تاجر مسلمان اینترمیلان را خرید
يکي از نشريات چاپ ايتاليا صبح امروز (سهشنبه) از فروش سهام باشگاه اينتر از سوي ماسيمو موراتي به اريک توهير خبر داد.
روزنامه کوريره دلواسپورت ايتاليا صبح امروز در خبري به نقل از ماسيمو موراتي، رئيس باشگاه اينتر نوشت که سهام اين باشگاه به اريک توهير، تاجر مسلمان اندونزيايي که از مدتها پيش در صدد اين کار بود فروخته شده است.
کوريره دلو اسپورت در اين خبر به نقل از ماسيمو موراتي نوشته است: توهير پاي قرارداد را امضا کرده است و طرفين به توافق رسيدهاند. به زودي در يک کنفرانس خبري جزئيات اين قرارداد اعلام خواهد شد.
موراتي در پاسخ به سوال خبرنگار کوريره مبني براينکه آيا او همچنان رئيس اينتر باقي خواهد ماند يا خير اظهار داشت: هنوز چيزي نميدانم.
هنوز جزئيات دقيقي از اينکه آيا توهير سهام باشگاه اينتر را يک جا خريداري کرده يا بخشي از آن را خريده اعلام نشده است اما او چندي پيش براي تبديل شدن به يکي از سهامداران عمده نراتزوري ابراز تمايل کرده بود. گفته مي شود که توهير با خريد ۷۰ درصد از سهام اينتر، به سهامده اصلي اين باشگاه تبديل شده است.
توهير ۴۳ ساله متولد جاکارتا است که تحصيلات خود را در رشته بازرگاني در آمريکا به پايان رساند و اکنون به طور مشترک مالک شرکت تجاري آسترا اينترنشنال است. توهير در حال حاضر رئيس اتحاديه بسکتبال جنوب شرق آسيا است و در ليگ بسکتبال اندونزي که تا سال ۲۰۰۶ مدير آن بود، نيز ۲ تيم دارد.
ارسال نظر