طنز؛ ترهبار نامه
امیر اردلانی در ستون طنز روزنامه قانون نوشت: شلغم: يك زمستاني دو آتشه، در حدي كه حتي تصور ديدنش را هم در تابستان نميشود كرد چه برسد به خوردنش. پايه ثابت سبد غذايي در فصل سرما، مخصوصا در مواقع بيماري. يعني امكان ندارد كه يك نفر برود يك آمپول پنيسيلين بزند و در برگشت دو كيلو شلغم نخرد. دواي هر درد، از بين برنده هر عفونت
امیر اردلانی در ستون طنز روزنامه قانون نوشت:
شلغم: يك زمستاني دو آتشه، در حدي كه حتي تصور ديدنش را هم در تابستان نميشود كرد چه برسد به خوردنش.
پايه ثابت سبد غذايي در فصل سرما، مخصوصا در مواقع بيماري. يعني امكان ندارد كه يك نفر برود يك آمپول پنيسيلين بزند و در برگشت دو كيلو شلغم نخرد. دواي هر درد، از بين برنده هر عفونت. در واقع ما در ايران كلا دو مدل درد و مرض داريم كه يك مدلش با زردچوبه و زرده تخم مرغ خوب ميشود و يك مدل ديگرش با شلغم.
گلوت درد ميكنه؟ توي شلغم رو خالي كن، عسل بريز، بذار بمونه بعد بخور. آبريزش بيني داري؟ توي شلغم رو خالي كن، آبليمو بريز بعد بخور. ميخواي لاغر بشي؟ توي شلغم رو خالي كن برو توش. يعني فقط مانده كه اورانيوم بريزيم توي شلغم تا غني شود. البته اين را هم بايد از آن ریيس دولتي پرسيد كه كودك ۱۶سالهاي را ميشناخت كه در زير زمين خانهشان به انرژي هستهاي دست پيدا كرده بود. احتمالا منظور ايشان هم همين بوده.
شلغم دربيشتر جاها وجود دارد، يعني محلهاي نيست كه يك داوود شلغمي، اميد شلغمي، چيزي نداشته باشد.
هندوانه: متهم اصلي كم آبي در ايران. به گفته كارشناسان براي توليد هر كيلو هندوانه حدود ٣٠٠ ليتر آب مصرف ميشود؛ فكر كن! خب توليد نكنيم تو اين بيآبي، حناق ميگيريم هندوانه نخوريم!؟ اين ميوه را هر سال كه بحث كمآبي داغ ميشود مواخذه میکنند، ايشان هم در دفاع از خود ميگويد سهو مصرف پيدا كردم. پرونده بسته ميشود تا تابستان آينده.
تا هندوانه عليهمان شكايت نكرده بهتر است اين بحث را تمام كنيم!
نوسان قيمت در اصل براي هندوانه است، سكه و دلار ادايش را در ميآورند. بدين صورت كه در طول سال كيلويي ٢٠ تومان فروخته ميشود، دو شب مانده به يلدا ميشود كيلويي ٤٥٠ تومان.
مردم ما به شدت اعتقاد دارند كه پوست هندوانه جذب طبيعت ميشود و براي رشد كوه و جنگل و رودخانه بسيار مفيد است، به همين خاطر سعي ميكنند كه بعد از خوردن حتما پوستش را به دور دستها پرتاب كنند. ديده شده كه با هم مسابقه ميدهند كه براي كي دورتر رفت. انتخاب يك هندوانه قرمز و شيرين تكنيكي دارد كه همه به آن عمل ميكنند و بدين صورت است كه ابتدا هندوانه را به گرمي به آغوش ميكشيد، گوشتان را به آن نزديك كرده و با يك دست به آن ضربه ميزنيد. اهل فن معتقدند كه هندوانه خوب بايد صداي طبل بدهد. ولي من معتقدم وقتي ضربه ميزنيم صداي طبل ميدهد ديگر، مگر ميشود مثلا صداي كمانچه بدهد؟
تخمه هندوانه هم قابل استفاده است اما قبل از خوردنش حتما بايد قيد دندانهايتان را بزنيد.
ارسال نظر