نتیجه تحقیقات جدید درباره همسریابی در اینترنت
روانشناسان با تحقیقات گستردهای که در زمینه دوستیابی و همسریابی در فضای مجازی انجام دادند، ثابت کردهاند که یافتن و شناخت شریک زندگی در اینترنت غیرممکن و شکستپذیر است.
خبرگزاری ایسنا: روانشناسان با تحقیقات گستردهای که در زمینه دوستیابی و همسریابی در فضای مجازی انجام دادند، ثابت کردهاند که یافتن و شناخت شریک زندگی در اینترنت غیرممکن و شکستپذیر است.
بسیاری از متخصصان فعال در حوزه روانشناسی و روابط اجتماعی به تازگی دریافته و اثبات کردهاند آن دسته از جوانانی که در صفحات مجازی و اپلیکیشنهای اینترنتی به دنبال دوست، همسر و شریک زندگی میگردند، با شکستهای روحی و عاطفی جبرانناپذیری مواجه میشوند که به دفعات، بسیار آسیب پذیرتر از احساس ناخوشایند تنهایی است.
آنها بر این باورند که شناخت افراد از طریق صفحات مجازی، پیامرسانها و شبکههای اجتماعی غیرممکن است چراکه کاربران در این فضای مجازی و غیرواقعی، نقاب بر چهره حقیقی خود زده و اغلب خصوصیات و ویژگیهای خوب خود را در معرض دید دیگران قرار میدهند. بنابراین به گفته روانشناسان، افراد به هیچ وجه حتی در روابط طولانی مدت مجازی و دورادور نیز قادر نخواهند بود، طرف مقابل خود را به درستی بشناسند.
همانطور که میدانیم، افراد همواره در تعاملهای اجتماعی و رفت و آمدهای نزدیک خود واقعی خود را نشان میدهند و در غیر این صورت، ما تنها چهره خوش و نقاب آنها را در اینترنت مشاهده کرده و بعضا عاشق این همه خوبی و زیبایی میشویم.
به گفته کرسیدا دیک، بهعنوان یکی از روانشناسان فعال در حوزه ازدواج و فضای مجازی، کاربران زیادی هر ساله از طریق اینترنت با هم آشنا میشوند و در جریان ارتباطات اینترنتی و دورادور با هم ازدواج میکنند اما جالب اینجاست که هیچ آمار واضحی از میزان بالای شکست، طلاق، جدایی و نارضایتی در میان این دسته از افراد منتشر نمیشود.
وی تاکید میکند که افراد به منظور یافتن شریک زندگی و همسر به هیچوجه از اینترنت بعنوان طریقه شناخت درست و کارآمد استفاده نکنند چراکه هرگز به خصیصههای بد فرد موردنظر خود همچون خساست، شکاک و بدگمان بودن، وسواس داشتن، تیک داشتن، عصبی بودن و از کوره در رفتن و غیره آگاه نخواهند شد.
او همچنین میگوید در تحقیقات و نظرسنجیهای صورت گرفته، بسیاری از کاربرانی که از این طریق با همسر خود آشنا شدهاند اذعان و اعتراف کردهاند که تمام مدت آشناییشان عاشق و شیفته این همه خوبی و جذابیتهای شخصیتی و اخلاقی مخاطب خود شده بودند و هرگز فکر نمیکردند که آن فرد ویژگیهای بدی را دارد که اصلا در محیط اینترنت خود را بروز نداده است.
وی در آخر خطاب به تمامی نوجوانان و جوانان توصیه میکند که هرگز به افراد در صفحات مجازی، شبکههای اجتماعی و پیامرسانها اعتماد نکنند و اینترنت را مبنا و جای مناسبی برای آشنایی و یافتن شریک زندگی خود قرار ندهند چراکه تحقیقات گستردهای که در این زمینه انجام شده است، همگی نشان دهنده میزان بالای نارضایتی و جدایی در این گونه آشناییها و ازدواجهاست.
نظر کاربران
حالا مگه از طریق دیگه میشه ب شناخت واقعی طرف مقابل رسید تقریبا همه ناهماهنگیا و ناسازگاریا ریشش در نبود یک جامعه غیر هماهنگ و نامتعادل از جهت فرهنگی و مذهبی ( تند روی ها و کند روی ها) و اقتصادی و ورزشی و...است چون جامعه توقع داره
مردم نیازمند تر از قدیم شدن حق هم دارند. و اینها ب گردنه مسئولینه از بالا تا پایین. جامعه رو بخاطر نرسیدگی ب تخلفات ریز و درشت خود اسیب پذیر کردن و الگوی نا مناسبی از خود بنمایش دراورده اند. در نتیجه رسیدگی به امورات مسئولیت برای پرداختن ب مردم خیلی از رسیدگی ب اختلافات مردم اولویت داره. و.....
نه اقا هرکس در هر کاری راهشو بلد باشه و زرنگ باشه
هیچ اتفاقی براش نمیوفته باید از راهش رفت
من خودم 4 سال پیش از همسریابی با وختری اشنا شدم الانم 4 سال داریم زندگی میکنیم
خیلی هم راضی هستم عالیه خانوادش هم خوبند
خدا رو شکر
اگر طرف کارشو بلد نیست مشکله خودشه در دوشهای دیگه هم طلاق هست و کلاهبرداری
مگر نمیبینیم
خواهرم ازدواج اینترنتی داشته 8 سالم گذشته خودمم همینطور . روش مهم نیس انتخاب درست مهمه. این همه طلاق دارین همشون اینترنتی آشتا شدن؟!!!! خواستم بگم شما تحقیق نکنید خیلی بهتره چون با نتیجه گیری غلط شما، دیگرانم گمراه میکنید تحقیقات شما ب درد خودتون میخوره بزار دم کوزه ابشو بخور همین.