تصویر پیرترین عنکبوت جهان که با نیش زنبور مُرد
عنکبوت ۴۳ ساله از تیره تکسانپایان و از نسل موسوم به Gaius در استرالیا جان خود را از دست داد.
خبرآنلاین: عنکبوت ۴۳ ساله از تیره تکسانپایان و از نسل موسوم به Gaius در استرالیا جان خود را از دست داد.
لقب پیرترین عنکبوت مربوط به یک تارانتولای مکزیکی بود که در سن ۲۸ سالگی جان خود را از دست داد اما به نوشته محققان در مجله بیولوژی Pacific Conservation این عنکبوت که نامش «شماره ۱۶» بود، نه بر اثر مرگ طبیعی بلکه به دلیل گزیدگی ناشی از نیش زنبور جان خود را از دست داد.{لینک}
لیندام میسون از دانشگاه کورتین در پرث، در غرب استرالیا گفت: "این قدیمیترین نمونه عنکبوت تحت نظارت بود که به ما اجازه داد تا درباره رفتار عنکبوتها بیشتر بدانیم."
به گفته میسون این عنکبوت در سال ۱۹۷۴ در منطقه مرکزی «ویت بلت» توسط کارشناس ۸۸ ساله عنکبوت، باربارا یورک مین کشف شد. باربارا از روی چرخه زندگی، متابولیسم ضعیف و بیتحرکی آنها توانست سن عنکبوت را تعیین کند. مطالعه وی همچنین به درک بهتر تهدیدات انسانی ازجمله گرمایش جهانی و جنگلزدایی علیه این نوع بندپایان انجامید.
نظر کاربران
این مصیبت وارده را به دولت و ملت استرالیا
تسلیت و جنایت هولناک زنبورک داعشی را
شدیداً محکوم میکنم.
خدایش بیامرزد
زنبور به همه چی نیش میزنه!به خودش چی؟ینی خودش ،به خودش نیش بزنه؟
باریکلا باربارا
چه خشکله
خدا رحمتش کنه
بازماندگان سلامت
خیلی زود از میان ما رفتی.
یک عامل پیشرفت این کشورها تحقیق در مورد همه چیز است،ولی ما فقط انها را مسخره میکنیم و بعد از کشفیات انها استفاده میکنیم.
پاسخ ها
دقیقا
خدا بیامرز خیلی عنکبوت خوب و باکمالاتی بود
داعش مسئولیت مرگ این عنکبود را به عهده گرفت
من چی بپوشم!؟