوع بند «پ» ماده پنج اساسنامه).

تبصره ۳: با توجه به تصریح به عمل آمده در ماده ۱۵ اساسنامه مبنی بر انتخاب اعضای هیئت اجرایی منحصرا از میان اعضای رسمی دارای حق رای مجمع، نمایندگان فدراسیون‌های موضوع بندهای «پ»، «ت» و «ث» ماده ۵ اساسنامه (در صورت غیبت رییس و احراز شرایط لازم برای نمایندگان فدراسیون‌های مزبور)، مجاز به حضور صرفا در همان یک جلسه مجمع عمومی می‌باشند که برای شرکت در آن معرفی شده‌اند و دارای حق رای نیز می‌باشند ولیکن نمی‌توانند کاندیدای هیچ یک از سمت‌های هیئت اجرایی گردند.

تبصره ۴: با توجه به تبصره ذیل ماده ۱۹، پست دبیرکلی کمیته، شغل تمام وقت تلقی گردیده و منتخب پست یاد شده می‌بایست به لحاظ رعایت ضوابط مذکور در قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل (مصوب مجلس شورای اسلامی) صرفا در این جایگاه شغلی مستقر گردد.

پ) مدارک لازم برای ثبت نام:

- فرم تکمیل شده ثبت نام

- بیوگرافی مختصر (حداکثر دو برگ)

- تصویر کلیه صفحات شناسنامه

- ۳ قطعه عکس رنگی ۴ * ۳

- تصویر آخرین مدرک تحصیلی

- تصویر حکم مسئولیت

- معرفی نامه رسمی جهت حضور در مجمع عمومی در صورت غیبت رییس فدراسیون و به عنوان نماینده عضو هیئت رییسه فدراسیون (موضوع بندهای پ، ت و ث ماده ۵ اساسنامه)، به همراه صورتجلسه هیئت رییسه ذی‌ربط

تبصره: همراه داشتن اصل مدارک فوق‌الاشاره (شناسنامه، آخرین مدرک تحصیلی و حکم مسئولیت) جهت تطبیق با تصاویر ارائه شده، در هنگام ثبت نام ضروری است.

ت) بررسی مدارک ثبت نام

فرم‌های ثبت نام و مدارک کاندیداها، در کمیته نظارت بر انتخابات مورد بررسی قرار گرفته و پس از تایید اولیه، برای احراز صلاحیت‌های عمومی، به مراجع ذی‌صلاح ارسال می‌گردد.

تبصره ۱: در صورت عدم احراز صلاحیت، متقاضی می‌تواند حداکثر تا ۲۴ ساعت پس از زمان ابلاغ کتبی مراتب، اعتراض خود را به دبیرخانه کمیته، جهت بررسی مجدد تسلیم نماید.

تبصره ۲: اعتراضات موضوع تبصره ۱ این بند بلافاصله در هیئت اجرایی طرح و تصمیم نهایی اتخاذ گردیده و نتیجه حداکثر ظرف ۲۴ ساعت از زمان دریافت اعتراض، رسما اعلام خواهد گردید.

ث) ارسال فهرست کاندیداهای تایید صلاحیت شده برای اعضای مجمع

طبق تبصره ۴ ماده پانزدهم اساسنامه، دبیرخانه کمیته حداقل ۷ روز قبل از انتخابات، اسامی و بیوگرافی مختصر کلیه نامزدها را در اختیار اعضای مجمع قرار می‌دهد.

بخش سوم - برگزاری انتخابات

الف) انتخابات ناظرین انتخاباتی (۳ نفر)

سه نفر از اعضای مجمع به عنوان ناظر توسط مجمع برای نظارت در امر انتخابات تعیین می‌شوند. طبق تبصره ۸ ماده ۱۵ اساسنامه کمیته ملی المپیک، این سه نفر نباید نامزد کرسی‌های مختلف باشند، باید مستقل و بی‌طرف بوده و هیچ گونه منافعی در ارتباط با انتخابات نداشته باشند.

تبصره: در صورتی که بیش از سه نفر داوطلب نظارت بر روند انتخابات باشند، ۳ نفر از میان داوطلبین از طریق رای‌گیری در مجمع انتخاباتی به عنوان ناظر انتخابات می‌گردند.

ب) شرایط اخذ آرا

هر یک از اعضا مجمع با حضور در کابین‌های انفرادی پیش‌بینی شده و منحصرا با قلم در نظر گرفته شده موجود در کابین‌ها، نسبت به زدن علامت در مقابل نام کاندیدای مورد نظر خود بر روی فرم‌های چاپ شده حاوی اسامی کاندیداها اقدام نموده و سپس برگه تا شده رای را داخل صندوق اخذ آرا می‌اندازند.

تبصره: در صورت عدم رعایت شرایط موضوع این ماده و نیز در صورت زدن هر گونه علامت مشخصه و یا خط خوردگی بر روی برگه‌های اخذ آرا و یا انتخاب بیش از تعداد گزینه‌های مجاز (مثلا بیش از یک کاندیدا در پست خزانه‌داری یا دو کاندیدا در پست نایب رییسی)، رای ماخوذه باطله محسوب می‌گردد.

پ) شمارش آرا و اعلام نتایج

شمارش آرا توسط ناظرین انتخاباتی انجام گرفته و نتایج نهایی توسط رییس مجمع اعلام می‌شود.

این آیین‌نامه با استناد تبصره ذیل ماده شش اساسنامه تدوین و در یکصد و نود و یکمین جلسه هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک در تاریخ ۲۶ / ۹ / ۱۳۹۲ به تصویب رسید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج