۷۰۹۰۴
۵۰۱۰
۵۰۱۰
پ

قهرمانی هم از علی دایی شکایت کرد!

در حالی که حجت الاسلام علیپور تاکید کرده پرونده محسن قهرمانی و علی دایی جمع شده و اعضای کمیته رسیدگی به تخلفات حرفه ای باید نظرشان را در این خصوص اعلام کنند، فریدون اصفهانیان گفته که در صورت تبرئه شدن قهرمانی از دایی شکایت خواهد کرد.

مجله اینترنتی برترین ها
روزنامه گل:

در حالی که حجت الاسلام علیپور تاکید کرده پرونده محسن قهرمانی و علی دایی جمع شده و اعضای کمیته رسیدگی به تخلفات حرفه ای باید نظرشان را در این خصوص اعلام کنند، فریدون اصفهانیان گفته که در صورت تبرئه شدن قهرمانی از دایی شکایت خواهد کرد.

رییس کمیته داوران تا حدودی تغییر موضع داده و به صراحت نظرش را بیان می کند: «اگر باشگاه ها نباشند، کفاشیان و فدراسیون هم نیست. همینطور اگر داوران نباشند، من هم نخواهم بود و به همین دلیل اگر پرسپولیس و دایی برای ادعاهایشان مدرک ارائه ندهند، از آنها شکایت می کنیم. باید از مجموعه و اهدافی که دارم حمایت کنم.»

اصفهانیان به شکایت قهرمانی از دایی به دادسرای عمومی مشهد هم اشاره می کند: «بارها گفته ام بهترین محکمه، فدراسیون است و مسائل فوتبالی را خود فوتبالی ها باید حل و فصل کنند. اگر فدراسیوننتوانست مسئله ای را شفاف سازی کند، آن وقت ارگان های امنیتی ورود کنند.»


محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج